Epres Panni tudta, hogy Benedek Tibor lesz az igazi

epres panni,modell,magazin,fotozós,sport,sportolóanyauka,sportolófeleség
Forrás: INSTYLE
Utoljára frissült: 2019. február 15. 10:17
Szerző: Réka

Sportolóanyuka, sportolófeleség, akinek is lételeme a sport. Epres Panni elárulta, mit gondol a modellszakma jövőjéről és a szépség átalakulásáról.

Nem tudtam nem észrevenni két visszatérő hashtaget az Instagram-oldaladat bön- gészve: #nekemavilagon- alegjobb és #benedekne- vagyok. Kezdjük az elsővel! Mitől neked a legjobb?
Biz tos, hogy elsősorban a családomtól. Mindennap azt érzem, hogy jól vagyunk. Nagy a családunk: van két gyönyörű gyerekem, a testvéremnek pedig öt, élnek a szüleim, mindenünk megvan. Sosem kívánnék többet, csak azt, hogy ez így maradjon. A hashtag olyan, mintha ezt mindennap nyomatékosítanád magadban. Törekszem arra, hogy ne felejtsem el. Dühít, amikor valaki azt gondolja, ez jár neki. Jár neki az egészséges gyerek, a sikeres férj, és mindez teljesen termé zetes. Úgy érzem, eljutottam oda, hogy meg tudom élni a pillanatokat, de ez nem volt mindig így. Fiatalabb koromban sokszor úgy éreztem, hogy kimaradok valami ből, vagy jobb lenne máshol lennem, de ez már elmúlt.
Ha végignézel a húszas, harmincas éveiden, mit látsz, hogyan változtál
Visszafogottabb lettem, ami egyrészt kor kérdése is, de Tibornak is köszönhető. Azelőtt hango sabb, harsányabb voltam, gyereknek és kamasznak ki mondottan idétlen. Sokat változtam, egyre kevésbé számít, mit gondolnak rólam, ma már el tudok engedni dolgokat és embereket, akik nem fontosak a számomra.Tibor mennyire formált téged? Sokat formáltunk egymá son. De úgy gondolom, akit az ember közel enged magá hoz, az mind képes arra, hogy formálja őt. Most, negyven felett jöttem csak rá, hogy milyen nagy hatással volt rám néhány ember, például az általános iskolai tanáraim. Meg is említem őket, a Danku házaspárról van szó, utólag visszagondolva egész életemben visszacsengtek az ő szavaik, és azok a gondolatok, amiket tőlük tanultam.
Amúgy milyen gyerekkorod volt?
Nagyon kerek, nagyon szép. A szüleim ugyan elváltak, de akkor már húszéves voltam, hangos szót sosem hallottam otthon.
Szerinted akkor volt jobb gyereknek lenni vagy most?
Örülök, hogy akkor voltam gyerek, és a gyerekeimnek is azt kívánnám, bárcsak ők is úgy nőhetnének fel. Tudom, nagyon szigorúan hangzik, és persze csak rész ben igaz, de az internet sok rosszat hozott a világra, ami már visszafordíthatatlan. Biztos, hogy a legújabb gene ráció számára is meglesz ennek a kornak a romantikája, mint ahogy nekem is romantikus volt tizenhat évesen tíz percet gyalogolni egy telefonfülkéig, hogy felhívhassam Tibort. Talán a mi generációnknak a legjobb, mert mi már éltünk az internet előtti korban is, és át tudjuk adni az értékeit a gyerekeinknek.

