Stílusnagykövetünk ajánlja: Szeged 5 legjobb kávézója

Stílusnagykövetünk ajánlja: Szeged 5 legjobb kávézója
2015. október 19.

Szegedi stílusnagykövetünk, Görbe Pál, a SerpenyőVirtuóz Blog szerkesztője egy hónapon át blogol az InStyle.hu-n, így népszerűsítve városa, Szeged legjobb helyeit. Íme az újabb bejegyzés, a korábbiakat ide kattintva találjátok!


Ebben a bejegyzésben összeszedtem nektek Szeged 5 talán legfelkapottabb kávézóját, és leírtam róluk a személyes véleményem, valamint amit ott tapasztaltam a próbavásárlások során.

1. Lobby Café


Kép

A kávétóba belépve olyan mintha hirtelen egy másik világba kerültönk volna. A díszlet és a benn található kiegészítők ámulatba ejtenek bárkit. Letisztult tiszta ellegancia jellemzi az egész helyet. A kiszolgáló személyzet kedves, és segítőkész a termékkínálatuk az előételektől a rendes főételekig terjed, természetesen kávé kínálatuk is széles. A kiszolgálás gyors, és pontos volt, hiába voltak sokan, kaptunk asztalt és remek kávét ihattunk náluk.2. Dock Café


dock kávézó7
dock kávézó7

Ide barátaimmal érkeztem, így közös véleményünket tudom tolmácsolni a helyről. Ha az apróbb hibákon túllépünk, akkor a figyelembe vett szempontok alapján a kiszolgálás gyors volt és pontos a szendvicsek frissek voltak, és ár/érték arányban is itt éri meg legjobban reggelizni. Személyes kedvencem a banánturmix, amit a fitónk is láthattok.3. CoffeShop Company


Coffeeshop company
Coffeeshop company

A kiszolgálás csillagos 5-öst érdemel, gyorsan kaptuk a megrendelt különböző típusú kávé különlegességeket és limonádékat. Szeretném az olvasók figyelmét felhívni, hogy idén október végéig 30% kedvezmény jár minden diákigazolvánnyal rendelkező vendégnek, így a Dock Café és a CoffeeShop tűnik a legkifizetődőbbnek, ha gyorsan finomat és pénztárca kímélően szeretnénk eltölteni egy kellemes órát a barátaink társaságában.4. Café Frei


Frei cafe
Frei cafe

Ahogy belépünk a Széchenyi téren található üzletbe, máris megcsap minket a frissen őrölt kávé illata, amihez a lassan az egész világon elterjedt franchise-zal együttjáró berendezés adja meg a különleges, misztikus látványvilágot. A kiszolgálás természetesen itt is pontos és precíz, pontosan olyan kávékülönlegességet kapunk, amilenyeket a katalógusból választhatunk, ez a szempnt mondjuk nem elhanyagolható, hiszen sokszor a tányérunkra kerülő étel, és a fotón szereplő mintha nem is ugyanabból a konyhából jött volna ki. A kiszolgálás gyors, és a kávékhoz választható különleges kísérő ételeket is csak itt érhetjük el autentikus formában.


5. Acapella cukrászda


Kép

Szeged talán legismertebb helye, mivel a Kárász utca közepén helyezkedik el, így a turisták is előszeretettel látogatják. Aki autentikus szegedi helyre vágyik, annak nagyon ajánlom!
Ide kattintva olvashatjátok budai stílusnagykövetünk, Nagy Vivienn blogját. Debreceni stílusnagykövetünk, Szűcs Tarcsa Anita blogját ide kattintva, győri stílusnagykövetünk, Polgár Eszter blogját pedig ide kattintva olvashatjátok.
+1 tipp: McCafé Szeged


Kép

Igazán jó kávéra szomjazol? Akkor kattints ide!


Ezért nem ülhetett Meghan Markle és Harry herceg egymás mellé az egyik első közös szereplésükön a nyilvánosság előtt

Gyakorlatilag először jelent meg együtt a nyilvánosság előtt Harry herceg és barátnője, Meghan Markle színésznő. Az esemény, amelyen minderre sor kerülhetett csaknem egy évvel azután, hogy fény derült a kapcsolatukra, az Invictus játékok volt Torontóban, amelyet Harry alapított 2014-ben és amely egy paralimpia jellegű sportverseny különböző hadseregekben megsérült veteránoknak.