6 mindennapi gesztus, amivel azt üzened a másiknak: szeretlek

6 mindennapi gesztus, amivel azt üzened a másiknak: szeretlek
Forrás: Warner Home Video

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Mennyi időnek kell eltelnie, míg kimondod a másiknak: szeretlek! És az évek múlásával vajon hányszor hagyja el a szádat - naponta, hetente? Egy felmérés szerint, az emberek 80% úgy gondolja, a kis gesztusok többet jelentenek egy szónál. Lehet, hogy tényleg így van? Jöjjön 6 modern kori szerelmes történet!

1. Reggeli elköszönés

„A férjem gyakran előbb indul reggel munkába, mint én. Ilyenkor nem ébreszt fel, hogy elköszönjön tőlem, de mindig hagy a konyhapulton egy csészét, mellette teafilterrel és kiskanállal. Minden készen áll a tökéletes napindításhoz. Lehet, hogy nem ő a legromantikusabb ember a világon, de olyan édes, mikor így kedveskedik nekem.”

gif

2. Bemelegített ágy

„A téli időszak számomra kritikus, mert gyűlölöm a hideget. Mikor kint fagyos az idő, tudom, hogy úgy lépek ki a házunkból, hogy a férjem már lekaparta a jeget a kocsimról. Mindig azzal szívat, hogy milyen fázós vagyok, de esténként még az ágyba is előbb fekszik be, hogy felmelegítse az én térfelemet.”


3. Herceg ló nélkül

„A férjem már rég nem küld nekem Valentin-napi kártyát. 15 éve élünk együtt, túl vagyunk már ezeken a dolgokon, de a kártyák helyett még mindig megvannak azok az apró figyelmességek, amikkel kimutatja, hogy mennyire szeret. Bár nem valami nagy lovas - nem is különösebben rajong értük - mindig kijön velem lovagolni. Ahogy a kocsinkban is csak azért van fűthető kormány, mert nekem nagyon fázós a kezem. Számomra ezek az apró dolgok fontosabbak, mint bármilyen Valentin-napi meglepetés.”

gif

4. Egy jó latte

„A barátomtól nem kapok virágot a születésnapomra, sem Valentin-napra, de néha teljesen váratlanul küld nekem egy csokrot azzal az üzenettel: Csak azért, mert csodálatos vagy! Mikor szombatonként hazafelé tart az edzésről, mindig bemegy a kedvenc kávézómba, hogy vegyen nekem egy isteni lattét, a kislányunknak pedig egy forró csokit. Ő amúgy sosem iszik ilyesmit, de azt mondja, a mosolyunkat látva megéri a kitérő. Újra hiszek a szerelemben és a férfiakban!”


5. Joey nem ad a kajájából!

„Bell parézist diagnosztizáltak nálam a születésnapom előtt. Mondanom sem kell, félig lebénult arccal semmi kedvem nem volt az ünnepléshez. Aggódni kezdtem a kajáért, semmi sem volt még kész, le akartam mondani az egészet. Erre a párom elviharzott otthonról, és egy McDonalds-os zacskóval jött vissza, majd kiparancsolt a konyhából. Persze tortát is kaptam, jó buli volt! De a legédesebb még is az, mikor elmegyünk vacsorázni. Ha olyasmit rendelek, ami végül nem ízlik, mindig cserél velem. Számomra ez az igazi szerelem!”

gif

6. Pizsama party

„Régóta vagyunk együtt a barátommal, de még mindig sikerül meglepnie. Ma reggel például készített nekem egy isteni reggelit, és még arra is figyelt, hogy az utóbbi időben próbálok egészségesen étkezni. Pár napja pedig öt órát álltam a dugóba hazafelé menet, irtó ideges voltam, de mikor hazaértem nagyon meglepődtem. A pizsamám kikészítve, a vacsora főtt a konyhában, behűtve egy üveg gin, és még a kedvenc sorozatom új részét is felvette, hogy együtt tudjuk nézni. Édes!”

gif

Gondoltad volna? Ez az ideális kor a házasságra

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!

Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!

Kép
Stílus

Katie Holmes bemutatja: ha idén tavasszal csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Katie Holmes is ebben a tavaszi cipőtrendben látta meg a fantáziát!

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!