Új trend közeleg! Ezt a színt válaszd mostantól az otthonodba a lakberendezők szerint

Új trend közeleg! Ezt a színt válaszd mostantól az otthonodba a lakberendezők szerint
2016. szeptember 2.

Ha követed a lakberendezési trendeket, akkor ez a hír neked szól.

Idén nemcsak a divatban, hanem a lakásokban is a rózsakvarc volt az év színe, ám már most eláruljuk, hogy jövőre milyen árnyalat veszi át az uralmat. Megválasztották 2017-es év színét, ami Sue Watt, a Sherwin-Williams színszakértője szerint a szürke és a barna szerelemgyereke, a "Poised Taupe".

Kép

Ez az árnylat nem sorolható be a klasszikus meleg vagy hideg, sötét vagy világos színek csoportjába, egy tökéletes hibrid, amit rendkívül sokszínűen alkalmazhatsz az otthonodban. Egyszerre modern, mégis helye van egy klasszikus enteriőrben is.

Sue tapasztalatai szerint a közelmúltban az ehhez hasonló semleges árnylatok különösen nagy népszerűségnek örvendenek, hisz megfigyelhető az a trend, hogy akár szezonról szezonra is drasztikusan változtatunk lakásunk hangulatán. Hát igen, mi sem tudunk ellenállni a home decor üzleteknek, így a "Poised Taupe" tényleg nekünk lett kitalálva!

Kép
Kép
Kép

Neked hogy tetszik?

Oscar 2017: A 10 legmegosztóbb pillanat

Az biztos, hogy nem unatkoztunk az idei Oscar-díjátadó nézése közben.

Micsoda sármőrök! Ők voltak a legstílusosabb pasik a 89. Oscar-gálán!

Imádjuk a vörös szőnyeges outfiteket, de a színésznők ruhakölteményei után a pasikra is érdemes néhány pillantást vetni!

Ez bizony szerelem! Édes sztárpárok az Oscar-gála vörös szőnyegén

Lopott csókok, szerelmes pillantások, lángoló szenvedély - íme néhány nagyon összeillő páros az Oscar vörös szőnyegéről.

Előfizetés