10 dolog, amit csak az alacsony lányok értenek

10 dolog, amit csak az alacsony lányok értenek
2016. augusztus 25.

Mert 160 centi alatt zajlik igazán az élet.

1. Minden igyekezeted ellenére, sosem fogsz olyan szexin felülni egy bárkészre, mint a nők a filmekben. Inkább örülsz ha egyáltalán sikerül felmásznod rá. De azért újra és újra megpróbálod, különben sosem kapnál italt, hiszen nem éred fel a pultot.

2. Esélytelen, hogy bármelyik tömegközlekedési eszközön elérd a kapaszkodót, ahogy már azt is megszoktad, hogy a zsúfolt tömegben valaki a te fejeden pihenteti a könyökét.

3. Akár tetszik, akár nem, el kell fogadnod, hogy örök életedben megkapod majd az cuki jelzőt.

4. Már hamar megtanultad, hogyan kell egész nap 15 centis sarkakon tipegni, és le sem szállsz róluk 80 éves kordig.

5. Mindig figyelned kell az öltözködésedre, hiszen nem engedheted meg magadnak a laza, oversized trendeket. Ha mégis, úgy nézel ki, mint egy 15 éves kiskamasz.

6. Ha nadrágot vásárolsz, már alapból belekalkulálod azt is, hogy el kell vinned a varrónőhöz a szára miatt. A maxi ruhákat pedig már észre sem veszed az üzletekben.

7. Koncerteken az idő nagy részében nem a színpadot nézed, hanem a kivetítőt. Nincs is más választásod, hiszen nem látnál mást csak hátakat.

8. Nincs rosszabb érzés, mint mikor meglátsz egy helyes, de iszonyatosan magas pasit. Ahogy azzal az érzéssel sem ér fel semmi, mikor megtudod, hogy Kit Harington csak 173 cm. Bizony! Összeilletek!

9. Ha csúcsidőben látogatsz el egy múzeumba vagy egy állatkertebe, akkor tuti, hogy legalább egyszer valami tanár elkezd terelgetni, hogy ne maradj le az osztálytól.

10. A te feladatod minden szűk és kis helyre bemászni, hiszen elférsz. Ohh, és alap, hogy te ülsz hátra a kocsiban. Igen, középre.

Kihagytunk valamit?

Az 5 legjobb magyar klip 2016-ból

Annyi jó magyar klip született 2016-ban, hogy nem győztünk válogatni közülük toplistánkba. Vajon a te kedvenced köztük van? Figyelem, szubjektív válogatás következik!

9 frizuratipp randevúra

Ezekkel biztosan nem lősz mellé!

Ezeket a jellemzőket biztosan nem tudtad a csillagjegyedről

A Skorpiók féltékenyek, a Kosok fejjel mennek a falnak, a Rákok meg anyáskodóak – oké-oké, van benne igazság, de van néhány olyan jellemző is, amit nem szokás kiemelni, pedig legalább ennyire igaz az egyes jegyekre. Olvasd el, mi az a te jegyednél!

Előfizetés