Ezért nem viselem a jegygyűrűmet

gyuru,jegygyuru,eljegyzes,hazassag,szakitas,feminizmus,feminist
Forrás: Getty

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Az anyám kiakadt, a családom többi része fel sem tudja fogni hogy lehet, a barátnőim meg komplett hülyének néznek. Mindezt egy gyűrű miatt.

zold ruha,ruha,gyuru,gyemant,diamond,gyemantgyuru
forrás: Getty
Ez már tetszik!

Már a kapcsolatunk elején egyértelművé tettem, nem én leszek az a nő, aki a gyűrűjével villog. Egy kicsit ellene akartam menni az ósdi rendszernek és mindig is azt gondoltam, hogy ez az egész gyűrű dolog csak egy marketingfogás. Már egy hatalmas gyémántgyűrű sem hoz lázba, legfőként azért, mert nem illik a stílusomhoz. Másfelől meg nagyon sokba kerül és őszinten sajnálnám, ha a barátom erre költené. Ugyanígy vagyok a jeggyűrűmmel is, aminek az összegéből inkább utaznék még egy kicsit. De az anyagiakon túl, van még egy nyomós érvem:

Szerintem a jegygyűrű egy szexista jelkép.

Mintha attól, hogy nő vagyok, bizonygatnom kéne a nagyvilág előtt, hogy én is kellek valakinek. Rajtam van a gyűrű, látjátok? Rám már senki ne nézzen szánakozva. Ugyanmár! Nem ítélem el azokat, akik imádják viselni a házasság leglátványosabb szimbólumát, de számomra nem ettől függ a kötődés.

Az életem nagy részében párkapcsolatban éltem és egészen addig, amíg el nem értem a 25 éves kort, senki nem kínzott azzal, hogy mikor lesz már gyűrű az ujjamon. Túl vagyok már a harmincon jócskán, kipipáltam a házasságot is, most akkor miért kell ezt hallgatnom?

Nem akarok bizonygatni senkinek semmit. Nem tudom elhinni, hogy 2019-ben még mindig nem vagyunk elég öntudatosak és feministák ahhoz, hogy merjük vállalni magunkat. Hogy ne a világnak akarjunk megfelelni és megmutatni, hogy attól vagyunk valakik, hogy eleget teszünk a ránk erőltett normáknak.

ferfiak,ivas,buli,party,movie,filmjelenet,film
forrás: Másnaposok
Férfiak, ha jól érzik magukat.

Istenem, hány férfit ismerek, aki leveszi a gyűrűjét, amikor munkába indul. A szinglinek tűnő férfiakat sosem sajnálja senki, sőt! Micsoda büszkeség az olyan negyvenes, tehetős és szexi pasi, akinek még sikerült megszöknie az elől, hogy bekössék a fejét! No, ez is csak látszat- kérdezzétek csak meg a tinderező szingli barátnőimet.

A férjem sem hordja a gyűrűjét és cseppet sem érdekel. Ő se akar senkinek semmit bizonygatni, még nekem sem! Nem azért van velem, mert egy gyűrű megakadályozza abban, hogy másokkal létesítsen kapcsolatot, hanem azért- itt az ő szavait idézem- mert én vagyok az egyetlen nő, akit szeret.

Olvasd el ezt is!

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Stílus

6 farmer, ami már nem lesz divatos 2024 tavaszán - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Ezeket a farmereket is pont úgy találták ki, hogy könnyen és gyorsan megszerethessük őket!

Kép
Életmód

8 film, melyben a szerelmi háromszög teljesen megosztotta a rajongókat - te kinek az oldalára álltál?

Ezek a filmes szerelmi háromszögek két táborra szakítják a rajongókat! Te kinek az oldalán állsz?

Kép
Sztárok

Megvan az álomotthon! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - FOTÓK

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép
Életmód

Ez a nő 2 hét alatt 8 kg-ot fogyott ezzel a módszerrel - mutatjuk, hogyan csinálhatod utána!

Mondjuk is, hogy melyik az a 7 gyakorlat, amit ha beépítesz az edzésrutinjaid közé, bizony te is gyorsan észreveszed majd a változást.

Kép
Életmód

10 meglepő NASA-találmány, ami a mindennapi életünk részévé vált

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó - a NASA nagyobb hatással van mindennapi éltünkre, mint gondolnánk.

Kép
Életmód

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!