Ezért utálom az egész Oscar-gálát, úgy ahogy van

cara delevigne,dull,sleep,alszik,alvo modell,alvas,unatkozas

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Az Oscar, az Emmy, a Grammy az vajon mi?! Egyik olvasónk markáns véleménnyel van a közelgő díjátadóról.

Kép

“Engem nem érdekel ez egész Oscar felhajtás. Soha nem láttam egyetlen adást sem és csak akkor ülnék le a tévé elé nézni, ha valaki egy székhez kötözne.”

“Rengeteg számomra érdektelen film és kategória van. Elismerem a rendezők, operatőrök és úgy általában a filmeken dolgozók munkáját. Mindent értek, csak azt nem, hogy lehet ebből ekkora műsort csinálni. A sztárok feszengenek, éhesek, igazából semmi modern dolog nem történik. Joggal merülhet fel bennetek a kérdés, hogy honnan tudom, ha még nem is láttam egyetlen adást sem, de válaszolok előre. Onnan, hogy egyetlen hírben sem találtam izgalmas leírást. Egyedül a ruhákban meg a smink és frizura vonalon vannak meglepetések, de szerintem ez bárhol máshol is megtörténhetne."

gif

Az emberek arra vágynak, bárcsak elesne valaki vagy valami olyan kellemetlen helyzetbe keveredne, amin röhöghetnek egy jót. Miért ezekre emlékeznek évekkel később is? Mert ezek halványan kötődnek emberi érzelmekhez. Ezek nem megjátszott, előre megkötött üzletek alapján való díjak átvételét mutatják be.

gif

"Na és a digitalizáció? Egyetlen cég sem trendi, ha nem digitális és engem se vesznek fel sehová, ha nem tudok előrukkolni menő online ötletekkel. Az Oscar meg… mintha ez a rendezvény minden fölött állna és rendben lenne, hogy az őskor szintjén mozog. Mindenki bólogat és maximum polikai és szociális kérdéseken hőbörögnek, miközben van nagyobb, alapvetőbb gond is. Ott tartunk, hogy ha nem nézed a műsort és nem tudod ki miben volt, melyik film és rendező nyert, akkor tuskónak számítasz. Nem szeretnék az álsznobok közé beállni. Köszönöm szépen, majd magam értékelem a filmeket azzal, hogy megnézem őket százszor és ezerszer. Hogy kifizetem a mozijegyet akár kétszer is, vasárnap meg alszom egy jót."

Szerinted igaza van Barbinak?

Végre valaki kimondta, amit mindenki gondol.
Szerintem beképzelt, az Oscar igenis érdekes és fontos.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.