Dobó Kata blogja: Pörgős hétköznapok

Dobó Kata blogja: Pörgős hétköznapok

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Dobó Kata színésznő, a TV2-n futó StílusVadász műsorvezetője blogol rendszeresen az InStyle.hu-n munkáról, hétköznapokról, kedvencekről és még sok-sok másról, olvassátok!


Gondolom, sokatokkal előfordult már, hogy egy-egy nyugalmasabb időszak után, egyszer csak besűrűsödnek körülöttetek a dolgok. Ez történt most velem az elmúlt 2-3 hónapban. Nem mintha addig a lábamat lógattam volna, egy pici gyerek mellett erre kevés a lehetőség, de tényleg embert próbáló volt, és anyukám hathatós segítsége nélkül nem tudtam volna végigcsinálni. Éljenek a nagyik! :)
Nyár óta van az életemben egy TV műsor, ami többek között stílussal, lakberendezéssel, kulináris gasztronómiával, divattal foglalkozik, sőt nem ritkán nagy örömömre még kulturális témákban is elmerülünk. Szóval minden, ami engem nagyon érdekel, és a műsortól függetlenül is része az életemnek. Miután ez egy heti adás, folyamatosan forgatnunk kell hozzá anyagokat, hogy aktuálisak maradjunk. Ha sikerül, akkor egy napba sűrítjük a héten ezeknek a riportoknak és a felvezető konfoknak a felvételét. Ha már stílus, akkor nagyon oda kell figyelni, hogy én mit képviselek ezen belül. Szerencsémre egy csodálatos stylist – aki nem utolsósorban maga is divattervező -, Cakó Kinga segít nekem abban, hogy adásról-adásra jól érezzem magam. Sokszor magyar tervező ruháját viselem, mert ez továbbra is szívügyem, törekszem arra, hogy a saját stílusomon belül változatosan jelenjek meg a nézők előtt.
Felső és nadrág: CAKO, Karkötő: Karman Jewelry, Sál: My Day Collection, Bokacsizma: Bussola, Óra: Cartier
Augusztus végén elkezdtem forgatni egy magyar tévésorozatot, a Hacktiont. Egy már összeszokott stábba csöppentem bele, ilyenkor mindig van az emberben egy kis izgalom, hogy sikerül majd a beilleszkedés, működik-e a kémia a színészekkel. Most már ki merem jelenteni: jól vettem az akadályt, de ez nem is lehetett kérdés, hiszen egy tehetséges, profi, csodálatos emberekből álló csapatba kerültem, akikkel öröm volt dolgozni. Szinte egy második családdá válik ez a kolónia erre a pár hónapra…
A forgatás általában reggel 6-tól este 6-ig tartott. Azért volt szükség többek között az ilyen korai kezdésre, mert a színészek többsége este színházban játszik. Számomra ez azt jelentette, hogy 5:30 körül be kellett érnem, mert az én hajamat megcsinálni kicsit időigényesebb….Ugye ugye, az ember minden jóért valahol máshol fizet... :)))))))
Filmeknél a karakter stílusát a jelleme, társadalmi hovatartozása és a kor, amiben játszódik, illetve az adott történet határozza meg. Az én esetemben egy szofisztikált rendőrségi munkatársról van szó, tehát semmi kihívó, harsány nincs a megjelenésében. A ruhákat is ehhez mérten válogattuk ki a film stylistjával. Örömmunka volt. Vasárnap lett vége, sokunk szomorúságára.

Kép

Közben szeptember elején volt egy premierem a Karinthy Színházban, ilyenkor egy hétig megállás nélkül próbálunk, hogy az adott napra összeálljon az előadás.
Most, hogy a sorozat nincs az életemben, van egy kis felszabadult időm, aminek nagy részét természetesen a lányommal, a családommal szeretném tölteni. De tervezem, hogy rendszeresen eljárok majd Body Artra, ami számomra a tökéletes sport és kikapcsolódás. Tényleg nem akarok senkit stresszelni, de egy-két kanyar után ott figyel már a karácsony, el kell kezdeni terveket gyártani ajándékok és ünnepi menü tekintetében. Ti hogy álltok ebben a témában?
Számos más projekt is úton van, amikről szépen lassan beszámolok majd Nektek. Szép hétvégét, élvezzétek még ki ezt a finom napsütést!
U.i.: Elindult a hivatalos Facebook oldalam is, nézzétek csak!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

4 csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: 5 kedvezményes árú arcszérum, amit imádnak a vásárlók

Hoztunk most pár olyan kedvezményes arcszérumot, amit a visszajelzések szerint tényleg érdemes kipróbálnod!

Kép
Életmód

Erre az állatjegyre különösen kaotikus időszak vár a kínai asztrológus szerint - teljesen betesz neki a Sárkány hónapja

Most mindent megtudhatsz arról, milyen emberek a kínai asztrológia szerint a Sárkány állatjegy szülöttei.

Kép
Sztárok

Elolvadtunk! 2 év után fotó készült Amber Heard kislányáról, a kis Oonagh hihetetlenül cuki

Amber Heard kislánya, Oonagh Paige már 3 éves, most pedig friss fotót láthatunk róla!

Kép
Sztárok

Tényleg együtt vannak? A Bridgerton család szereplőit együtt, kéz a kézben csípték el a fotósok - FRISS KÉPEK

Május 16-án érkezik A Bridgerton család 3. évadának első négy része, de Nicola Coughlan és Luke Newton pletykának már most is ad alapot bőven!

Kép
Életmód

A magas vérnyomás legjobb ellenszere: rengeteg vitaminban gazdag ez a szezonális étel

Valószínűleg gyermekkorunk nagy ellensége volt a sóska, aminek már csak a puszta látványától is annyira irtóztunk. Azonban felnőttünk, változunk, és egyre inkább próbálunk egészségesen étkezni, létezni, és igen, egyre inkább adunk teret az olyan ételeknek is, melyektől gyermekkorunkban egyenesen irtóztunk, hiszen belátjuk, hogy jótékony hatásai mellett még finomak is, ha a mi ízlésvilágunk szerint vannak elkészítve. A sóska pedig pontosan ebbe a kategóriába tartozik.