Epres Panni tudta, hogy Benedek Tibor lesz az igazi

epres panni,modell,magazin,fotozós,sport,sportolóanyauka,sportolófeleség
Forrás: INSTYLE
Utoljára frissült: 2019. február 15. 10:17
Szerző: Réka

Sportolóanyuka, sportolófeleség, akinek is lételeme a sport. Epres Panni elárulta, mit gondol a modellszakma jövőjéről és a szépség átalakulásáról.

Nem tudtam nem észrevenni két visszatérő hashtaget az Instagram-oldaladat bön- gészve: #nekemavilagon- alegjobb és #benedekne- vagyok. Kezdjük az elsővel! Mitől neked a legjobb?
Biz tos, hogy elsősorban a családomtól. Mindennap azt érzem, hogy jól vagyunk. Nagy a családunk: van két gyönyörű gyerekem, a testvéremnek pedig öt, élnek a szüleim, mindenünk megvan. Sosem kívánnék többet, csak azt, hogy ez így maradjon. A hashtag olyan, mintha ezt mindennap nyomatékosítanád magadban. Törekszem arra, hogy ne felejtsem el. Dühít, amikor valaki azt gondolja, ez jár neki. Jár neki az egészséges gyerek, a sikeres férj, és mindez teljesen termé zetes. Úgy érzem, eljutottam oda, hogy meg tudom élni a pillanatokat, de ez nem volt mindig így. Fiatalabb koromban sokszor úgy éreztem, hogy kimaradok valami ből, vagy jobb lenne máshol lennem, de ez már elmúlt.
Ha végignézel a húszas, harmincas éveiden, mit látsz, hogyan változtál
Visszafogottabb lettem, ami egyrészt kor kérdése is, de Tibornak is köszönhető. Azelőtt hango sabb, harsányabb voltam, gyereknek és kamasznak ki mondottan idétlen. Sokat változtam, egyre kevésbé számít, mit gondolnak rólam, ma már el tudok engedni dolgokat és embereket, akik nem fontosak a számomra.Tibor mennyire formált téged? Sokat formáltunk egymá son. De úgy gondolom, akit az ember közel enged magá hoz, az mind képes arra, hogy formálja őt. Most, negyven felett jöttem csak rá, hogy milyen nagy hatással volt rám néhány ember, például az általános iskolai tanáraim. Meg is említem őket, a Danku házaspárról van szó, utólag visszagondolva egész életemben visszacsengtek az ő szavaik, és azok a gondolatok, amiket tőlük tanultam.
Amúgy milyen gyerekkorod volt?
Nagyon kerek, nagyon szép. A szüleim ugyan elváltak, de akkor már húszéves voltam, hangos szót sosem hallottam otthon.
Szerinted akkor volt jobb gyereknek lenni vagy most?
Örülök, hogy akkor voltam gyerek, és a gyerekeimnek is azt kívánnám, bárcsak ők is úgy nőhetnének fel. Tudom, nagyon szigorúan hangzik, és persze csak rész ben igaz, de az internet sok rosszat hozott a világra, ami már visszafordíthatatlan. Biztos, hogy a legújabb gene ráció számára is meglesz ennek a kornak a romantikája, mint ahogy nekem is romantikus volt tizenhat évesen tíz percet gyalogolni egy telefonfülkéig, hogy felhívhassam Tibort. Talán a mi generációnknak a legjobb, mert mi már éltünk az internet előtti korban is, és át tudjuk adni az értékeit a gyerekeinknek.

