Trendjelentés: Ez a klasszikus kabát most a divatrajongók legnagyobb kedvence

Trendjelentés: Ez a klasszikus kabát most a divatrajongók legnagyobb kedvence
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Még mindig keresed a tökéletes télikabátot? Ez a klasszikus darab könnyen lehet, hogy a te szívedet is elrabolja.

A pufidzseki sikere az utóbbi évek street wear trendjeinek hála ismét régi fényében ragyog és a műszőrme számos szín- és fazonvariációja is bekerült a megunhatatlan trendek csarnokába, és hát valljuk be, imádott szövetkabátjainknak sem intünk búcsút, amik egyébként az elmúlt években számos árnyalatban taroltak a téli hónapokban.

Ám sokáig azt hittük ez a szezon mégsem a basic daraboké, az idei szezonban ugyanis egyre nagyobb számba és egyre bátrabban tűnnek fel vibrálóbb árnyalatok, a többségében kék, a sárga és a zöld szemrevaló jelenléte mellett pedig nem lehet szó nélkül elmenni, ám ha valami klasszikusabbra vágynál, akkor most figyelj. Most mutatunk egy olyan örökérvényű darabot, amit akár még évek múlva is bármikor felkaphatsz, ha úgy hozza a szetted és a kedved.

Ez pedig nem más, mint a fehér és fekete szálak keverékéből létrejött, texturált felületű, enyhén halszálkás - angol nyelvterületen, magyarra fordítva egyébként egészen pontosan heringszálkaként nevezik ezt a megoldást - kabát. Egyébként a halszálkás minta a Római Birodalom idejére nyúlik vissza, ahol ezt a technikát az utak építésekor hasznosították, emellett az ókori egyiptomi elit ékszereken is visszaköszön, ám a legkorábbi halszálkás szöveteket az ókori Olaszországban találták meg.

Neked is beindította a street style szettjeid köré lelkesen épülő fantáziádat? Akkor kattints tovább és mutatjuk a legjobb elérhető darabokat!

Galéria / 7 kép

A 2021-es téli szezon legjobb heringszálkás kabátjai

Megnézem a galériát

Vagy neked még így is jobban tetszenek a klasszikus fekete kabátok? Akkor nézz szét galériánkba és találj rá új kedvencedre!

Galéria / 10 kép

Shoppingszemle: Fekete szövetkabát a legjobb áron

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!

Kép
Stílus

Erősen ajánlott! Egy szín ami 2024 tavaszán minden farmeres szettet stílusosabbá tesz

2024 tavaszára ennek az színtalálkozásnak virágzó heteket jósolnak.

Kép
Életmód

Az eper jótékony hatásai! Ezért egyél minél többet belőle az egészséged szempontjából

Az eper egy ízletes gyümölcs, amely nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is. Az epernek magas a víztartalma, ami segít hidratáltan tartani a testet. Emellett gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ami fontos a megfelelő egészség fenntartásához.

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.