Te kibírod? 5+1 film, amit nem lehet sírás nélkül végignézni

Te kibírod? 5+1 film, amit nem lehet sírás nélkül végignézni
2016. július 11.

Itt egy újabb kihívás! Elkészítettük a megható filmek toplistáját, avagy azokat a gyöngyszemeket, amiket tényleg nem lehet sírás nélkül végignézni. Akinek sikerül, az jelentkezzen!

1. My Girl - Az első szerelem

gif

Vagyis az első film a megható filmek listájáról, ami könnyeket csalt a szemünkbe. Mert ezt a filmet már akkor is értettük, amikor sehol se volt még a nagy szerelem, csak homokoztunk az oviban.

2. Szerelmünk lapjai

gif

Figyelem, a következő cím után óriás sóhajokat hallani majd: Szerelmünk lapjai, mert ezt a filmet nyugodtan nevezhetjük minden idők legromantikusabbjának. Allie és Noah története lehetne tipikus is; a gazdag lány és a szegény fiú a szülők tiltásának ellenére kitartanak egymás mellett, de ennél sokkal, de sokkal többről van szó. Hogyan is hiányozhatna a megható filmek listájáról?

3. Titanic

gif

Már az első néhány képkocka után megszólal egy hang a fejünkben: Ne, ne szálljatok fel a hajóra! És most komolyan, miért nem fértek el ketten azon az ajtón? Oké, kérünk egy zsepit!

4. Marley meg én

gif

John és Jennifer Grogan együtt kezdik építik közös életüket, de a gyerekvállalással még várnának pár évet. Így kerül hozzájuk Marley, hogy kicsit belerázódjanak a szülői feladatokba, viszont a tündéri labrador hamarosan katasztrófa sújtotta övezetté változtatja otthonukat. A sok nevetés ellenére ezt a vígjátékot úgy sem bírja ki bőgés nélkül az, akinek volt már kutyája. Mi már ezt a GIF-et megkönnyeztük...

5. Agymanók

gif

Amikor azt hiszed, hogy két órányi laza kikapcsolódás vár rád, majd azon kapod magad, hogy nem bírod visszatartani a könnyeidet. Az Agymanók sokkal több, mint egy szórakoztató animációs film. Vissza hozza gyerekkorunk elfeledett, édes emlékeit, és ez csinál ki teljesen, avagy Bánat átveszi az irányítást.

+1 Mielőtt megismertelek

gif

Még akár szélesvásznon is megnézheted megható filmek listájának legújabb tagját! A Mielőtt megismertelek nagyon mai, abszolút átérezhető, és giccsektől mentes szerelmi történet, amiben egy pillanatig nem hangzik el az a szó, hogy szerelem. Furcsa, de mi torkunk pont a legboldogabb pillanatokban szorult el, mert már tudtuk, hogy Emilia Clarke poénkodásának komoly ára lesz.

Sarah Jessica Parker új szettjétől még Carrie Bradshaw is elsírná magát

Már most elnézést kérünk SJP-től következő mondatainkért.

Így készült az InStyle novemberi divatanyaga

Less bele ennek a hamisítatlan őszi fotózásnak a részleteibe! :)