Édesapja nyomdokaiba lép-e Mick Schumacher?

Édesapja nyomdokaiba lép-e Mick Schumacher?

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

A Forma 1 történetének egyik legnagyobb szurkolótáborával a hétszeres világbajnok, Michael Schumacher büszkélkedhetett, aki a Ferrari színeiben korábban elképzelhetetlen eredményeket produkált. 2012-es végleges visszavonulásával valószínűleg a versenysorozat is sok nézőt vesztett. A német legenda korábbi rajongói számára azonban jó hír lehet, hogy fia, Mick már a Forma 1 ajtaján kopogtat, így jó esély van arra, hogy pár éven belül újra egy Schumachernek szurkolhassanak a versenyhétvégéken.

Mit kell tudni az ifjú titánról?

Mick 1999-ben született, és természetesen már gyermekként érdeklődni kezdett az autók iránt, 2008-tól már versenyszerűen gokartozott. 2014-ben tesztelt először hivatalosan formaautót, a következő 3 szezonban, pedig a Forma 4-es és a Forma 2000 sorozatokban szerepelt. Itt sikerült is megmutatnia tehetségét, hiszen sorra aratta a futamgyőzelmeket, de az összetett pontversenyben egyszer sem sikerült diadalmaskodnia.

Miután kinőtte a versenysorozatot, 2017-ben feljebb lépett, és 2018-ban sikerült is megnyernie a Forma 3 világbajnoki címét, így a tavalyi szezont már a Forma 2-ben kezdhette. Ez az év azonban nem hozta a várt eredményeket számára - csupán a Hungaroringen sikerült győznie -, pedig aki itt jól szerepel, annak a legtöbbször egyenes út vezet a Forma 1-be.

Érdemes megemlíteni, hogy a Ferrari jelenlegi pilótája, Charles Leclerc és a williamses George Russell is győzni tudott itt bemutatkozó évében. Mick 2019-ben csatlakozott a Ferrari Akadémiához, amelynek köszönhetően a maranellói csapat mellett az Alfa Romeo Forma 1-es versenyautóját is tesztelhette.

Ki foglalkozik a szurkolókkal?

Ha szurkolói termékek beszerzéséről van szó, akkor a legkönnyebb dolga a Forma 1-es csapatok és pilóták szurkolóinak van. Azonban a Mick Schumacher sikeréért szorítóknak is van egy jó hírünk: a FansBRANDS.hu webáruházban a nevével ellátott baseballsapkák, kulcstartók közül válogathatnak a rajongók, sőt, még hátizsákot is vásárolhatnak.

Mit tartogat a jövő?

Természetesen az ifjú Schumachernek nincs miért aggódnia, hiszen az idei szezonban újra a Forma 2-ban bizonyíthat és valószínű, hogy hamarosan a királykategóriában is kipróbálhatja magát. A kérdés inkább az, hogy ezt tehetségének vagy nevének köszönheti-e majd.

Egyrészt nem szerencsés számára, hogy mindenki édesapjához hasonlítja, és hasonló eredményeket várnak tőle, másrészt viszont a Schumacher név segíthet kitűnni a sok tehetséges pilóta közül, ráadásul még mindig kiemelkedő reklámértékkel bír. Mivel a 2021-es szezonra még sok csapatnak nincs versenyzője, ezért egy jó kezdéssel Mick könnyen a Forma 1 mezőnyében találhatja magát a következő évtől, a többit pedig majd meglátjuk!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Életmód

8 zöldség, ami egészségesebb főzve, mint nyersen

Míg egyes zöldségek tápanyagszintje főzéskor emelkedik, másoké csökken. Most olyan zöldségeket mutatunk be, amiket érdemesebb főtt formában fogyasztani, ha ki akarjuk belőlük hozni a maximumot!

Kép
Sztárok

6 meglepő titok Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjéről!

Ma ünnepli Katalin hercegné és Vilmos herceg 13. házassági évfordulójukat. Íme 6 meglepő titok, amit nem tudtál a királyi pár esküvőjéről!

Kép
Sztárok

Kiderült, ez Katalin hercegné kedvenc esküvői fotója: meglepő módon Vilmos herceg nem szerepel rajta

13 évvel ezelőtt tartotta esküvőjét Katalin hercegné és Vilmos herceg. Ez a hercegné kedvenc képe a nagy napról!

Kép
Sztárok

Emlékszel még rá? Így néz ki ma az a kislány, aki széttrollkodta Katalin és Vilmos esküvőjét

Grace van Cutsem ellopta a show-t Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén 13 évvel ezelőtt!

Kép
Sztárok

Eláll a lélegzet! Nicole Kidman lányai életükben először léptek a vörös szőnyegre, Sunday és Faith gyönyörű tinik már - FOTÓ

Nicole Kidman lányai, Sunday Rose Kidman-Urban és Faith Margaret Kidman-Urban most szombaton debütáltak először a vörös szőnyegen. Gyönyörű tini lett belőlük!

Kép
Shopping

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.