4 érdekesség a Kincsem filmről, amiért már tűkön ülünk, hogy láthassuk!

4 érdekesség a Kincsem filmről, amiért már tűkön ülünk, hogy láthassuk!
2017. február 19.

Március 16-án mutatják be minden idők legdrágább magyar filmjét, a Kincsemet. Mi pedig minél többet hallunk felőle, annál jobban várjuk!

Különlegesnek ígérkeznek a jelmezek

Bárdosi Ibolya jelmeztervező munkáját már a Valami Amerika óta szeretjük és követjük, legutóbb pedig a Liza, a rókatündér kapcsán lelkendeztünk érte. A kincsem kosztümjei nagyon karakteresnek tűnnek, azon túl, hogy megidézik a IXX. század második felének viseletét, egy kis vagány steampunkot is felfedeztünk a képek alapján.

Kép
forrás: Facebook.com/kincsemfilm

A filmben szereplő lovak profizmusa

Nem egy, hanem 6 ló alakította a legendás Kincsemet, mert mindegyik állat más-más feladatra volt jó. Nagyon vicces, de külön lósminkes is volt a stábban! A film Facebook oldalán folyamatosan dicsérik őket. Nagyon várjuk, hogy széles vásznon csodálhassuk meg őket, talán elfogultak vagyunk, de a lovak mégiscsak a leggyönyörűbb állatok a Földön. Azt várjuk, hogy ebben a film többszörösen is megerősítsen minket!

gif

Pazar látvány

A 2 milliárd forintból készült film tele lesz nagyszabású jelenetekkel, rengeteg statisztával, csodás belső terekkel és külső helyszínekkel. Bár az elmúlt néhány évben egyre gyakrabban készülnek jó magyar filmek, a magas költségvetés ritkaság számba megy, ami limitálja azt is, milyen történetek készülhetnek. Örülünk, hogy lesz végre egy pörgős, látványos, modern kalandfilmünk!

Izgalmas női karakter

A fantasztikusan tehetséges Petrik Andreát az Utóélet című film kapcsán zártuk a szívünkbe, és biztosan imádni fogjuk a Kincsemben is. Klara von Oettingent alakítja, aki az előzetes alapján nem csak gyönyörű, de szupervagány is. Ha valakiről, róla el tudjuk képzelni, hogy túlragyogja még a film férfi főszereplőjét a Blaskovich Ernőt alakító Nagy Ervint.

Kép

Petrik Andrea az Instyle Style Award jelöltje A legkreatívabb divatanyag kategóriájában, február 22-ig itt szavazhatsz rá és a többi jelöltre!

Híresebb lesz, mint az anyukája? Kate Moss lánya elveszítette a Fashion Week-szüzességét

A 14 éves Lila Grace már most kipipálhatja a bakancslistájáról azt, amiről sokan egy életen át álmodnak!

Íme a bizonyíték, hogy Sarah Jessica Parker már nagyon messze áll Carrie Bradshaw-tól

A friss fotóknál semmi sem szemlélteti jobban, hogy mi a különbség a mese és a valóság között!

5 szuperkönnyű összeállítás az átmeneti időszakra

Az időjárás még kicsit szórakozik velünk, de inkább már az őszbe hajlik, így itt az ideje melegebb darabokkal is ötletelni.