Karlie Kloss nem dolgozik a Victoria's Secrettel, mert túl okos hozzá?

karlie kloss
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Ez persze kicsit túlzás, de az indoklásából az derül ki, hogy az egyetemen tanult egy s mást, ami más megvilágításba helyezte számára a teljesen leszálkásított női testek fehérneműban vonulását. Tiszteletére összeszedtük kedvenc diplomás modelljeinket.

Karlie Kloss a minap másodszor is úgy döntött, véget vet a Victoria's Secretes karrierjének. A most 26 éves modell először 2015-ben hagyta ott a márkát, amikor felvették a New York Egyetemre, és a tanulmányaira kívánt inkább koncentrálni. Most pedig azért, mert nem fér bele számára, hogy egy olyan brandet képviseljen, amely semmilyen módon nem közvetíti az ő feminista nézeteit.

A modell egyébként feminista ismeretelméletet hallgatott a New York-i Egyetem Gallatin iskolájában, ennek végeztével jutott arra, hogy most már végleg el kell döntenie, hogy mégis milyen üzenetet szeretni továbbítani a világnak létezésével és persze munkálkodásával. Az angyalkodás pedig nagyon nem azt közvetíti, amit ő szeretne..

gif

Azért hagyom abba a munkát a Victoria's Secrettel, mert úgy érzem, tovább már nem fér bele abba a képbe, aki én vagyok. Illetve abba a képbe sem, amit én szeretnék továbbadni világszerte a fiatal nőknek arról, hogy mit jelent a szépség. Kulcsfontosságú pillanat volt ez a döntés abban, hogy mint feminista, megtaláljam a hangomat, hogy képes lehessek meghozni a saját döntéseimet, magam írni a saját történemet - tegyem ezt akár valamilyen cégen keresztül, vagy csak úgy saját magamban.

Galéria / 5 kép

Karlie Kloss, mint Victoria's Secret modell

Megnézem a galériát

A modell amúgy már régebben is aggódott amiatt, hogy nem lesz képes a saját igazságát közvetíteni, de most végre megtalálta az erőt is magában, hogy lelkismerete szerint cselekedjen, és képes legyen teljes magabiztossággal (mind a 187 centijével - ezt ő maga emelte ki egy interjúban) önmagát adni.

Diplomás modellek

Arról, hogy Karlie bekerült az egyetemre, a pletykalapok eléggé egysíkúan közvetítettek, természetesen majdnem mind a "mellek vs. ész" témakörben, választó kérdéssé, mintegy ellentétpárrá redukálva a két dolgot . Valójában sok modell továbbtanul, van, aki párhuzamosan a modellekdéssel (mint a világhírű magyar modell, Adamik Luca) van, aki pedig azután, hogy már kellő egzisztenciát teremtett magának (mint például főszerkesztőnk, Ribánszky Ágota).

Lássuk hát néhány olyan modellt, akik egyetemi diplmával rendelkeznek! (Válogatásunk teljesen önkényes, rajtuk kívül rengeteg modell járt vagy jár ma is egyetemre!)

Galéria / 10 kép

Topmodellek top diplomával

Megnézem a galériát

Sztárok eredeti szakmái

Van néhány világsztár, akiről sosem gondoltad volna, hogy egyetemre járt. Ahogyan azt is fura elképezlni, hogy aki ma a vörös szőnyegen parádézik, egyszer tűznyelő vagy mondjuk építőmunkás volt. Pedig van ilyen!

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!

Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 9 izgalmas hazai vállalkozó, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány vállalkozót!

Kép
Életmód

10 étel, ami 40 év felett fontos a dietetikusok szerint

Noha fiatalabb éveikben kevesebben gondolnak a rák és a szívbetegségek kialakulásának kockázatára, a 40-es évek elérése során mindkettő kockázata fennáll. Ez ellen pedig leginkább egészséges életmóddal tehetünk, melynek központi tényezője az étkezés.

Kép
Életmód

Különleges ajánlatok: Akciós belföldi wellness csomagok májusban, amiket nem fogsz tudni visszautasítani

Íme május legjobb akciós wellness ajánlatai! Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, akkor most itt az idő!

Kép
Sztárok

El se hisszük! Sztárok, akik idén ünneplik 60. születésnapjukat - sokuk közülük úgy ragyog, mint 20 évvel ezelőtt!

Sokukon nem is látszik az öregedés! Íme azok a sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat.

Kép
Sztárok

Harry herceg elárulta: ez volt az a pillanat, amikor tudta, örökre elveszítette Vilmos herceget

Harry herceg és Vilmos herceg 2020 óta nem beszélnek egymással. Mit szólna ehhez Diana hercegné?