Éder Krisztián: Egy fotózás kulisszatitkai

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Éder Krisztián (SP) Polgár Odettet fotózta a július-augusztusi InStyle-ba - olvassátok el Krisztián blogbejegyzését a fotózásról, és lessetek be velünk a kulisszák mögé a forgatáson készült werkvideó segítségével.


"Szeretem az 'alkalmazott' munkákat. Bár ilyenkor többnyire meg van kötve az ember keze, és kevésbé szól a saját nézőpontunkról a történet, a kihívást mindenben meg lehet találni. Az InStyle-lal való együttműködésem azonban teljesen más minőségben zajlott.
Egy egyetemi óra után rohanok az első megbeszélésre a Klasszba a főszerkesztővel, Szűcs Péterrel. Petit körülbelül két éve ismerem, havi rendszerességgel updatelem neki a munkáim. Egy kicsit izgulok is, ezerfelé vagyok éppen. Egyetem, saját projektek, munkák és egy halom terv, de végül is nincs ok az aggodalomra. Főleg az után, hogy Péter rám bízta az alanyt és a hozzá kapcsolódó konceptet is. Miután vázoltam, hogy mit és kit is szeretnék fotózni, elhangzik az a varázsmondat, ami után még inkább azt érzem, hogy tulajdonképpen ez nem is egy alkalmazott munka, hanem annál egy sokkal személyesebb sztori: "Olyan legyen az anyag, amilyen te vagy, amilyet te szeretnél."
Csak bólogatok, és már pörögnek is a képek. Odett a kedvenc fiatal magyar énekesnőm. Személyiségéből és stílusából adódóan is abszolút favorit. Egyszerre cuki, érdekes, bolond és mindemellett gyönyörű. Álommeló. :) Persze egy profi stáb és markáns helyszínek nélkül semmi sem az igazi. De a motívumok keresése is rám van bízva, és a stáb sem ismeretlen számomra.


Igorral már dolgoztunk együtt, és kellőképpen friss a szemlélete ahhoz, hogy magaménak érezzem a stílusát, Kozma Norbiról pedig sok jót hallottam. A kis gépemmel a kezemben, gördeszkára pattanva gurulok végig a városon, és fotózok mindent, amit az anyaghoz illőnek érzek. A Párizsi udvartól kezdve a legkisebb 'párizsi' hangulatú kávéházon át, romos és kevésbé romos házfalak és lépcsőházak után találom meg a nyertes helyszíneket amik szín- és formavilágukat tekintve a lehető legjobban alkalmazkodnak a koncepthez és a ruhákhoz.
Tulajdonképpen ez nem is egy divatanyag, de nem is portré. Valahol a kettő között van. Mivel egy nagyon karakteres és tartalmas énekesnőről beszélünk, muszáj, hogy a képek tükrözzék a személyiségét, de mivel egy divatcentrikus lapnak készül a munka, kell, hogy visszaköszönjön a klasszik, 'fashion editorial' jelleg is.
A fotózás a lehető legjobb hangulatban zajlik. Egymás munkáját segítve ( és nem hátráltatva ), a lehető legnagyobb bizalommal és respekttel a másik felé rohanunk egyik helyszínről a másikra, és meglepő tempóban készül el az első InStyle-anyagom Odettel.
Nagyon szeretem a végeredményt. Egyrészről azért mert, olyan lett, amilyet szerettem volna, másrészről azért, mert a "megrendelő" részéről is elégedettséget látok, és ha ez a két dolog találkozik, az a lehető legszerencsésebb opció."

A divatanyagot a július-augusztusi InStyle-ban találjátok, irány az újságárus!

"Odett a kedvenc fiatal magyar énekesnőm, személyiségéből és stílusából adódóan is abszolút favorit. Igorral pedig már dolgoztunk együtt, és kellőképpen friss a szemlélete ahhoz, hogy magaménak érezzem a stílusát."

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!