epres panni,panni,modell,fotózás,foto
forrás: INSTYLE

Milyen szülő vagy?
Következetes vagyok, nem csak szeretnék az lenni. Ez sokszor szigort is jelent. Vannak olyan elveim, amelyekből nem engedek. A vesszőpari pám a magyar nyelv, minden egyes elrontott ikes rago zást javítok. Arra is vannak otthon szabályok, hogy mennyit lehet használni a telefont. A legfontosabb irányelvem a nevelésben az, hogy mindent a maga idejé ben csináljanak. Tibor ebben abszolút partnerem. Kicsit talán régimódi család vagyunk, Orfeumot, Máté Pétert hallgatunk a kocsiban, pontosabban azt is. Így nőttünk fel, és a gyerekeinknek is szeretnénk ebből továbbadni.
Visszatérve a telefonfülkéhez! Volt fogalmad róla tizenhat évesen, hogy egy napon ez lesz az életed?
Akkor ugyan még nagyon kislány voltam, de azt mindig éreztem, hogy nem fog eltűnni az életemből, Tiborral dolgunk lesz egy mással. Amikor megismerkedtünk, 16 éves, későn érő, gödöllői gimnazista lány voltam. Iskolába és edzésre jár tam, más eszembe se jutott – ő pedig 20 éves válogatott vízilabdázó, el lehet képzelni, mennyire máshol tartot tunk az életben. De kivártuk egymást: én azt, hogy ő ki sebb fiú legyen, ő azt, hogy én nagyobb lány.
Hogyan ismerkedtetek meg?
Teljesen véletlen volt. Anyu kám állatorvos, évfolyamtalálkozója volt az Állatorvosi Egyetemen, ahova én kísértem el. Unatkoztam, és el kezdtem mászkálni, de az épület szinte üres volt szom bat este. Akkoriban kosárlabdáztam, és meghallottam, hogy valaki kosárlabdázik a tornateremben. Örültem, hogy végre történik valami, és bementem. Ott játszott Tibor, az öccse és egy haverjuk. Így ismerkedtünk meg.
El is érkeztünk a másik visszatérő hashtagedhez: #benedeknevagyok. Úgy tűnik, számodra nagyon fontos, hogy Benedekné vagy.
Van egy vicces történet emögött is. Sokáig Olaszországban éltünk, és már megvoltak a gye rekek, amikor úgy döntöttünk, hogy összeházasodunk. Hazajöttünk intézni az esküvőt, és az önkormányzaton rögtön azt kérdezték, hogy mi lesz majd a nevem. Min denképp szerettem volna Epres Panni is maradni, de az is nagyon fontos volt számomra, hogy jelöljem Tibort a nevemben, ezért azt mondtam, hogy Benedekné Epres Panni szeretnék lenni. Az ügyintéző azt mondta, hogy szerinte ezen még gondolkozzak egy kicsit. Abban az időben ezt a megoldást senki nem választotta, és a kör nyezetemből is olyan visszajelzéseket kaptam, hogy lehet, ideje lenne hazajönni Olaszországból, mert egy ki csit talán keveset vagyok emberek között... Úgyhogy végül meggondoltam magam. Viszont néhány éve az Éva magazin fotózásán, amikor vízilabdás feleségeket tettek a címlapra, egy olyan pólót viseltem, amire az volt írva, hogy „Benedekné”. Azóta kicsit Benedekné vagyok.

epres panni,panni,modell
forrás: INSTYLE

Azt már tudjuk, hogy az internetnek nem vagy nagy rajongója, de használod. Mit jelent számodra a közösségi média?
A hiúságom egyrészt az egész világnak megmutatná, hogy nekem a legjobb. Nyilván ezt nagyon kontrollálva csinálom, hiszen a gyerekeket és a lakásunkat nem mu tatjuk meg, ez a mi intim területünk. De nagyon szeretem a szép képeket, szeretek fotózni és kitalálni, hogy mi az, amit éppen felteszek. Tudom, elavult nézet, hogy az internet rossz, és van jó oldala is: ez lett mára a reklá mozás, és én 25 éve ebből élek. Lehet eköré romantikát szőni, de ez üzlet is. Nagyjából egy éve felismertem, hogy ha folytatni akarom a munkámat, akkor az nem a kata lógusfotózást vagy a reklámfilmet jelenti, hanem a Facebook és az Instagram az új platformom. Utóbbit jobban szeretem, és egy évvel ezelőtt csináltam egy nyilvános profilt is. Így továbbra is együtt tudok dolgozni azokkal a cégekkel, akikkel régen, és olyanokkal is, akikkel eddig soha. Elmondhatom, hogy a szakmámban pozitív újdonságokat hozott az Instagram.
Ha a modellkarriered kezdetén már lett volna Instagram, milyen lett volna a profilod?
Öncélúbb és harsányabb, de bízom benne, hogy akkor is szép lett volna.
Ki a leghíresebb követőd?
Hosszú Katinka.
Az tényleg nem semmi.
Büszke voltam, amikor kommen telte is az egyik képemet.

SZAVAZZ A 2019-ES ÉV INSTYLE STYLE AWARD JELÖLTJEIRE!

