Te kibírod? 5+1 film, amit nem lehet sírás nélkül végignézni

Te kibírod? 5+1 film, amit nem lehet sírás nélkül végignézni
2016. július 11.

Itt egy újabb kihívás! Elkészítettük a megható filmek toplistáját, avagy azokat a gyöngyszemeket, amiket tényleg nem lehet sírás nélkül végignézni. Akinek sikerül, az jelentkezzen!

1. My Girl - Az első szerelem

gif

Vagyis az első film a megható filmek listájáról, ami könnyeket csalt a szemünkbe. Mert ezt a filmet már akkor is értettük, amikor sehol se volt még a nagy szerelem, csak homokoztunk az oviban.

2. Szerelmünk lapjai

gif

Figyelem, a következő cím után óriás sóhajokat hallani majd: Szerelmünk lapjai, mert ezt a filmet nyugodtan nevezhetjük minden idők legromantikusabbjának. Allie és Noah története lehetne tipikus is; a gazdag lány és a szegény fiú a szülők tiltásának ellenére kitartanak egymás mellett, de ennél sokkal, de sokkal többről van szó. Hogyan is hiányozhatna a megható filmek listájáról?

3. Titanic

gif

Már az első néhány képkocka után megszólal egy hang a fejünkben: Ne, ne szálljatok fel a hajóra! És most komolyan, miért nem fértek el ketten azon az ajtón? Oké, kérünk egy zsepit!

4. Marley meg én

gif

John és Jennifer Grogan együtt kezdik építik közös életüket, de a gyerekvállalással még várnának pár évet. Így kerül hozzájuk Marley, hogy kicsit belerázódjanak a szülői feladatokba, viszont a tündéri labrador hamarosan katasztrófa sújtotta övezetté változtatja otthonukat. A sok nevetés ellenére ezt a vígjátékot úgy sem bírja ki bőgés nélkül az, akinek volt már kutyája. Mi már ezt a GIF-et megkönnyeztük...

5. Agymanók

gif

Amikor azt hiszed, hogy két órányi laza kikapcsolódás vár rád, majd azon kapod magad, hogy nem bírod visszatartani a könnyeidet. Az Agymanók sokkal több, mint egy szórakoztató animációs film. Vissza hozza gyerekkorunk elfeledett, édes emlékeit, és ez csinál ki teljesen, avagy Bánat átveszi az irányítást.

+1 Mielőtt megismertelek

gif

Még akár szélesvásznon is megnézheted megható filmek listájának legújabb tagját! A Mielőtt megismertelek nagyon mai, abszolút átérezhető, és giccsektől mentes szerelmi történet, amiben egy pillanatig nem hangzik el az a szó, hogy szerelem. Furcsa, de mi torkunk pont a legboldogabb pillanatokban szorult el, mert már tudtuk, hogy Emilia Clarke poénkodásának komoly ára lesz.

Tom Cruise még mindig küld születésnapi ajándékot Dakota Fanningnek

Tizenegy éve minden évben meglepi valamivel, azt is elárulta a színésznő, általában mi az ajándék.

A hónap legjobb sztársminkjei

Lesd el a vörös szőnyeg legjobb szépségtrükkjeit!

Lehet, hogy egész eddigi életünkben rosszul mostuk ki a melltartóinkat?

Te is csak bevágod a többi ruhád után a mosógépbe?

Előfizetés
InStyle az Instagramon