Demi Lovato dealere nagyon lúzer módon került a rendőrök kezére

demi lovato,tuladagolas,sztarok
Forrás: Instagram

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

A férfi, aki miatt az énekesnő túladagolta magát, végre rendőrkézen van. Ennek örömére összeszedtük a sztárvilág legdurvább és legszomorúbb túladagolós sztorijait.

Tavaly augusztusban Demi Lovato majdnem meghalt drogtúladagolás miatt (az első hírekkel ellentétben nem heroin volt a ludas) - szerencsére túlélte, azóta bevallása szerint tényleg tiszta.

A férfi viszont, aki aznap a cuccot szerezte neki, azóta is szabadon élt, egészen nem sokkal ezelőttig, amikor is hatalmas lúzer módjára bolti lopáson érték, és a lopott dolgokon kívül némi ketamint és heroint is találtak nála. Brandon Johnson egy Los Angeleshez közeli Macy's-ből próbált eltulajdonítani egy Puma pulóvert, egy Michaels Kors hátizsákot és egy nadrágot, amikor is a biztonsági szolgálat tetten érte és elég gyorsan tovább is passzolta a rendőrségnek.

demi lovato
forrás: Instagram
Szerencsére él és virul.

Demi Lovato sztorija tehát egyelőre szerencsés: a drogok vs. Demi harcban egyelőre 0:2 az arány Demi javára, és azon dolgozik, hogy több meccs ne legyen.

Tudtad, hogy olyan arcok is éltek túl drogtúladagolást, mint P!nk vagy Eminem? Ha nem, akkor klikkelk a galériára!

Galéria / 5 kép

Sztárok, akik túladagoltak, de túlélték

Megnézem a galériát

Nem mindenki volt ilyen szerencsés. A teljesség igénye nélkül válogattunk azoknak a hírességeknek a sztorijaiból, akik sajnos nem tudtak felülkerekedni a függőségükön, és végül az végzett velük.

Galéria / 9 kép

Kedvenceink, akik túladagolás miatt vesztették életüket

Megnézem a galériát

Ha te vagy bárki a környezetében krízishelyzetben van, hívd a mobilról is ingyenes 116-123 lelki elsősegély számot!

Demi Lovatónak és a többi túlélőnek tehát irtó nagy mázlija van, hiszen a túladagolást nem túlélő celebek listája sokkal, de sokkal hosszabb, mint azoké, akik utána rendbejöttek.

Reméljük, Demi most már rendben marad, főleg, hogy drogfüggőségét leszámítva jó példával járhatna előla fiatal nők előtt, hiszen büszkén vállalja kerekded idomait.

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!

Kép
Stílus

Erősen ajánlott! Egy szín ami 2024 tavaszán minden farmeres szettet stílusosabbá tesz

2024 tavaszára ennek az színtalálkozásnak virágzó heteket jósolnak.

Kép
Életmód

Az eper jótékony hatásai! Ezért egyél minél többet belőle az egészséged szempontjából

Az eper egy ízletes gyümölcs, amely nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is. Az epernek magas a víztartalma, ami segít hidratáltan tartani a testet. Emellett gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ami fontos a megfelelő egészség fenntartásához.

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.