Egy dolog, amit soha ne tegyél a bőröndödbe, mikor repülővel utazol

Egy dolog, amit soha ne tegyél a bőröndödbe, mikor repülővel utazol
2017. június 21.

Pedig eddig azt hittük, hogy ez okos ötlet!

A nyaralásban az a legjobb, hogy végre minden a szórakozásról szól. Pár nap pihenő, hogy az ember kiszakadjon a valóságból és a hétköznapi problémákból. De mint mindenki, mi is csak akkor tudunk önfeledten kikapcsolódni, ha tudjuk, hogy minden rendben van. Biztonságban az otthonunk, a kutya, a macska, van nálunk pénz, megvannak az iratok, a repjegy – és még a csomagunkat is rendben van.

Olvasd el ezt is!

És ennek érdekében, szeretnénk elkerülni, hogy a bőröndünk eltévedjen, s ha ez mégis megtörténik – szerencsés az, akivel még nem esett meg -, szeretnénk, hogy visszataláljon hozzánk. Ezért is használnak sokan azonosító címkét, rajta a legfontosabb adatokkal, név, telefonszám és a lakcím. Ártalmatlannak tűnik, ugye? Pedig most kiderült, ez nagy hiba!

Kép

A problémára Richard Clive Owens profi utazó világított rá a napokban, szerinte ugyanis a lakcím a bőröndön ennyit üzen:

Ez a ház üres, gyere csak és törj be, amíg én távol vagyok.

Richard szerint a megadott adatokat bárki kifigyelheti már a reptérre vezető úton vagy pont a reptéren, ezért ő azt javasolja, ha mindenképp szeretnénk címet megadni, ha elveszne a fehérneműnk, akkor legyen az a munkahelyünké.

Te gondoltál eddig erre?

Híresebb lesz, mint az anyukája? Kate Moss lánya elveszítette a Fashion Week-szüzességét

A 14 éves Lila Grace már most kipipálhatja a bakancslistájáról azt, amiről sokan egy életen át álmodnak!