10 meglepő dolog, amit nem tudtál Viszkok Fruzsiról

10 meglepő dolog, amit nem tudtál Viszkok Fruzsiról
2017. január 27.

Íme a mi 10 kedvenc random tényünk Fruzsiról!

Viszkok Fruzsi az egyik legnépszerűbb hazai vlogger, aki már az InStyle olvasóinak szívébe is belopta magát. Tavaly ő nyerte meg az InStyle és a Maybelline közös játékát, így ő lett a Maybelline IT Girl, nyereménye pedig egy fergeteges utazás volt a New York-i divathétre.

Fruzsi most újra versenybe száll, Az év legstílusosabb online véleményvezére kategóriában jelölt az InStyle Style Awardon. Népszerűségének kétségtelenül egyik legfontosabb kulcsa kedves és nyitott személyisége, valamint a követői iránti hatalmas alázat és sok-sok szorgalom, amivel mára külön birodalmat épített ki a YouTube szcénában, többek között már Palvin Barbi is feltűnt csatornáján. Jelenleg több mint 200 ezer feliratkozóval büszkélkedhet és 350 videója közül pedig nekünk legnagyobb kedvenceink a "random tények" összefoglalók, amik még szerethetőbbé teszik Fruzsit.

Te például tudtad ezeket róla? Íme 10 vicces és meglepő dolog kedvenc vloggerünkről!

1. Van egy irtó édes spánielje, akit Joeynak hívnak. A kutyus már biztos követőnek szemet szúrt, de azt tudtad, hogy a nevét a Jóbártok Joey Tribbiania után kapta?

2. Fruzsi évek óta kontaktlencsét hord. Enélkül annyira rosszul lát, hogy még a telefonját is kb. a szememtől 10 centire kell tartania.

3. Igazi rendmániás, és ha "belül elkattan nála valami", akkor képes kirámolni az egész szekrényét, majd mindent egyesével összehajtogatva visszarakni.

4. Nála az ideális nap minimum 10 óra alvással kezdődik. Képtelen sokáig ébren maradni, hétköznapokon legtöbbször 9-kor már alszik.


Az Viszkok Fruzsi jelölt az Instyle Style Awardon! Itt tudsz kedvenceidre szavazni!


5. Amikor először látta az E.T.-t, annyira félt tőle, hogy évekig nem mert egyedül kimenni a házból sötétben.

6. Mindig addig használ egy kozmetikumot, amíg el nem fogy, sőt, küldetésének érzi, hogy minél hamarabb "kivégezze" őket.

7. Az nem titok, hogy szenvedélye a rendrakás és rendszerezés, de azt eddig nem gondoltuk, hogy imád olyan videókat nézni, amiben mások takarítanak. Született Monica!

8. A jegyzetfüzetekért is rajong, unalmában gyakran nézeget jegyzetfüzeteket az eBay-n. Csak úgy, vásárolni nem vásárol, pusztán nézelődik.

9. Az általános iskolát és a gimit is beleszámítva csak egyszer kapott kettest, és az is egy ének órán volt még második osztályos korában.

10. Mindene az időbeosztás, amikor csinál vakamit, előre megtervezi, hogy azt meddig fogja csinálni.

1 perc stílus: van 5+1 ötletünk a kockás összeállítások frissítésére!

Nem feltétlen kell hadilábon állni a mintákkal, főleg, ha egy ilyen klasszikusról és könnyűről van szó.

Exkluzív: Julianne Moore fehérnemű-kollekciójának bemutatóján jártunk Berlinben

Megcsodáltuk a Julianne Moore X Triumph Floral-kollekciót!