epres panni,panni,modell,fotózás,foto
forrás: INSTYLE

Milyen szülő vagy?
Következetes vagyok, nem csak szeretnék az lenni. Ez sokszor szigort is jelent. Vannak olyan elveim, amelyekből nem engedek. A vesszőpari pám a magyar nyelv, minden egyes elrontott ikes rago zást javítok. Arra is vannak otthon szabályok, hogy mennyit lehet használni a telefont. A legfontosabb irányelvem a nevelésben az, hogy mindent a maga idejé ben csináljanak. Tibor ebben abszolút partnerem. Kicsit talán régimódi család vagyunk, Orfeumot, Máté Pétert hallgatunk a kocsiban, pontosabban azt is. Így nőttünk fel, és a gyerekeinknek is szeretnénk ebből továbbadni.
Visszatérve a telefonfülkéhez! Volt fogalmad róla tizenhat évesen, hogy egy napon ez lesz az életed?
Akkor ugyan még nagyon kislány voltam, de azt mindig éreztem, hogy nem fog eltűnni az életemből, Tiborral dolgunk lesz egy mással. Amikor megismerkedtünk, 16 éves, későn érő, gödöllői gimnazista lány voltam. Iskolába és edzésre jár tam, más eszembe se jutott – ő pedig 20 éves válogatott vízilabdázó, el lehet képzelni, mennyire máshol tartot tunk az életben. De kivártuk egymást: én azt, hogy ő ki sebb fiú legyen, ő azt, hogy én nagyobb lány.
Hogyan ismerkedtetek meg?
Teljesen véletlen volt. Anyu kám állatorvos, évfolyamtalálkozója volt az Állatorvosi Egyetemen, ahova én kísértem el. Unatkoztam, és el kezdtem mászkálni, de az épület szinte üres volt szom bat este. Akkoriban kosárlabdáztam, és meghallottam, hogy valaki kosárlabdázik a tornateremben. Örültem, hogy végre történik valami, és bementem. Ott játszott Tibor, az öccse és egy haverjuk. Így ismerkedtünk meg.
El is érkeztünk a másik visszatérő hashtagedhez: #benedeknevagyok. Úgy tűnik, számodra nagyon fontos, hogy Benedekné vagy.
Van egy vicces történet emögött is. Sokáig Olaszországban éltünk, és már megvoltak a gye rekek, amikor úgy döntöttünk, hogy összeházasodunk. Hazajöttünk intézni az esküvőt, és az önkormányzaton rögtön azt kérdezték, hogy mi lesz majd a nevem. Min denképp szerettem volna Epres Panni is maradni, de az is nagyon fontos volt számomra, hogy jelöljem Tibort a nevemben, ezért azt mondtam, hogy Benedekné Epres Panni szeretnék lenni. Az ügyintéző azt mondta, hogy szerinte ezen még gondolkozzak egy kicsit. Abban az időben ezt a megoldást senki nem választotta, és a kör nyezetemből is olyan visszajelzéseket kaptam, hogy lehet, ideje lenne hazajönni Olaszországból, mert egy ki csit talán keveset vagyok emberek között... Úgyhogy végül meggondoltam magam. Viszont néhány éve az Éva magazin fotózásán, amikor vízilabdás feleségeket tettek a címlapra, egy olyan pólót viseltem, amire az volt írva, hogy „Benedekné”. Azóta kicsit Benedekné vagyok.

epres panni,panni,modell
forrás: INSTYLE

Azt már tudjuk, hogy az internetnek nem vagy nagy rajongója, de használod. Mit jelent számodra a közösségi média?
A hiúságom egyrészt az egész világnak megmutatná, hogy nekem a legjobb. Nyilván ezt nagyon kontrollálva csinálom, hiszen a gyerekeket és a lakásunkat nem mu tatjuk meg, ez a mi intim területünk. De nagyon szeretem a szép képeket, szeretek fotózni és kitalálni, hogy mi az, amit éppen felteszek. Tudom, elavult nézet, hogy az internet rossz, és van jó oldala is: ez lett mára a reklá mozás, és én 25 éve ebből élek. Lehet eköré romantikát szőni, de ez üzlet is. Nagyjából egy éve felismertem, hogy ha folytatni akarom a munkámat, akkor az nem a kata lógusfotózást vagy a reklámfilmet jelenti, hanem a Facebook és az Instagram az új platformom. Utóbbit jobban szeretem, és egy évvel ezelőtt csináltam egy nyilvános profilt is. Így továbbra is együtt tudok dolgozni azokkal a cégekkel, akikkel régen, és olyanokkal is, akikkel eddig soha. Elmondhatom, hogy a szakmámban pozitív újdonságokat hozott az Instagram.
Ha a modellkarriered kezdetén már lett volna Instagram, milyen lett volna a profilod?
Öncélúbb és harsányabb, de bízom benne, hogy akkor is szép lett volna.
Ki a leghíresebb követőd?
Hosszú Katinka.
Az tényleg nem semmi.
Büszke voltam, amikor kommen telte is az egyik képemet.

SZAVAZZ A 2019-ES ÉV INSTYLE STYLE AWARD JELÖLTJEIRE!

KLIKK IDE!

Tovább olvasok
Kifogytál a sorozatokból? Az elmúlt évek 5 (szerintünk) legjobbját lehet, hogy még nem is ismered!

A hétvégén ugyan tökéletes kiránduló idő lesz, de ha mégsincs kedved kimozdulni, akkor mutatunk néhányat az elmúlt évek legszuperebb, mégis kevéssé ismert sorozataiból, amik elől garantáltan nem fogsz tudni felállni.

