14 híres nő a szakításról

14 híres nő a szakításról
Forrás: Forgalmazó: Netflix

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Így fájt a szíve Rihannának, Jennifer Lopezek és Emma Stone-nak, meríts erőt inspiráló szavaikból!

Serena Williams

„Szerintem mindenki keresztülmegy ezen. Annyi biztos, hogy nem jó érzés. Azt hiszem, sokkal könnyebb egy műtéten átesni, tüdőembóliát kapni jobb érzés, mint az, amikor összetörik a szívedet.”

Mindy Kaling

„Ő szakított velem és én annyira szomorú voltam, nem dühös, nagyon szomorú. Akkor néztem ki a legjobban, mert nem ettem. Amikor depressziós vagyok, nem eszek. Szóval nagyon szánalmas és nagyon gyönyörű voltam.”

Amy Pohler

„Képzeld el, hogy mindent, ami fontos neked, szétszórsz egy plédre, majd az egészet, ahogy van feldobod a levegőbe. Elválni olyan, mint megtölteni ezt a plédet és feldobni, nézni ahogy pörög és aggódni, hogy mi fog eltörni, amikor földet ér.”

Madonna

„-Múlt évben elváltatok Guy Ritchie-vel…

- Nem kell lehalkítanod a hangod, amikor ezt mondod, nem csúnya szó. De azt hittem, zenéről fogunk beszélgetni. Ha össze tudod kötni a válás fogalmát a zenéével, akkor beszélek róla veled.” Rolling Stone magazin újságírójának

Uma Thurman

„Amikor szakítottunk, valaki azt mondta nekem, hogy feleannyi időbe fog kerülni mire újra jól leszek, mint ameddig a kapcsolat tartott. Át akartam ugrani az asztalon és behúzni neki. Mert persze gyötrelmes volt és az utolsó dolog, amire gondolni akartam, hogy még sokáig így fogok érezni. De érdekes módon most, több mint négy évvel később, nyolc évig voltunk együtt, végre úgy érzem, jobban lettem.”

Katy Perry

„Miután megtudtam az igazságot a házasságomról, volt két hét, amíg azt mondtam magamnak: Oké, rendben, ezt nem érezhetem. Túl intenzív ez most így. Ezért csak ittam és csípős csipszet ettem… Kétféleképpen csinálhatod: vagy elkezdesz gondoskodni magadról vagy pusztítod magad. Én próbáltam pusztítani magam, de nekem nem működött. A sebhely mélyére ásol és újra megtalálod a puha szövetet és maszírozod, táplálod és apránként életre kelted azon keresztül, hogy jól bánsz magaddal. Nekem a túrázás, a vitaminok, a terápia, az imák és a barátaim segítettek.

Stevie Nicks

„Az az elektromos őrült vonzódás Lindsey Buckingham és Stevie Nicks között soha nem hal meg, soha nem tűnik el. [Lindsey] házas, boldog, három gyönyörű gyereke van, akiket szeretek. Talált egy jó, nyugodt, biztonságos helyet, de semmi nem változtat azon kik vagyunk mi egymásnak Lindsey-vel. Vége van, de ez nem azt jelenti, hogy az a nagyszerű érzés nem létezik többé…Azt jelenti, hogy a szerelem örökké ott lesz, de mi már soha többé nem leszünk együtt, így ez még romantikusabb.”

Olvasd el ezt is!

Elizabeth Gilbert

„Ha most te is azok között vagy, akiknek összetörték a szívét, nagyon sajnálom, hogy keresztülmész ezen. Tudom, mit érzel. Van egy lyuk a mellkasod közepén, amit senki sem lát, de olyan érzés, mintha a lelked szivárogna ki rajta. Vagy nem tudsz aludni, vagy egésznap alszol. Egyáltalán nem tudsz enni, vagy nem tudod abbahagyni. Hulla zsibbadtnak érzed magad, vagy nem tudod abbahagyni a zokogást. Képtelen vagy dolgozni, vagy rettegsz, hogy valaki megállít a munkában és a szörnyű szomorúságra kell majd koncentrálnod. Garantálom nekem, hogy mind érzünk így, minden egyes ember. És ha mi túléltük, te is túléled.”

Emma Stone

„A padlón csúsztam, emlékszem, hogy hánytam is egy órán belül. Soha nem éreztem hasonlót, annyira zsigeri volt. Mintha valaki megölt volna és át kell élnem, figyelni, ahogy megtörténik. Szörnyű volt.”

