Iris Apfel 10 stílus- és élettanácsa

Iris Apfel 10 stílus- és élettanácsa
Forrás: Europress
2016. július 13.

Van mit tanulni a veterán stílusikontól!

1. Minden követ mozgass meg!

Ha a fejedbe vetted, hogy megszerzel valamit, a világ végére is menj utána, mint Iris, akinek ruhái és régiségei a világ minden pontjáról származnak.

2. Ha tetszik valami, vedd meg!

Mindent vegyél meg, ami különleges és felkelti az érdeklődésed, függetlenül attól, hogy nem tudod, hogy használod majd! Iris nagyon ösztönös, ha a gyomra tájékán kellemes érzése támad, akkor tudja, hogy arra a darabra szüksége van. No persze nem árt, ha a munkád során hasznosítani tudod majd ezeket a különleges darabokat, ha másként nem, túladhatsz rajtuk a Vaterán!

3. Legyen egy szépség védjegyed

Iris imádja a színes rúzsokat, az erőteljes, élénkpiros a kedvence. És évekig ugyanazt a különleges, uniszex parfümöt használták a férjével!

Kép
forrás: Europress

4. Ha valamire rákattansz, az lehet a védjegyed

A bolhapiacon találta Iris az első óriási szemüvegkeretét és már akkor használta dioptria nélkül, amikor még jó volt a szeme, később pedig több hasonlóan látványos szemüveget is vásárolt.

5. Légy maximalista

Pihentesd kicsit a minimalista trendet és játssz a mintákkal, a különböző izgalmas textúrákkal, színekkel és halmozd kedvedre az ékszereket, nem könnyű, de szórakoztató megtalálni a harmóniát a maximalizmusban.

Kép
forrás: Europress

6. Tedd el a ruhákat, amiknek jelentése van számodra

És itt nem csak az esküvői ruhára gondolunk! Iris megtartotta a ruhát, amit közel 70 (!!!) éve a jövőbeli férjével közös első randevúján viselt és még ma is belefér, na ezt csináld utána!

7. Maradj nyitott!

Iris úgy véli, az élet nem fekete vagy fehér, hanem van közte rengeteg árnyalat. Minden korszaknak megvan a jó és a rossz oldala is, és nem tud néhány helyet felsorolni, ahol vásárol. Nyitott szemmel jár, és bármilyen boltba bemegy, és talált már kincset egy ócskaságokkal teli üzletben, ahogyan szeméttel felérő árut egy luxusboltban.

8. Senkitől ne várj semmit!

Az édesapja tanította meg arra, hogy ha nem vár senkitől semmit, nem is fog csalódni. Ha valaki kedves veled és megtesz érted valamit, az örömteli, de követelendő. Másképp fogalmazva: ne tedd mástól függővé a boldogságod!

Kép
forrás: Europress

9. Engedd megcsillanni a személyiséged!

Iris nem ért egyet a kevesebb több elvével, untatja. Eklektikus stílusába becsempészi a legkülönbözőbb darabokat, ha azok tetszenek neki. Engedd az ízlésed egyediségét megmutatkozni az öltözködésedben és az otthonodban is. Utóbbi ne úgy nézzen ki, mint egy luxusszálloda, hanem egy élettel, emlékekkel teli, meleg lakhely.

10. Fejezd ki magad!

Ne dőlj be a trendeknek, hanem okosan válogass köztük, akár kitartva egy mellett, tovább fejlesztve azt. Gondold végig, mit szeretnél kommunikálni magadról a ruháidon keresztül. Sokkal izgalmasabb lesz a végeredmény, ha kifejezésre juttatod a személyiségedet.

Betartod őket?

Ide ajánlott utaznod a csillagjegyed szerint

Összeállítottuk a vakáció-horoszkópodat!

Híresebb lesz, mint az anyukája? Kate Moss lánya elveszítette a Fashion Week-szüzességét

A 14 éves Lila Grace már most kipipálhatja a bakancslistájáról azt, amiről sokan egy életen át álmodnak!