Az INSTYLE STYLE AWARD győztesei

A gála nyertesei nemcsak azok, akik díjat vehettek át, hanem mindenki, aki megismerhette ezeket a csodálatos embereket.

Így találj rá a személyes arcápolási rutinodra

Kismilliószor hallottál már róla, sok-sok cikket végignyálaztál már a témában, a tökéletesen hozzád passzoló lépéseket és módszereket viszont még nem sikerült megtalálnod? Nézzük csak hogy lehet gatyába rázni dolgot!

Mi történt a Secret Roomban az INSTYLE STYLE AWARD-on?

A nagyközönség és sokszor még az ott dolgozók sem látják, hogy valójában mi történik a színfalak mögött.

Lebukott! Ezt csinálta Nyári Dia az INSTYLE STYLE AWARD után

Nyári Dia és a vőlegénye, Kovács Dániel voltak az est legédesebb párja. De vajon mit csináltak éjjel?

Mádai Vivien örülhetett

A tegnapi INSTYLE STYLE AWARD díjátadó jelöltjei között volt a műsorvezetőnő is.

BYEALEX Karl Lagerfeld hasitasiban menőzött

BYEALEX lett a 2019-ES ÉV INSTYLE STYLE AWARD kategóriájának Legstílusosabb férfija és ezt egy durva szettel ünnepelte meg.

Puskás Peti örül BYEALEX sikerének

Bár nem Puskás Peti kapta az év legstílusosabb férfijának járó INSTYLE STYLE AWARD díjat, viccesen kezelte a helyzetet.

Farkas Franciska hasvillantós ruhában csavarta el a fejünket

A gyönyörű és tehetséges színésznőből sugárzott a magabiztosság és a nőiesség a 2019-es INSTYLE STYLE AWARD gálán.

Rita Ora hasa akár egy sajtreszelő

Nm vagyunk irigy...ááá dehogy! :) Rita Ora bomba formában van és ezt meg is mutatja. Pénteki motivációs tánci-tánci következik.

Dua Lipa fura táskája nélkül nem tudok élni

Hogy sokba fog-e ez kerülni nekem? Valószínűleg nagyon! Hogy megéri-e? Biztos!

A legstílusosabb 40-es sztárok 8 aranyszabálya

A Z-generáció tagjai tényleg bármit felvehetnek, úgy is szexik és merészek lesznek. Na ugyanez nem mondható el a 40+-os nőkről...

Francia és érett? Csak tanulni tudunk ezektől a nőktől!

Hogy miért imádjuk Juilette Binoche-t vagy Vanessa Paradis-t már évtizedek óta? A francia nők stílusa egy szóval is leírható: káprázatosak.

35+ vagy? Ettől a frizurától fiatalnak és sikkesnek tűnsz

Nem kell trükköznöd, sem belehalnod a formázásba, ami alapvetően egy fontos időt spóroló tényező is.

Celebek, akik rajzfilmfigurának vagy minek néznek ki ezekben a ruhákban

Elképesztő a Twitterező közösség humorérzéke. Hihetetlen vicces dolgokkal párosították a hírességek rizikós szettjeit.

Giccs! Ennél tökéletesebb bár nem is lehetne Nick Jonas házassága

Ha csak nem élsz tökéletes, rószaszín köddel borított kapcsolatban, meglehet, hogy a páros boldogsága felkavar. Létezik, hogy két ember ennyire egymásra talál?

Megmutatjuk hogyan varázsolhatod tökéletessé a napszemüveged!

Néha előfordul, hogy rátalálunk a tökéletes napszemüvegre, ám van némi szépséghibája, például túl laza a szára, vagy éppen az orrunkra nem fekszik fel teljesen. Ezzel a pár tippel segítünk elhárítani minden felmerülő akadályt.

Hogy mi?! Ezeket a celebcsajokat lekövérezték?

Túl nyugodt napod van? Szeretnél egy kicsit idegbe jönni? Nézd végig a képekkel gazdagon illusztrált listánkat azokról, akiket lekövéreztek.

Emlékszel még Victoria Beckham frizuráira? Volt egy pár meredek!

Hatalmas gyűjtemény áll rendelkezésre Beckhamné hajviseleteiből. Van, ami kicsit necces, de a többsége olyan, ami ma is irigylésreméltó.

Nők, akik elég bátrak voltak a rövid hajhoz

Jaja, ehhez manapság már bátorság kell. Divatosak a bobok, persze, de azért egy pixie már más tészta...

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem