Daalarna 2014: Itt az új kollekció

Daalarna 2014: Itt az új kollekció

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

A Daalarna március 7-én mutatta be a Millenárison 2014-es alkalmi és esküvői ruha kollekcióját. Azt már most leszögezhetjük, hogy Benes Anita kreációi továbbra is minden menyasszony álmainak netovábbjai.


Hófehér díszletek között, 34 méter hosszú kifutón vonultak végig a modellek. A bemutató első felében alkalmi és koktélruhákat, a második részben klasszikus és különleges esküvői viseletet mutatott be a tervező.

A 2014-es kollekcióról


 Fotók: Papp Évi és Schneider Zoltán
Fotók: Papp Évi és Schneider Zoltán


A legújabb Daalarna kollekcióra igaz a mondás: „Az ellentétek vonzzák egymást!” A különböző anyagok és stílusok együttes játékát mutatja be a 2014-es kollekció. Lágy tapintású tüllök, selyemmuszlinok és finom csipkék találkoznak az erőteljes, karakteres makramé csipkékkel, és eldolgozatlan szélekkel, durva felületekkel. Sötét-világos kontrasztok és fényes-matt felületek váltják egymást. A csipkével fedett bőr, néhol sejtelmes, néhol igézően sokat mutató; a visszafogott vonalvezetésű, hosszú ujjú ruhák zártságát pedig ellensúlyozzák a transzparens felületek. Az ártatlanság és a csábítás izgalmas párosítása fedezhető fel minden egyes ruhában, mely egy új, merészebb irányvonalat képvisel a Daalarna kollekciók sorában.

Az inspiráció


 Fotók: Papp Évi és Schneider Zoltán
Fotók: Papp Évi és Schneider Zoltán


„Minden évben fantasztikus anyagok kerülnek a kezeim közé, melyek folyamatosan inspirálnak. Ahogy megérintem őket, egy-egy anyag textúrája teljesen el tud varázsolni és már akkor magam előtt látom az elkészült ruhát. Idén nagy hatással volt rám a kifutókat jelenleg uraló finom erotika, mely menyasszonyi ruhákban való megvalósítása igazi kihívás és izgalmas feladat. Az igazi kérdés számomra a kollekció tervezésekor, hogy meddig lehet tágítani az esküvői ruhák határát, hol válik ketté trend és hagyomány? Mindig is szerettem feszegetni a határokat, így idén szabad utat engedtünk egy merészebb vonalnak, mely mind a formákban, mind pedig az anyagpárosításokban megmutatkozik" - árulta el Benes Anita.
Mindezek mellett az új kollekció megalkotásához hozzájárult a jelenleg oly divatos Gatsby-stílus is, a csillogó és fényűző ’20-as évek világa. A legújabb Daalarna modellek egy új irányvonalat jelölnek ki, melyben találkozik a márkára jellemző romantikus lágyság, valamint egy újfajta, érzéki és buja nőiesség.

Nektek melyik darab a kedvenc? Kattintsatok a teljes kollekcióért, amelyet Tombor Nelli, Nagy Berta (Attractive Models) és Benes Anita kislánya mutatnak be.

Galéria / 31 kép

InStyle - Daalarna 2014: Itt az új kollekció

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.