Demi Lovato először jelent meg nyilvánosan új párjával - A rajongók nincsenek elragadtatva

Demi Lovato először jelent meg nyilvánosan új párjával - A rajongók nincsenek elragadtatva
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Végre megmutatta, ki a titokzatos szerelme!

Egy biztos: Demi Lovato élete egyáltalán nem unalmas, és folyamatosan szolgál valami hírrel vagy botránnyal, amivel felborzolhatja a kedélyeket (emlékszel még azokra az időkre, amikor egy aranyos kislány volt a Disney csatornán?), legyen szó drogtúladagolásról, elvonóról, drasztikus stílusváltásról, botrányos kapcsolatairól vagy éppen a nemi identitásáról.

Nemrég például visszavonta azt a kijelentését, miszerint nem-bináris, és innentől kezdve genderfluidként definiálja magát, mert már nem tud azonosulni a nem-bináris megközelítéssel, így engedélyezi, hogy ezentúl nőként hivatkozzanak rá.

Persze az, hogy valójában, mi zajlik Demiben, és a folyamatos változások és bejelentések vajon mit jeleznek, azt nem tudni, ám mi nagyon reméljük, hogy most már tényleg rátalált önmagára, és azt a vidám és kiegyensúlyozott Demit láthatjuk ezentúl, akit régen megszerettünk.

Az viszont biztos, hogy Demi újra szerelmes (ráadásul egy férfiba), akit a minap mutatott meg először a nyilvánosság előtt, mi pedig természetesen azonnal elhoztuk neked a képeket az új pasiról:

A képeken a pár épp a Lavo nevű New York-i étterembe tart, és láthatóan Demi majd kicsattan a boldogságtól. A férfi neve egyébként Jordan Lutes, 23 éves és egy kanadai zenész, Demivel pedig egy közös munka alatt találkoztak, ugyanis Jordan közreműködött Demi legújabb albumánál (Holy Fvck).

És bár Demi azt nyilatkozta nem olyan rég, hogy egy nagyon egészséges és nyugodt párkapcsolatban él, a rajongók egyértelműen aggódnak érte, amit az Instán fejtenek ki kommentek formájában:

„Biztos, hogy ez jó ötlet volt? Ez a srác csak 23 éves, ráadásul nem tűnik megbízhatónak...”

„Miért kell megint beleugrani egy kapcsolatba, ráadásul egy 7 évvel fiatalabb gyerekkel... Ennek megint rossz vége lesz!”

„Hű, pont úgy néz ki a srác, mint aki tiszta és nem bulizós... Demi, nem fogsz soha megváltozni...”

Mi azért ennek ellenére nagyon sok boldogságot kívánunk a párnak, hiszen a külső alapján nem szabad ítélkezni, és reméljük, hogy Demi most már tényleg megtalálta a boldogságot!

Olvasnál még a témában? AKkor katt a galériára!

Galéria / 8 kép

10 elfeledett énekesnő a 2000-es évekből, aki meghatározta a tinikorunkat

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Sztárok

„Az egész olyan, mint egy idióták parádéja” - 8 híresség, akit nem látnak szívesen a MET-gálán (és nem is szívesen mennének el)

A MET-gála nem minden hírességnek van benne a top 10-es programlistájában - sőt még a top 1000-ben sem.

Kép
Sztárok

Akit nem lehet felülmúlni! Blake Lively 10 legcsodásabb MET-gálás megjelenése

A hagyományos filmbemutatókhoz illő klasszikus eleganciával ellentétben a MET-gálát minden évben inkább a drámai, túlzó öltözékek teszik emlékezetessé. Ebben a játékban pedig Blake Lively évek óta verhetetlen!

Kép
Életmód

10 csodás európai úti cél, ha nem szereted a zsúfoltságot

Ezeken a helyeken legalább olyan jól érezheted magad, mint a slágercélpontokon, csak tömeg nélkül.

Kép
Életmód

Csökkenti a migrént, és a fogyókúrát is támogatja ez az étrend: elképesztő jótékony hatásai vannak

Egyre több étrend válik népszerűvé, köszönhetően az interneten megosztható tapasztalatoknak, és a kutatási eredményeknek. Az egyik legnépszerűbb étrend, vélhetően a számtalan jótékony hatása folytán, a növényi alapú étrend. Ugyanis nem csupán koleszterincsökkentő, gyulladáscsökkentő és környezetbarát, de még a fogyásunkat is serkenti. Sőt, egy friss kutatás még arra a megállapításra is jutott, hogy képes felvenni a harcot a kínzó migrénnel szemben.

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!

Kép
Stílus

Erősen ajánlott! Egy szín ami 2024 tavaszán minden farmeres szettet stílusosabbá tesz

2024 tavaszára ennek az színtalálkozásnak virágzó heteket jósolnak.