Vajon Mr. és Mrs. West legközebb már a saját Ikea ágyukban hajhatják álomra fejüket?

Vajon Mr. és Mrs. West legközebb már a saját Ikea ágyukban hajhatják álomra fejüket?
Forrás: Famous
2016. augusztus 4.

Kanye West lassan olyan, mint egy polihisztor. Mindenhez ért. Kiváló apa, szuper zenéket szerez és divattervezőként sem utolsó. Most mire hajt? Az Ikeának tervezne bútorokat.

A BBC Radio 1-nak, két nappal ezelőtt adott interjújában Kanye teljesen váratlan módon- persze ezt már megszokhattuk tőle- azt fejtegette, hogy szívesen tervezne szobaberendezéseket.

„Úgy érzem, dolgoznom kell az Ikeának, bútorokat kell készítenünk, belső és külső dizájnt kell terveznünk együtt.”

Mire gondol pontosabban? Hogy őt idézzük, olyan minimalista belső tereket és bútorokat álmodna meg, amelyek akár egy kollégiumi szobában is megállják a helyüket.

Pontosan egy évvel ezelőtt West el is látogatott az Ikea központjába, Almultba, tehát régóta dédelgeti új álmát. Az énekes dolgozott már a brit divattervezővel, Katie Eary-vel, aki több kölönböző textilt és étkészletet is álmodott már meg az Ikea számára. Ezek közül a Giltig Kollekcióból most be is szerezhetsz néhány kincset itt.

Kép

Tutad? Ha elég mesés, akkor akár egyetlen termék is megváltoztathatja az egész helyiséget. Ennek tudatában állt össze az IKEA és a londoni férfi ruhatervező, Katie Eary, hogy jellegzetes mintáit a lakberendezésben is kamatoztathassa. Az eredmény a GILTIG – egy olyan terítékeket tartalmazó kollekció, ami visszatekint rád és szuper okos textíliáidra.

gif

Miközben Kanye bútorokat tervezget, nem mond le a 2020-as terveiről sem.

„Amikor arról beszélek, hogy elnök akarok lenni, nem azt mondom, hogy egy konkrét politikai nézetet vallok és csak azt akarom terjeszteni. Szimplán van rálátásom az emberekre, a mindennapokra és az igazságra... Ha van valami, amit tehetek azért, hogy változzon valami, akkor amíg csak élek próbálkozni fogok és tenni érte.”

gif

Friss hír, hogy bár „szegény” Kanye West csak alkotni akar, a cég nem olyan lelkes, mint az énekes. Így reagáltak a hírekre:

„Az Ikeánál folyamatosan keressük az új tehetségeket, a különböző embereket, cégeket és művészeket szerte a világban. Tudjuk, hogy ezekek a kapcsolódások és az inspiráló találkozások nagyon fontosak számunkra abból a szempontból, hogy újabb és újabb utat találjunk, hogy még könnyebbé és élhetőbbé tegyük az emberek környezetet. Habár rendkívül hízelgő számunkra, hogy Kanye West ekkora érdeklődést mutat a cégünk iránt, egyelőre nincs konkrétan tervbe véve a közös együttműködés.”

Annak ellenére, hogy az Ikea vezetősége elhatárolódott a spekulációktól, az Ikea Ausztrália készített egy vicces facebook posztot, ami arra utal, hogy őket nagyon is érdekelné az esetleges kollaboráció.

Tehát ilyen, mikor Rihanna Cindy Crawford lányának öltözik!

A barbadosi énekesnőnek sem kell a szomszédba mennie ha egy kis stílusról van szó, de a készen kapott ötleteket ő is jobban szereti.

5 trükk, amivel drágábbnak tűnik a frizurád

Mintha most jöttél volna a szalonból!