Új trend közeleg! Ezt a színt válaszd mostantól az otthonodba a lakberendezők szerint

Új trend közeleg! Ezt a színt válaszd mostantól az otthonodba a lakberendezők szerint
2016. szeptember 2.

Ha követed a lakberendezési trendeket, akkor ez a hír neked szól.

Idén nemcsak a divatban, hanem a lakásokban is a rózsakvarc volt az év színe, ám már most eláruljuk, hogy jövőre milyen árnyalat veszi át az uralmat. Megválasztották 2017-es év színét, ami Sue Watt, a Sherwin-Williams színszakértője szerint a szürke és a barna szerelemgyereke, a "Poised Taupe".

Kép

Ez az árnylat nem sorolható be a klasszikus meleg vagy hideg, sötét vagy világos színek csoportjába, egy tökéletes hibrid, amit rendkívül sokszínűen alkalmazhatsz az otthonodban. Egyszerre modern, mégis helye van egy klasszikus enteriőrben is.

Sue tapasztalatai szerint a közelmúltban az ehhez hasonló semleges árnylatok különösen nagy népszerűségnek örvendenek, hisz megfigyelhető az a trend, hogy akár szezonról szezonra is drasztikusan változtatunk lakásunk hangulatán. Hát igen, mi sem tudunk ellenállni a home decor üzleteknek, így a "Poised Taupe" tényleg nekünk lett kitalálva!

Kép
Kép
Kép

Neked hogy tetszik?

Mi történhetett? Kirsten Dunst elsírta magát a vörös szőnyegen

Épp Sofia Coppola legújabb filmjének, a Csábításnak a díszbemutatóját tartották tegnap este Cannes-ban, mikor valami olyan történt a vörös szőnyegen, amit csak ritkán látni.

20 szuper frizura göndör hajúaknak

Nem csak az egyenes hajból lehet sok mindent kihozni!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító
Előfizetés