Mindig hű vagyok magamhoz! Csak az árnyalatokat próbálgatom

Mindig hű vagyok magamhoz! Csak az árnyalatokat próbálgatom

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

A nyári hónapokban mindenki a kevesebb több elvén sminkel. Fényvédő, leheletnyi BB krém, barackos krémpirosító és már indulhatunk is - ősszel azonban nem csak a boltok polcaira, de a szívünkbe is bekúsznak az újdonságok!

A klasszikus trendek mellett, a rozsda ezer árnyalata, a bogyós gyümölcsöket idéző ajkak, valamint a vintage táskák selyem bélésére hajazó lágy és csillogó tónusok kerültek a középpontba. Most a kísérletezésé a főszerep!

1.) Az idei divat a dús szemöldököknek kedvez és azt már mindannyian tudjuk, hogy a bozontos szálak megalkotásához csupán egy kefére és szappanra van szükségünk. Azonban nem mindenkivel bánt bőkezűen a természet és bizony szükség van némi „utógondozásra” is. Legyen szó púderről, ceruzáról ecsetről vagy stiftről, a drogériák polcain számtalan termék közül választhatsz!

2.) Bájos pír: technika a nyári lepirulást hívatott megidézni. A pirosítóecsettel ne csupán az arccsontodon menj végig, kerüljön pigment az orrnyeregre is. A szín ez alkalommal ne élénk piros legyen, válassz egy olyan púdert, ami ragyogást és üde megjelenést varázsol az arcodnak.

3.) Nem meglepő, hogy a 2021-es év egyik legkedveltebb színei a ruhatárunk mellett az arcunkra is felkerülnek. A gazdag árnyalatú lila és zöld szemhéjfestékek pompás kiegészítői lehetnek az éjszakai, de akár a nappali sminkednek is! Használd bátran és egészítsd ki a megjelenésed egy könnyed rózsaszín szájfénnyel!

4.) Jó hír a cicaszem szerelmeseinek, hogy ez az időtálló trend idén sem tűnik el a repertoárból, ugyanis mi lehet klasszikusabb a fekete tusvonal és a vörös rúzs kombinációjánál?

5.) Az ajkakat idén a szezonális gyümölcskínálat inspirálja, mint például a szeder és a csipkebogyó, valamint a szilva és a vörös szőlő különböző árnyalatai. A szokásos mozdulatok helyett íme egy felviteli tipp a K-beauty világából:

  • Ahhoz, hogy finom hatást érj el elsősorban radírozd és hidratáld az ajkakat.
  • Vidd fel a matt rúzst, majd a bőröddel megegyező színazonos korrektor applikátorával fess rá a száj ívére.
  • Ezt követően egy sminkszivacs segítségével tompítsd az átmenetet – az éles kontúrvonal hiánya fiatalos bájt kölcsönöz viselőjének.
  • A végeredményt egy cseppnyi highlighterrel teheted tökéletessé!

Hetente frissülő szépségtippekkel találkozhatsz a dm social media felületein, többek között hajápolási, bőrápolási, körömápolási és sminktrendekkel kapcsolatban. Legyen szó színekről, formákról, stílusokról nálunk biztosan találkozhatsz vele. Csatlakozz a közösségi média felületeinkhez és tarts velünk interaktív, ÉLŐ bejelentkezéseken hétről-hétre! Tedd fel azokat a kérdéseket, amelyek foglalkoztatnak a szépségápolás témájával kapcsolatban!

Látogasd meg a dm weboldalát az aktualitásokért és sok-sok szuper termékért!

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Sztárok

Közel 400 millió forintos gyűrűt kapott Victoria Beckham, és nem ez az első: íme a Spice Girl 13 legszebb eljegyzési gyűrűje

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép
Sztárok

Eva Longoria szűk ruhája nem sokat hagyott a képzeletre: 49 évesen megmutatta, mitől döglik a légy!

Ismét megmutatta Eva Longoria gyönyörű alakját: ebben a piros ruhában valami elképesztően szexi!

Kép
Életmód

7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!

Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 9 izgalmas hazai vállalkozó, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány vállalkozót!

Kép
Életmód

10 étel, ami 40 év felett fontos a dietetikusok szerint

Noha fiatalabb éveikben kevesebben gondolnak a rák és a szívbetegségek kialakulásának kockázatára, a 40-es évek elérése során mindkettő kockázata fennáll. Ez ellen pedig leginkább egészséges életmóddal tehetünk, melynek központi tényezője az étkezés.

Kép
Életmód

Különleges ajánlatok: Akciós belföldi wellness csomagok májusban, amiket nem fogsz tudni visszautasítani

Íme május legjobb akciós wellness ajánlatai! Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, akkor most itt az idő!