KLIKK IDE!

Tovább olvasok
Akár szoknyában is, csak csináld!

Elképesztő fényképek, amelyek arról tanúskodnak, hogy a nők mindig és mindenkor megtalálják a módját, hogy kövessék az álmaikat.

Imádod a Stranger Thingst? Ezt a kollekciót látnod kell!

Május 23-án debütál online és a boltokban a Netflix és a H&M közös kollekciója amit a népszerű sorozat inspirált.

Ő akar lenni a kötetkező Victoria Beckham?

Sok sikert hozzá! Nem lesz egyszerű, de Olivia Culpot lehet nem szeretni? Semmi különöset nem tett még, de ettől még bombán néz ki!

Kizárt dolog, hogy Izabel Goulart 57 kg!

Persze, iszonyatosan csinos volt Cannes-ban és köztudott, hogy sokat sportol, de inkább tűnik 50 kilónak, mint 60 közelinek.

Kristen Stewart menthetetlen

Nem mintha ez baj lenne, sőt. Az ő imidzse talán nem is lehetne teljesebb. A tudatos nő, aki tudja mit szeretne. Reméljük, hogy rátalál már a boldogság!

Az anyja lehetne, mégis dúl a love!

Sarah Paulson és Holland Taylor arca ismerős lehet mindenki számára, rengeteg filmben és sorozatban szerepeltek már, de azt tudtad, hogy házasok?

Keanu Reeves vállalhatatlanul is szexi

54 éves és jobban néz ki, mint valaha. Végre újra forgatott egy új filmet és a Saint Laurent kampányának arca lett. De emlékszel, hogy nézett ki 20 évesen?

Szuper tippek bad hair day ellen

Pánikra semmi ok, eláruljuk mivel menteheted meg a napod!

Michelle Rodriguez sosem volt még ennyire lányos

Jobbára csak arról írnak, hogy éppen ki a barátnője és hogy lesz-e új akciófilm, amiben majd sokat lövöldözik, pedig ő egy ennél jóval több.

Margot Robbie Cannes-ban

Ahhoz képest, hogy most tette először tisztelét Cannes-ban, meg sem próbált a jól bevált, hagyományos estélyi formátumhoz nyúlni!

Ez a ruhadarab lehet szexi?

Már volt egy sikeres időszaka a következő ruhának a 2000-es évek elején, kérdés, hogy mindenkinek ilyen jól áll-e, mint Bella Hadidnak.

Bella Hadid szégyentelenül szexire vette

Bella Hadid izmos hasára nincsenek szavak. Viszont van rengeteg képünk és lehet rajtuk ámulni sokat.

53 éves? Le a kalappal! Micsoda alak!

Ő az a színésznő, aki az 1990-es években leginkább a sármos színész, Hugh Grant barátnőjeként volt ismert.

A világ legszexibb nője, ha kutyával pózol...

Persze, ha Emily kutyát sétáltat, akkor sem hétköznapi módon teszi.

Ha valaki attól lesz érdekes, hogy nem visel bugyit...

már rég rossz. Ngoc Trinh vietnámi modell kiverte a biztit a cannes-i fesztiválózóknál.

Voltál már múzeumban úgy, hogy arra gondoltál, meztelenül mennyivel élvezetesebb lenne?

Mert vannak emberek, akik elég sokat filóztak rajta és kimondttan idegesítette őket a tény, hogy nem tehetik amit szerenének. Micsoda szerencse, hogy a Palais de Tokyo Párizsban partner ebben.

Meghan Markle: "keress nekem egy híres brit pasit!"

A hírek szerint erre kérte barátnőjét.

Ez az a fürdőfölső, amiből kicsúszik a nők melle

Volt korábban egy halovány sejtésünk a tekintetben, hogy az underboob trend nem is a férfiak miatt népszerű...

Sztárok a plasztikai műtétek előtt-hüledezz! (döbbenet képek)

Irigykedve nézzük, ezeket a tökéletes szépségeket, vágyakozunk a gyönyörű orruk vagy éppen az érzéki szájuk után, aztán kiderül, hogy minden kamu.

Chloe Sevigny legmenőbb szettjei Cannes-ból

Imádott stíluskirálynőnk most épp a cannes-i filmfesztiválon villantotta meg egyedülálló ízlését. Chloé, mint mindig most is erőlködés mentesen cool volt.

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem