Magyar származású színésznő lett Cannes egyik legjobban öltözött sztárja

Magyar származású színésznő lett Cannes egyik legjobban öltözött sztárja
2016. május 26.
Szerző: Instyle

A magyar származású, nemzetközi színházi és filmszínésznő, Coco König is jelen volt a cannes-i filmfesztivál zárógáláján.

A fiatal tehetség a Chopard-ház képviseletében érkezett az eseményre. Kifinomult, légies megjelenése mellett ráadásul a Vogue Paris szerkesztői sem mentek el szó nélkül: a divatmagazin Coco-t a 2016-os cannes-i vörös szőnyeg egyik legjobban öltözött sztárjává választotta.

Kép

A film- és divateseményként is jelentős cannes-i fesztivál kapcsán a nagy divatházaknak lehetősége nyílik egy-egy résztvevőt, akár egy estére is „nagykövetévé“ választani – Coco Königet a Gucci kérte fel arra, hogy viselje a ház egyik különleges kreációját.

Az álomba illő, leheletfinom, égkék estélyi ruha és a visszafogott tündöklésű nyakék tökéletes összhangba került a fiatal színésznő szépségével és törékeny bájával – ennek a varázslatos összhatásnak köszönhetően kerülhetett fel a francia Vogue rangos listájára.

Kép

Coco König eseménynaptárában az Edinburgh-i Nemzetközi Filmfesztivál lesz a következő állomás, ahol a Palm Springs-i Nemzetközi Filmfesztiválon nagy sikert aratott JutalomJáték című dráma-vígjáték is bemutatásra kerül – ebben Coco egy igazi angol színészlegenda, Brian Cox oldalán debütál a vásznon.

2016 decemberében pedig már egy nagyszabású hollywoodi produkcióban, az Assasin’s Creed-ben tér vissza Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons és Brendan Gleeson mellett (erről ide kattintva olvashatsz bővebben).

Jó hír, hogy a közönségnek nyáron sem kell nélkülöznie Coco-t: 2016 augusztusában Schiller Haramiák című drámáját először Salzburgban mutatják be – a darabban a színésznő Amália szerepében lesz látható.

Fotó: Éder Krisztián
Fotó: Éder Krisztián

Az anyai ágon magyar, apai ágon osztrák származású színésznőt már kisgyermekkorában is vonzotta a színjátszás, tanulóéveiben pedig fokozatosan egyre komolyabb feladatok találták meg. Első szerepét a neves színházi rendezőtől,

Luc Bondy-tól kapta a bécsi Burgtheaterben játszott Tartuffe-ben, később a párizsi Odeonban bemutatott, szintén Bondy által jegyzett Ivanovban, valamint a Berliner Ensemble-ben, Ödön von Horváth Don Juan hazatér a háborúból című színjátékában.

Az ekkor 17 éves Coco – többek között – olyan nagy nevek közé került, mint Ilse Ritter vagy Samuel Finzi. Hamarosan Edelényi János is felfigyelt rá, így kapta meg a JutalomJátékban (The Carer) Dorottya szerepét – az eredetileg 30 éves karaktert Edelényi – Coco korához igazítva – 18 évesre írta át.

A Palm Springs-i Nemzetközi Filmfesztiválon is nagy sikerrel bemutatott dráma-vígjáték után, következő filmszerepe a Justin Kurzel által rendezett Assasin’s Creed lesz. Színpadon is újabb feladatok várják: 2016. augusztusában először Salzburgban mutatják be Schiller Haramiák című drámáját, amelyben Coco Amáliát fogja alakítani.

COCO KÖNIG ÉDER KRISZTIÁN FOTÓIN – kattints!

Nem is létezik mégis imádják! Íme az Instagram első virtuális sztárja

A tény maga, már most is számtalan kérdést vett fel, de meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.

Gondoltad volna? Katalin hercegnét ezzel tudja leginkább felbosszantani Vilmos

Még Vilmos és Katalin kapcsolata sem mentes a veszekedésektől!

Ha Gwyneth Paltrow-t nem bírod – attól még a 15 perces tésztáját imádni fogod

Egy-két évvel ezelőtt, a csapból is Gwyneth carbonrájára folyt, miközben az akkor megjelent receptkönyve - csak úgy, mint sokszor ő maga is -, a támadások kereszttüzébe került. Ha a színésznőt nem is, az egyik receptjét mégis szerette az internet népe, amit többek között a popsugar, a delish is lehoztak. Én is sokszor elgondolkodtam azon, hogy ideje lenne végre kipróbálnom. A napokban épp carbonarára vágytam, hát megtettem!

Must have darabok! Claudia Schiffer minden izgalmas titkot elárult az ARTDECO x Claudia Schiffer kollekcióról

A 30 éves jubileumi kollekció névadója és arca Claudia Schiffer így vall a közös munkáról:

A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk megint Millie a hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!