Eláruljuk, ki vigyáz Katalin és Vilmos gyerekeire, amikor el kell utazniuk

Eláruljuk, ki vigyáz Katalin és Vilmos gyerekeire, amikor el kell utazniuk
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

A gyerekek természetesen nem maradnak felügyelet nélkül...

Ha szóba kerül a királyi család, akkor valljuk be, hogy az elmúlt évek drámái után először arra gondolunk, hogy vajon most milyen botrány történt...? Oké, ez nagyban köszönhető annak, hogy Meghan és Harry - a család történetében - először úgy döntöttek, hogy többé nem vesznek részt a királyi feladatok ellátásában. Ráadásul Angliából Los Angelesbe is költöztek, ennek köszönhetően még nagyobb szakadék keletkezett Harry és a családja között.

Persze azóta a hírek szerint már enyhült a feszültség, ám egy valami biztos; már soha semmi nem lesz ugyanolyan, mint azelőtt. Ettől függetlenül viszont nem állt meg az élet királyi fronton, ezt pedig mi sem bizonyít jobban, mint Katalin és Vilmos, akik elkezdték egyhetes körútjukat a királynő platina jubileuma alkalmából (II. Erzsébet 70 éve van ugyanis a trónon).

Miközben pedig Katalinék Belize, Jamaica és a Bahamák körül turnéznak (ugye normális, ha nagyon irigykedünk?), természetes, ha azon tűnődsz, hogy vajon ki vigyáz Györgyre, Lajosra és Saroltára...

A gyerekek ugyanis sajnos nem tudtak extra előkelő és híres szüleikhez csatlakozni, így a Kensington-palota falai között maradtak hosszú távú dadájuk, Maria Teresa Turrion Borrallo felügyelete alatt.

Kép
forrás: Getty Images
Kép
forrás: Getty Images

A spanyol származású Maria egyébként 2014 óta vigyáz a kis hercegekre és hercegnőre, akkor érkezett ugyanis a családhoz, amikor György herceg csupán 8 hónapos volt. A dada a tekintélyes Norland College-ban tanult Bath-ban, a Hello! Magazinnak nyilatkozó bennfentes szerint pedig Katalinék előtt „más magas rangú családoknak is dolgozott már”. Ráadásul ez a tapasztalat keltette fel a királyi család figyelmét is, ám a szakértő más részleteket is elárult Maria Teresáról:

„Nem házas, nincs barátja, sem pedig gyerekei, az életét maximálisan annak a családnak szenteli, akinél dolgozik. Arról is ismert, hogy hihetetlenül profi – a munkáját tekinti a házasságának!”

A gyerekek tehát maximálisan jó kezekben vannak, ráadásul arról sem szabad elfeledkeznünk, hogy néha Vilmosnak és Katalinnak is jót tesz, ha kis időt kettesben tölthetnek.

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 7 kép

7 alkalom, amikor Katalin és Meghan Diana ékszereit viselték

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Stílus

Diana hercegné után most Zendaya élesztette újra ezt az elfeledett trendet - meg is van a tavasz legnagyobb slágere!

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.

Kép
Sztárok

Közel 400 millió forintos gyűrűt kapott Victoria Beckham, és nem ez az első: íme a Spice Girl 13 legszebb eljegyzési gyűrűje

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép
Sztárok

Eva Longoria szűk ruhája nem sokat hagyott a képzeletre: 49 évesen megmutatta, mitől döglik a légy!

Ismét megmutatta Eva Longoria gyönyörű alakját: ebben a piros ruhában valami elképesztően szexi!

Kép
Életmód

7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!

Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 9 izgalmas hazai vállalkozó, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány vállalkozót!

Kép
Életmód

10 étel, ami 40 év felett fontos a dietetikusok szerint

Noha fiatalabb éveikben kevesebben gondolnak a rák és a szívbetegségek kialakulásának kockázatára, a 40-es évek elérése során mindkettő kockázata fennáll. Ez ellen pedig leginkább egészséges életmóddal tehetünk, melynek központi tényezője az étkezés.