Daniel Radcliffe tinikori alkoholizmusának okairól beszélt

daniel radcliffe,harry potter,alkoholizmus
Forrás: Getty Images

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Daniel Radcliffe egy izgalmas mélyinterjúban mesélt kilenc év józanság távlatából arról, hogy mi sodorta tini korában alkoholizmusba.

Daniel Radcliffe egy nagyon érdekes beszélgetésben vett részt Sam Jonesszal, annak Off Camera nevű online műsorban, és szívszorító dolgokat mesélt el. (A műsor egyébként arra hivatott, hogy a klasszikust beszélgetős interjú műfaját feltámassza.)

Daniel Radcliffe 2010 óta, vagyis 20 éves kora óta tiszta, amit teljes egészében a szerető és támogatónak közegnek tud be, amely körülveszi. Magyarán tizenévesen igen súlyos gondjai voltak az alkohollal, amelyet nem meglepő módon a Harry Potter filmek minden képzeletet felülmúló sikere és az ebből fakadó a hírnév rettenetes nyomása okozott. A beszélgetés során elmondja, hogy mennyire nyomasztó, amikor az embert folyton, még egy bárban is figyelik.

Az én esetemben a leggyorsabb módja annak, hogy megfeledkezzek erről az állandó figyelésről az volt, hogy nagyon részeg lettem.És amikor nagyon részeg vagy, akkor hirtelen még erősebben érzékeled, hogy uh, az emberek most még jobban figyelnek. Erre az volt a megoldásom, hogy még jobban berúgtam. Azt gondoltam, hogy ha még tovább iszom, akkor majd igazán ignorálni tudom a kíváncsi tekinteteket.

Kép
daniel radcliffe,harry potter,sam jones,talkshow
Daniel Radcliffe őszintén beszélt Sam Jonesnak.

A dolgok nagyon gyorsan szuper krézivé válhatnak körülötted.

A hírnév sötét oldala

Daniel a videóben elmondja, hogy ez az egész hírnév mizéria rettenetesen befolyásolja a pszichét és persze egy sérülékeny tini agyát. "Nincs tervrajz arra, hogy hogyan birkózzon meg az ember fiatalon a hírnévvel."

Beismeri, hogy a sztárság igen könnyen el tud uralkodni a fejlődésben levő embereken, hogy aztán végül szinte el is söpörje. Erre volt tökéletes példa egyébként Justin Bieber az egy időben a nagyon furcsa videlkedésével, vagy Macaulay Culkin, aki a világ kedvenc kisfiújából vált heroinfüggővé és csak a harmincas éveinek közepére látszott kikerülni ebből a gödörből. (Rajtuk kívül konkrét könyvet lehetne megtölteni félresiklott életű gyereksztárokról, tehát nagyon is általános dologról van szó.)

Radcliffe még egy nagyon nyomasztó aspektusról is beszélt, ami viszont már a felnőtt sztárokat is erősen érinti. Méghozzá arról, hogy ha az ember híres, úgy érzi, elvárják tőle, hogy boldog legyen.

daniel radcliffe,harry potter
forrás: Getty Images
Daniel Radcliffe autogramot oszt

Nagyszerű munkád van, jólétben élsz, egyszerűen nincs jogod arra, hogy szomorú legyél vagy hogy ne legyél mindig izgatott és boldog a helyzeted miatt. Ha nem ezt érzed, felmerül a kérdés, hogy ez azt jelenti, hogy valamit rosszul csinálok? Ez azt jelenti, hogy nem vagyok jó arra, hogy híres legyek, nem vagyok jó abban, hogy éljem az életem?

Nemrég egyébként Ben Affleck is rehabra került, nyilatkozott is róla.

Tekintsd meg az egész Daniel Radcliffe-es beszélgetést!

Ha úgy érzed, túl sok helyzetben nyújt az alkohol segítséget az életben, ne félj segítséget kérni, például az Anonim alkoholistáktól.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!

Kép
Életmód

Ezeket próbáld ki reggel: 9 étel, ami nagyobb energialöketet ad, mint a kávé

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?