Csobot Adél szokatlan őszinteséggel vallott családjáról és Istenes Bencével való kapcsolatáról

Csobot Adél
Forrás: Pejkó Gergő / InStyle

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Családjáról, karrierjéről, az idő múlásáról és belső motivációiról is beszélt Csobot Adél a InStyle Magazinnak adott nagyinterjújában. A műsorvezető jövőre tölti be a 30. évét, de már több, mint egy évtizede az ország egyik legismertebb embere, és két fiú boldog anyukája.

Csobot Adél és Istenes Bence több mint egy évtizede alkotnak egy párt. “Kettőnk kapcsolata, egysége nemcsak erős, de mindketten tudunk a másikért áldozatot hozni, támogatjuk egymást, és a másik kiteljesedését is ugyanolyan fontosnak tartjuk, mint a sajátunkat” - mondta el az InStyle-nak Csobot Adél.

Hozzátette, hogy a közös célok eléréséhez elengedhetetlen a kiváló logisztika.“Egy erős, stabil, biztonságos fal vesz körül minket. Ebbe beletartozik a szűk családunk, a szüleink és azok a hozzánk közel álló személyek, akik a hétköznapokon mellettünk vannak, segítenek. Na és persze egy hihetetlen logisztika és időbeosztás, ami számomra és Bence számára is lehetővé teszi, hogy a közös családunkon kívül a saját álmainkat és munkáinkat is meg tudjuk valósítani. Ha van titok, akkor az biztosan ez a nagy egész” - nyilatkozta a műsorvezető, énekesnő.

Adél fiatalon lett anyuka, egyik fia már hét, a másik ötéves. “Leírhatatlan érzés, ahogy az apukájukkal együtt a tenyerükön hordoznak. Olyat adnak, amit semmi más az életemben. Az anyaság mindig is ott volt a terveim között, de álmomban sem gondoltam volna, hogy az élet ennyi örömmel fog megajándékozni általuk. A fiaim a legnagyobb tanítóim.”

Csobot Adél jövőre tölti be a 30. életévét, de még mindig 23 évesnek érzi magát. “Érdekes, de évek óta olyan, mintha egy évben lennék, egy élethelyzetben. Mindig igyekeztem úgy élni az életemet, hogy ne hasonuljak meg, hogy azt tegyem, amit tényleg én akarok. Ha visszamehetnék az időben, akkor a 18 éves önmagamnak is biztosan azt mondanám, hogy ne félj önmagadat adni és önmagad lenni, mert ezzel sosem lőhetsz mellé - mondta az idő múlásáról Csobot Adél.

A teljes interjú az InStyle Magazin decemberi számában olvasható.

Kép

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!