Reese Witherspoon

„[A válás] megszégyenítő és elszigetelő érzés. De egyébként pedig, ha nem fájdalmas, akkor talán nem volt jó ötlet már összeházasodnotok sem. Azok az érzések a helyénvalóak.”

Nicole Kidman

„Nos, most már viselhetek magassarkút.”

Alexa Chung

„Megkérdeztem anyukámat és azt mondta, >>Senki nem éli le úgy az életét, hogy ne törne össze a szíve, egy nap majd felébredsz és jól leszel.<<… De van jó oldala is a kétségbeesésnek. Viselhetsz plédet kabát helyett és a barátaid nem ítélnek el. Rágyújthatsz bent, mert senkinek nem lesz szíve a vigasztalhatatlan lánynak megmondani, hogy ezen a helyen már nyolc éve tilos a dohányzás. Amikor ebben a szomorúságban valaki megnevettet, az a legélvezetesebb nevetés, amit valaha tapasztalhatsz.”

Rihanna

„Elveszett voltam. Meg kell mondanom, hogy összezavarodtam. Utálok erről beszélni, de őrült volt, mert nem tudtam kapcsolódni saját magamhoz, ami félelmetes, bármit teszel vagy mondasz olyan érzés, mintha nem te lennél. Mindennel, amit szeretsz vagy normális esetben csinálsz, elveszíted a kapcsolatot, például hogy mit vennél fel vagy mit mondanál egyébként. De amikor újra felállsz, ha újra felállsz, az a végső, tökéletes teljesítmény, amit elérhetsz. Emlékszem, New Yorkban, a Trump Hotelben voltam és úgy ébredetm, hogy tudtam, hogy túl vagyok rajta. Teljesen más volt az a nap. Nem éreztem magányosnak magam, ki akartam menni a világba, nagyszerű érzés volt.”

Jennifer Lopez

„Akkor nagyon fájt, de nem akartam, hogy ami történt, végezzen velem. Azt akartam, hogy segítsen abban, hogy jobb legyek. Nem csak túlélni akartam, hanem erősebben kijönni belőle, mint amilyen előtte voltam. Ehhez el kellett merülnöm benne. Most azt mondom, ez volt a legnehezebb dolog, amivel valaha meg kellett birkóznom, a gyerekek miatt. Amikor még ez a kis szétszórt lány vagy, csak álomba sírod magad. De amikor már felelős vagy két emberért, az életükért és a lelki egészségükért, az már nagyobb falat. Egyfolytában azon agyalsz, jól csinálod-e.”

Ki szólt leginkább a szívedből?

És ezt láttad már?

Galéria / 5 kép

Sztárok, akik szakítás után is egykori kedvesükkel dolgoztak

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

4 csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: 5 kedvezményes árú arcszérum, amit imádnak a vásárlók

Hoztunk most pár olyan kedvezményes arcszérumot, amit a visszajelzések szerint tényleg érdemes kipróbálnod!

Kép
Életmód

Erre az állatjegyre különösen kaotikus időszak vár a kínai asztrológus szerint - teljesen betesz neki a Sárkány hónapja

Most mindent megtudhatsz arról, milyen emberek a kínai asztrológia szerint a Sárkány állatjegy szülöttei.

Kép
Sztárok

Elolvadtunk! 2 év után fotó készült Amber Heard kislányáról, a kis Oonagh hihetetlenül cuki

Amber Heard kislánya, Oonagh Paige már 3 éves, most pedig friss fotót láthatunk róla!

Kép
Sztárok

Tényleg együtt vannak? A Bridgerton család szereplőit együtt, kéz a kézben csípték el a fotósok - FRISS KÉPEK

Május 16-án érkezik A Bridgerton család 3. évadának első négy része, de Nicola Coughlan és Luke Newton pletykának már most is ad alapot bőven!

Kép
Életmód

A magas vérnyomás legjobb ellenszere: rengeteg vitaminban gazdag ez a szezonális étel

Valószínűleg gyermekkorunk nagy ellensége volt a sóska, aminek már csak a puszta látványától is annyira irtóztunk. Azonban felnőttünk, változunk, és egyre inkább próbálunk egészségesen étkezni, létezni, és igen, egyre inkább adunk teret az olyan ételeknek is, melyektől gyermekkorunkban egyenesen irtóztunk, hiszen belátjuk, hogy jótékony hatásai mellett még finomak is, ha a mi ízlésvilágunk szerint vannak elkészítve. A sóska pedig pontosan ebbe a kategóriába tartozik.