6+1 Gossip Girl-baki, amit csak az igazi rajongók vettek észre

6+1 Gossip Girl-baki, amit csak az igazi rajongók vettek észre
Forrás: Forrás: The CW

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Te mennyire vagy képen az Upper East Side-i elit életével? Most kiderül!

A Gossip Girl legalább annyira alapműnek számít női körökben, mint a Szex és New York. Ám azt csak az igazi fanok tudják, hogy a sorozat valójában könyvadaptáció, ami Cecily von Ziegesar azonos című regényei alapján készült, Magyarországon pedig Bad Girl címen jelent meg.

És mint minden könyvadaptáció esetében, itt is megfigyelhető néhány apró és kevésbé apró változtatás, ami teljesen megváltoztatta a New York-i tinik szövevényes életének cselekményét. Íme!

Mi lett veled Jenny Humphrey?

Bár az írónő pontosan leírta a könyvekben, hogy hogyan néz ki Jenny, a castingokon egészen más döntés született. Az igazi Jenny Humphrey alacsony, csendes, barna hajú lány, aránytalanul nagy mellekkel. Ez a ”mellkas-komplexus” ráadásul végig központi téma a könyvekben. Hát ezzel szembe a Taylor Momsen által alakított kicsi Jenny-t senkinek sem kell bemutatni. Magas, szőke, vékony – teli talált!

gif

És ugyanez igaz Danre

Instant kávé és masszív cigarettafüst kísérte végig a könyvben a magányos srácot. Dan Humphrey nem az a srác volt, aki éppen csak lecsúszik a top pasik listájáról, tényleg igazi lúzernek számított a gimiben. Penn Badgley pedig minden, csak nem az.

gif

Nate nem szívott eleget.

Mármint füvet. Persze a sorozatban is akadt néhány elszállt jelenet, de mindez babatempónak számított a könyvhöz képest.

Túl sok szerep jutott a szülőknek

Ziegesar változatában a szülői jelenlét szinte egyenlő a nullával, hisz túl elfoglaltak voltak ahhoz, hogy akár annyira is foglalkozzanak gyerekeikkel, mint a sorozatban. Persze felbukkantak hébe-hóba két kiruccanás között, de nem képezték részét a történetnek. Lily van der Woodsen? Ki az a Lily van der Woodsen?

gif

Mit keres Jenny, Dan, és Rufus Brooklynban?

A könyvben ők is Manhattanben laktak, csak éppen az Upper West Side-on. Most komolyan, ha már a sorozatban Brooklynig száműzték őket, mi volt a logika abban, hogy ennyit ingáznak a suliba? Vannak divatos magániskolák Brooklynban is...

A lányok nem joghurtot esznek a Met lépcsőjén

Helyette viszont dohányoztak. Mikor készült a sorozat, több ponton is finomították az egyébként jóval sötétebb sztorit. Első ilyen volt, hogy teljesen száműzték a dohányzást. Persze Ziegesar még egy egészen más időben írta meg regényét, mikor a cigi még menőnek számított.

gif

Blair nem megy Yale-re.

Bocsi!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!