10+1 tipp, hogy ti legyetek a legstílusosabb pár az esküvőn

10+1 tipp, hogy ti legyetek a legstílusosabb pár az esküvőn

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Tegyél róla, hogy idén nyáron minden esküvőn az összes szem rátok szegeződjön ezeknek a szuper InStyle-trükköknek a segítségével! És hogy mi legyen a nászajándék? A július-augusztusi InStyle-ban bennfentes tippeket adunk nektek - beszereztétek már?


1. Ne ess túlzásba!


Kép

Bármit is csinálsz, ne görcsölj rá a színek pontos és tökéletes párosítására. A legjobb útja annak, hogy összepárosítsátok a ruháitokat az, hogy próbáljátok ki más színpaletta más árnyalatait is. Például, ha egy vad pink szín mellett döntöttél, ahelyett hogy egy életnagyságú fiú Barbie babát csinálnál a párodból, válassz neki egy lágyabb, más árnyalatú rózsaszín öltönyt. Egy mély padlizsán árnyalat tökéletesen mutat majd a vad pink ruhád mellett anélkül, hogy nevetségesen néznétek ki.

2. Egyszerű de érdekes kiegészítők


Kép

Lányok, vége a tipikus „doboztáska” időszaknak. Hogy maradandó benyomást keltsetek egy esküvőn, próbáljátok meg különleges és váratlan kiegészítőkkel feldobni a megjelenéseteket. Tereld rá a figyelmet hódolódra egy különleges díszzsebkendővel, óriás lapú órával vagy Victoria Beckham példáját követve adj rá egy retro mintázatú nyakkendőt. Ami téged illet, az ezer éves, már sokszor letesztelt, egyszerű nyakláncot cseréld le egy szép arany láncra és hozzá nem illő, óriás fülbevalókra.

3. Vedd kölcsön párod öltönyét!


Hiába lesz a kis csinos koktélruha mindig tökéletes választás egy esküvőre, ha tényleg ki akarsz tűnni a tömegből, pillants be partnered szekrényébe és keress ihletet egy sikkes blézer és ceruzanadrág tökéletes párosításához. Persze legyen világosabb színű, mint a párodé és mindig dobd fel egy pár elengedhetetlen magassarkúval.

4. Nem hétköznapi, apró részletek


Kép

Tedd a megjelenéseteket sokkal különlegesebbé egy-két nagyvilági stílustrükkel. Például a fiúknál egy kényelmes mokaszin zokni nélkül (csak nézd meg Joshua Jackson lábbelijét) vagy egy kontrasztos színű, elegáns mellény mindent visz, de a régiesebb stílusú, különböző színű blézer és nadrág is újra hódít. Visszatérve rád: dobd fel a csinos kis egyszerű ruhádat egy vékony barna övvel, egy extrém magassarkúval, vagy például az InStyle személyes kedvencével: használd a bőrdzsekidet pasmina helyett.

5. Ha kételkedsz, válts fekete-fehérre!


Ha inkább nem kísérleteznél merészebb darabokkal, a klasszikus fekete-fehér kombó mindig beválik. Végül is melyik pasi nem néz ki jól öltönyben? És persze te is mindig feldobhatod fekete-fehér öltözékedet egy pár magassarkúval és feltűnő retiküllel. (Vigyázat, a csak fehér vagy a csak fekete szetteket kerüld az esküvőn: előbbi a menyasszony, utóbbi még mindig inkább a gyász színe.)


6. A tökéletes póz


Kép

Mára már minden A-listás sztárpár kifejlesztette azt a beállást, amely szögből mind a két fél tökéletesen mutat. Például az ölelkezős/mélyen, szerelmesen egymás szemébe nézős póz Blake Lively és Ryan Reynolds védjegyévé vált. Bármilyen furcsán is hangzik, szánjatok egy percet rá és gyakoroljátok a tökéletes pózt a tükör előtt.

