Ősztől a nők veszik át az uralmat: 5 új sorozat, amit ne hagyj ki

Ősztől a nők veszik át az uralmat: 5 új sorozat, amit ne hagyj ki

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Az egyik legjobb dolog az őszben, hogy az uborkaszezon után végre elkezdenek özönleni a sorozatok. Most összegyűjtöttünk 5 sorozatot, amelyek között te is megtalálhatod a kedvenced!

1. Claire Foy, The Crown

A The Crown történetének középpontjában a 25 éves II. Erzsébet áll. A fiatal nő vállaira komoly teher nehezedik, ugyanis át kell vennie a világ leghíresebb és leghatalmasabb monarchiájának vezetését, és jó kapcsolatot kell kialakítania az ország ikonikus miniszterelnökével, Winston Churchillel. A Brit Birodalom hanyatlik, a világpolitikában zűrzavar uralkodik, azonban amikor új királynő kerül a trónra, új korszak veszi a kezdetét. Peter Morgan zseniális, hosszú évek kutatása során kiérlelt forgatókönyve merész őszinteséggel tárja elénk II. Erzsébet életútját.


2. Rutina Wesley, Queen Sugar

Az OWN egy újabb drámát indít el ősszel. A sorozata egy nőről szól, aki otthagyja modern Los Angeles-i életét, hogy az apjától örökölt cukorfarmra költözzön Louisiana-ba. Az új környezet természetesen az ő és lánya életét is felborítja, és rájön, hogy jobban eltávolodott déli gyökereitől, mint azt hitte volna.


3. Sarah Jessica Parker, Divorce

Októberben startol Sarah Jessica Parker főszereplésével a HBO új sorozata, a Divorce, ám nagyon téved, aki azt hiszi, hogy ezzel egy kicsit újjáéled a Carrie Bradshaw őrület. Ugyanis a SJP már most leszögezte, hogy ez a sorozat merőben más lesz, mint a Szex és New York. Főszereplője, Frances (Sarah Jessica Parker), aki két gyerek és több mint 10 év házasság után rádöbben, ideje gyökeresen megváltoztatnia az életét. Parker egyébként producere is a sorozatnak, ami külön izgalomra ad okot.


4. Lauren Graham és Alexis Bledel, Gilmore Girls

Kegyesek voltak velünk idén a sorozatkészítűk, hiszen nemcsak SJP tér vissza, a Netflixen jön ősszel a Szíves szállodája is. Négy epizód formájában tér vissza Lorelai és Rory, de szinte a teljes korábbi csapatot felvonultatják majd. Alig várjuk!


5. Tig Notaro, One Mississippi

A One Mississippi-ről lerí, hogy mennyire személyes történet, és az egyedi hangvétele egyértelműen kiemeli a komédiák közül. Tig Notaro úgy néz ki saját magát alakítja a sorozatban, hiszen karakterének is ez a neve, aki hozzá hasonlóan szintén rádiózik és komikus. Tig hazautazik Mississippi államba, mert édesanyja a halálos ágyán fekszik. Miután bekövetkezik az elkerülhetetlen, elmereng azon, hogy talán otthon kéne maradnia testvérével és mostohaapjával. Talán azért, hogy valamilyen módon feldolgozza az anyja halálát.

Olvasd el ezt is!

Sorozatjunkie

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.