Megőrül a világ érte: ezért isteníti most mindenki Palvin Barbit

Megőrül a világ érte: ezért isteníti most mindenki Palvin Barbit
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Már két hete annak, hogy Palvin Barbi 6 év után újra a Victoria's Secret kifutójára lépett, és a világ azóta is róla beszél!

Palvin Barbi a Victoria's Secret Show-n ugyanis nem csak nekünk számított akkora számnak. Nem titok, a magyar modellnek nagy vágya volt, hogy újra bekerülhessen a bemutatóra, az elmúlt hónapokban pedig rengeteget edzett, hogy tökéletes formába kerüljön.

A tanulság pedig az, hogy minden befektetett pillanat megérte, Palvin Barbi lehengerlő volt a kifutón, és bár a show már két hete volt, még mindig sok helyen Barbi a téma. A magyar modell ugyanis mondjuk úgy "kilógott" a klasszikus VS angyalok közül. Ez a bemutató ugyanis híres arról, hogy a modellek olyan tökéletesen festenek, hogy azt lehetetlenség feldolgozni, Bella Hadid például kemény kritikákat kapott amiatt, hogy milyen vékony lett a kemény diétának és edzéseknek köszönhetően:

Olvasd el ezt is!

Palvin Barbi viszont nagyon természetesen és egészségesen festett a show-n, sokak szerint élete legjobb formáját hozta. A világ pedig imádja ezért és az egész VS show egyik legkomolyabb sajtóvisszhangját ő váltotta ki. Barbi ugyanis végre megtestesítette azt a színpadon, amire a nők és férfiak is vágynak, végre egy igazi nő, aki szép és formás, de nem tökéletes, vagy pont ezért tökéletes.

A Barbiról közölt fotók alatt csak úgy dőlnek a pozitív kommentek, mindenki imádja a magyar modellt azért, mert felvállalta ezt, mert új ikonja lehet a természetesség mozgalmának, és talán már nincs messze az az idő, amikor a valósághoz jóval közelebbálló nők mosolyognak vissza ránk a címlapokon és a reklámokban.

Szerkesztőségünk férfitagjait körbekérdezve pedig hamar rájöttünk, hogy Barbi alakja nekik is jobban tetszik, mi pedig fellélegezhetünk, hogy nem kell halálra edzenünk magunkat az edzőteremben. Go, Barbi!

Galéria / 14 kép

72 órán keresztül követtük Palvin Barbit: Less be te is a magyar modell mesés életébe!

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!