Ezt jelentik valójában az erotikus tartalmú álmaid

Ezt jelentik valójában az erotikus tartalmú álmaid
Forrás: Forgalmazó: InterCom

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Miről álmodik a lány? Igen, néha szexről, és az is előfordul, hogy utána kínosan érezzük magunkat. Főleg akkor, ha az amúgy imádott férfi mellettünk fekszik, mi pedig valaki másról fantáziáltunk. Ez ciki? Utánajártunk, hogy mit jelentenek valójában a erotikus tartalmú álmok!

Kezdjük ott, hogy az erotikus tartalmú álmoknak legtöbbször semmi közük sincs a szexhez. Kifejezhetik a másokhoz való viszonyunkat, illetve azt, hogy mit gondolunk arról, ahogy mások viszonyulnak hozzánk. Jelezhetik az emberi közelség, a törődés, az elismerés, a nagyobb figyelem iránti igényünket, ami szimbolikusan "elégítődik" ki. Reméljük. Ha már álmodunk, legalább legyen jó. De árulkodhatnak elfojtott vágyainkról, félelmeinkről és érzelmeinkről, amelyeket rég eltemettünk magunkban. Mélyre, nagyon mélyre - ám mint tapasztalható, a tudatalattink sosem nyugszik, ha fontos kérdésekről van szó.

1. Ébresztő: Megcsaltad a párod

Ez az álom gyakran arra utal, hogy megingott a bizalmad. De nem a szerelmedben, hanem saját magadban. Mikor arról álmodsz, hogy valaki mással töltesz el pár forró pillanatot az ágyban, akkor valószínűbb, hogy saját magaddal vannak problémáid, és nem hiszel a vonzerödben. Lehet, hogy pont gondok vannak a munkahelyeden, talán nem vagy éppen topp formában, de akkor is lazíts! Túl sok dolog frusztrál.


2. Ébresztő: Együtt voltál valakivel, akinek nem láttad az arcát

Az arc jelképezi az identitást az álmaidban. Tehát ha olyasvalakivel vagy együtt, akinek nem látod az arcát, az azt jelenti, hogy saját magaddal vannak elrendezetlen kérdéseid. Másszóval, ez egy üzenet, hogy túl régóta nem akarsz szembenézni önmagaddal. Minél előbb járj utána, hogy miért kerültél ebbe a helyzetbe, talán rossz döntést hoztál, talán habozol, de tegyél pontot az ügy végére.

gif

3. Ébresztő: Ez nem a saját tereped

Nem az a lényeg, hogy a hetero, a homo vagy a bi oldalon játszol-e, ha számodra szokatlan dolgokról álmodozol, azt nem kell szégyellni. Ha még soha nem fantáziáltál ilyesmiről, akkor ez azt jelentheti, hogy van valami az életedben, amit nem akarsz beismerni. Persze ennek sincs semmi köze a valódi nemi identitásodhoz. Hetero nőknél akkor is előfordulnak ilyen álmok, ha a saját nőiességükkel vannak problémáik.


4. Ébresztő: Az ott a legjobb barátod

Talán furcsán hangzik, de ezek a fantáziák azért alakulnak ki, mert csodálod valakinek a személyiségét, és felnézel rá. Ezek az álmok többnyire pont olyan gyorsan merülnek a feledésbe, mint ahogy előbukkannak a semmiből, de semmiképp sem kell túlgondolni a helyzetet. Hacsak nem mentek el odáig, mint Joey és Rachel.

gif

5. Ébresztő: Ez tényleg megtörténik?

Ha úgy érzed magad, mint akinek épp most volt pár jó pillanat, akkor lehet, hogy nem is képzelődsz! A kutatások szerint nem szokatlan, hogy a szexuális tartalmú álmoknak fizikailag is tapasztalható tünetei vannak. És nem csak a férfiaknál, a nőknek is kijuthat az orgazmusból. Bocsánat, nem jön ki a szánkon, hogy origami.


6. Ébresztő: Nem is bírod azt a munkatársamat

Ne aggódj, tényleg nem - de ideje belátnod, hogy baromi féltékeny vagy rá, és titokban vágysz valamely tulajdonságára, amely belőled hiányzik. Megesik, hogy álmunkban összekavarodunk valakivel, akiről azt hisszük, hogy tehetségesebb, rátermett és jobban bírja a tempót nálunk.


7. Akiről mindig normális álmodozni: Brad Pitt

Vagy Bradley Cooper, vagy David Beckham... Nos, ez tök rendben van!

gif

16 dolog, ami még szexisebbé tesz egy pasit - Kattints ide!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép
Életmód
Kép
Életmód

Toplista: A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez bemutatja: íme a tökéletes tavaszi outfit, ami elegáns, mégis kényelmes

Jennifer Lopez megint csak egy szuper outfitötletet hozott tavaszra!

Kép
Sztárok

Sokkoló, hogy a gyógyíthatatlan beteg Christina Applegate milyen vírust kapott el egy éttermi saláta miatt

Christina Applegate nem rég tudatta a rajongóival, hogy szklerózis multiplexszel élő, most pedig arról vallott, hogy súlyos betegséget kapott egy fertőzött salátától.

Kép
Shopping

9 outfit Monica Geller ruhatárából, ami 2024-ben divatosabb, mint valaha

Oké, Rachel Green dolgozott a divatszakmában, de azért szó sincs arról, hogy Courteney Cox stílusát ne lenne érdemes lemásolnod!