7. Szakíts az esküvői tradíciókkal!


A tipikus kis angolszász kalapok és a rövid szabású blézerek, a nagy virágos fejdíszek és kitűzők biztos kiegészítői minden egyes esküvőnek. Nyugodtan hagyd ki ezeket az elengedhetetlennek hitt darabokat idén nyáron. Persze ne egy feszülős miniruhában jelenj meg a templomban, de a kicsit szokatlan összeállításoktól csak még egyedibb leszel.

8. Smink és frizura csak mértékkel!


Kép

Ami a hajadat és sminkedet illeti, maradj a natúr, a ”csak éppen most szálltam ki az ágyból és gyorsan kezdtem valamit a fejemmel” stílusnál. Kate Moss és Jamie Hince minden alkalommal tipikus rocksztár párnak tűnnek, mert nincsenek túl cicomázva. Életed párjának pedig mindenképpen csak egy kis csillogásmentes haj zselét ajánlj, ami épphogy csak tartást ad a hajának.


9. Tökéletes összhatás egy közös színnel


Ha mindkettőtöknek más ötlete lenne a vezető színnel kapcsolatban, állapodjatok meg egy vadabb színben, ami feldobja mind a kettőtök szettjét. Vegyél párodnak egy, a táskád színéhez illő pár zoknit, és mindegy hogy milyen színű a többi ruhadarab, ez az egy ugyanolyan színű kiegészítő tökéletesen összehozza mindkettőtök szettjét.

10. Sose becsüld alá a napszemüveg erejét!


Kép

Ha már minden törik és szakad, csak bízzatok a jól bevált napszemüveg varázsában, ami majd egy jó kis csavart ad a kinézeteteknek. Bármilyen is a szituáció (hacsak nem egy szabadtéri, tűző napon lévő esküvőről van szó) vegyétek le a szemüveget a ceremónia alatt. Senki sem szereti azokat az embereket...

10+1: Az örök szabály


Sose próbáld meg túlöltözni a menyasszonyt! Ez az ő nagy napja – tartsd tiszteletben!

Forrás & fotók: instyle.co.uk, Fordítás: Farkas Lea

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

4 csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: 5 kedvezményes árú arcszérum, amit imádnak a vásárlók

Hoztunk most pár olyan kedvezményes arcszérumot, amit a visszajelzések szerint tényleg érdemes kipróbálnod!

Kép
Életmód

Erre az állatjegyre különösen kaotikus időszak vár a kínai asztrológus szerint - teljesen betesz neki a Sárkány hónapja

Most mindent megtudhatsz arról, milyen emberek a kínai asztrológia szerint a Sárkány állatjegy szülöttei.

Kép
Sztárok

Elolvadtunk! 2 év után fotó készült Amber Heard kislányáról, a kis Oonagh hihetetlenül cuki

Amber Heard kislánya, Oonagh Paige már 3 éves, most pedig friss fotót láthatunk róla!

Kép
Sztárok

Tényleg együtt vannak? A Bridgerton család szereplőit együtt, kéz a kézben csípték el a fotósok - FRISS KÉPEK

Május 16-án érkezik A Bridgerton család 3. évadának első négy része, de Nicola Coughlan és Luke Newton pletykának már most is ad alapot bőven!

Kép
Életmód

A magas vérnyomás legjobb ellenszere: rengeteg vitaminban gazdag ez a szezonális étel

Valószínűleg gyermekkorunk nagy ellensége volt a sóska, aminek már csak a puszta látványától is annyira irtóztunk. Azonban felnőttünk, változunk, és egyre inkább próbálunk egészségesen étkezni, létezni, és igen, egyre inkább adunk teret az olyan ételeknek is, melyektől gyermekkorunkban egyenesen irtóztunk, hiszen belátjuk, hogy jótékony hatásai mellett még finomak is, ha a mi ízlésvilágunk szerint vannak elkészítve. A sóska pedig pontosan ebbe a kategóriába tartozik.