4 érdekesség a Kincsem filmről, amiért már tűkön ülünk, hogy láthassuk!

4 érdekesség a Kincsem filmről, amiért már tűkön ülünk, hogy láthassuk!
2017. február 19.

Március 16-án mutatják be minden idők legdrágább magyar filmjét, a Kincsemet. Mi pedig minél többet hallunk felőle, annál jobban várjuk!

Különlegesnek ígérkeznek a jelmezek

Bárdosi Ibolya jelmeztervező munkáját már a Valami Amerika óta szeretjük és követjük, legutóbb pedig a Liza, a rókatündér kapcsán lelkendeztünk érte. A kincsem kosztümjei nagyon karakteresnek tűnnek, azon túl, hogy megidézik a IXX. század második felének viseletét, egy kis vagány steampunkot is felfedeztünk a képek alapján.

Kép
forrás: Facebook.com/kincsemfilm

A filmben szereplő lovak profizmusa

Nem egy, hanem 6 ló alakította a legendás Kincsemet, mert mindegyik állat más-más feladatra volt jó. Nagyon vicces, de külön lósminkes is volt a stábban! A film Facebook oldalán folyamatosan dicsérik őket. Nagyon várjuk, hogy széles vásznon csodálhassuk meg őket, talán elfogultak vagyunk, de a lovak mégiscsak a leggyönyörűbb állatok a Földön. Azt várjuk, hogy ebben a film többszörösen is megerősítsen minket!

gif

Pazar látvány

A 2 milliárd forintból készült film tele lesz nagyszabású jelenetekkel, rengeteg statisztával, csodás belső terekkel és külső helyszínekkel. Bár az elmúlt néhány évben egyre gyakrabban készülnek jó magyar filmek, a magas költségvetés ritkaság számba megy, ami limitálja azt is, milyen történetek készülhetnek. Örülünk, hogy lesz végre egy pörgős, látványos, modern kalandfilmünk!

Izgalmas női karakter

A fantasztikusan tehetséges Petrik Andreát az Utóélet című film kapcsán zártuk a szívünkbe, és biztosan imádni fogjuk a Kincsemben is. Klara von Oettingent alakítja, aki az előzetes alapján nem csak gyönyörű, de szupervagány is. Ha valakiről, róla el tudjuk képzelni, hogy túlragyogja még a film férfi főszereplőjét a Blaskovich Ernőt alakító Nagy Ervint.

Kép

Petrik Andrea az Instyle Style Award jelöltje A legkreatívabb divatanyag kategóriájában, február 22-ig itt szavazhatsz rá és a többi jelöltre!

21 izgalmas világításötlet a hálószobába, amire nem is gondoltál volna

Ezek a legjobb mennyezeti, álló- és asztali lámpák!

Jenna Dewan-Tatum bemutatja: ennél a 10 ezres papucsnál nincs kényelmesebb az utazáshoz

Ha eddig gondolkoztál rajta, hogy beszerezd, ne habozz tovább!

Pont, mint Diana! Ezzel szegte meg a szigorú királyi protokollt Katalin hercegné

Katalin felrúgta a királyi protokollt, és mindenki imádja érte!

Előfizetés