Minden idők legbotrányosabb szettjei díjátadókról

Minden idők legbotrányosabb szettjei díjátadókról
Forrás: Getty images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Minden celebrity hibázik néha öltözködés terén, de vannak olyan stílusbakik, amik divattörténelmet írnak. Ehhez pedig a vörös szőnyeges gálák a legjobb helyszíneknek bizonyulnak.

A hírességek komoly stylist csapattal dolgoznak együtt, akik minden igyekezet ellenére hatalmas melléfogásokat tudnak prezentálni. A vörös szőnyeges események mindig várva várt pillanatok, több hét előkészület után azonban mégis előfordul, hogy túlkapás lesz a végeredmény.

Nem véletlenül oly népszerű az a mondás, hogy a kevesebb több. Azonban a stílushibákat elkövető sztárok is biztosan úgy gondolják, hogy egy-egy ilyen balul sikerült szett csak arra volt jó, hogy tanuljanak belőle: legközelebb finomabban választanak. Ám valaki nem tanul vagy pont ez a stílusa. Lady Gaga nem épp a minimalista öltözködés híve, ami a védjegyévé vált, de azért neki is vannak meglepő és kevésbé stílusos összeállításai.

És hogy miként lopta el a show-t nem jó értelemben, meghökkentő szettjeivel néhány celeb a dijátadókon, galériánkból kiderül!

Galéria / 9 kép

Meghökkentő stylist hibák

Megnézem a galériát

Vannak azonban olyan extrém ruhaköltemények, amelyek még a jóizlés határát súrolják és mégis különlegesek!

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!

Kép
Stílus

Erősen ajánlott! Egy szín ami 2024 tavaszán minden farmeres szettet stílusosabbá tesz

2024 tavaszára ennek az színtalálkozásnak virágzó heteket jósolnak.

Kép
Életmód

Az eper jótékony hatásai! Ezért egyél minél többet belőle az egészséged szempontjából

Az eper egy ízletes gyümölcs, amely nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is. Az epernek magas a víztartalma, ami segít hidratáltan tartani a testet. Emellett gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ami fontos a megfelelő egészség fenntartásához.

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.