Elixír a fiatalosabb és szebb arcbőrért

Elixír a fiatalosabb és szebb arcbőrért

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Az életkor csak egy szám! Miért ne nézzünk ki és érezzük magunkat negyven után is fiatalnak? Egészséges életmóddal és a megfelelő bőrápolással menni fog. A NIVEA ezért megújította Hyaluron Cellular Filler termékcsaládját, és egy újdonságot is bemutat: a szérum esszenciát bőröd nagyon fogja szeretni.

A modern nő 40 felett is teljes fordulatszámon pörög és nem köt kompromisszumokat. Élvezi az életet, aktív a kapcsolataiban, a családdal és a barátokkal. Karriere van, sportol, fontosnak tartja az egészséges életmódot, emellett pedig mindig természetes és gyönyörű akar lenni. Miattuk helyezte a NIVEA új szintre az anti-age arcápolást: a megújult Hyaluron Cellular Filler termékcsaláddal.

A Hyaluron Cellular Filler termékcsalád újdonságai

A kor előrehaladtával a sejtmegújulás folyamata lelassul, és megjelennek az első ráncok. Egyúttal csökken a hialuronsav és a kollagén termelődése, így a bőr megereszkedik. A megújult NIVEA Hyaluron Cellular Filler termékcsalád ezért, amelyről tudományosan bebizonyították, hogy javítja a bőrsejtek regenerációját, hialuronsavat és kollagéntermelést serkentő Collagen Booster formulát tartalmaz, amely 24 óra alatt 33%-kal javítja a sejtmegújulást és 7 nap alatt 24%-kal növeli a kollagéntermelést. Az eredmény: feszesebb kontúrok, kevesebb ránc és láthatóan fiatalosabb arcbőr.

hogyan hatnak a bőrre a kulcsösszetevők?

Hialuronsav

Testünk fontos természetes eleme, képes magába zárni a vizet, így hidratálni. Ahogy öregszünk, a bőrben csökken a hialuronsav termelődés, aminek következtében elmélyülnek a ráncaink. A NIVEA ezért a Hyaluron Cellular Filler termékcsaládban ún. rövid láncú Micro-Hyaluron-t használ, amely képes eljutni a bőr mélyebb rétegeibe, és ezzel belülről segíti a ráncok feltöltését.

Kollagén

A kollagén a kötőszövetben található fehérje, amely elsősorban a bőrfeszességért felelős. A bőrsejtek természetes kollagénszövetet termelnek, ám a felnőttkorban elkerülhetetlen öregedés során a kollagéntartalom évente egy százalékkal csökken, így a bőr idővel jobban és jobban megereszkedik. A Hyaluron Cellular Filler termékcsalád minden tagja ezért speciális Collagen Boostert is tartalmaz. Ez a különleges „kollagénserkentő“ segít a sejteknek úgy viselkedni, mintha fiatalabbak lennének, és ezért több kollagént termelnek. A NIVEA széleskörű kutatása megmutatta, hogy a Hyaluron Cellular Filler termékcsalád tagjainak használata akár 7 nap után feszesebbé teszi a bőrszövetet, aktiválja a sejteket és 24%-kal növeli a kollagéntermelést.

Kép

ÚJDONSÁG: NIVEA Hyaluron Cellular Filler Boosting Essence

A szérum ultra könnyű összetétele aktiválja a sejteket. A hialuronsav-mikromolekulák és a 20% glicerin mélyen hidratálja és felfrissíti a bőrt. Gyorsan beszívódik, kitölti az arcbőrt és felkészíti a további ápolásra. Az eredmény: azonnal hidratált, mélyen táplált bőr, a nagyobb rugalmasság érzésével. Bőrgyógyászatilag tesztelt és jóváhagyott.

További részletek a NIVEA weboldalán itt.

Videók

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Ezt tartják minden idők legszebb esküvői ruhájának - több tízezer szavazat érkezett!

Az emberek többsége szerint a hírességek esküvői ruhái közül ez a 10 darab az univerzum legszebbje. És te mit gondolsz?

Kép
Sztárok

Sokkoló tünetet észlelt: Miley Cyrus ezért adta fel a vegán táplálkozást

Miley Cyrus egészen különös magyarázatot adott arra, hogy 7 év után miért is döntött így.

Kép
Sztárok
Kép
Életmód

6 egészséges szokás, melynek segítségével felgyorsíthatod az anyagcserédet 40 felett is

Az idő előrehaladtával az anyagcsere folyamatai lelassulnak, ennek köszönhetően szinte észrevétlenül kúsznak fel a felesleges kilók. Azonban elhoztunk néhány olyan, mindennapokba beépíthető szokást, melyek segítségével felgyorsíthatod az anyagcsere-működésedet, és megszabadulhatsz a plusz kilóktól. Mutatjuk is, melyek ezek!

Kép
Életmód

4 egyszerű szokás, amit ha nem tartasz be, akkor a pillanatok alatt visszajönnek a leadott kilók

A szakértők szerint ezt a 4 egyszerű szokást kell beépítened a mindennapokba, hogy könnyedén elérhesd a vágyott nyári alakot!

Kép
Szépség

„A sötét foltjaim elhalványultak” - Ez a francia szérum sokak szerint igazi csodaszer a pigmentfoltok ellen

A fogyasztók egy része meg van győződve arról, hogy ez a francia szérum a megoldás a legmakacsabb pigmentfoltokra.