Van, amit sosem akarnak újra látni: a nézők szerint ez Cillian Murphy legrosszabb és legjobb filmje

Van, amit sosem akarnak újra látni: a nézők szerint ez Cillian Murphy legrosszabb és legjobb filmje
Forrás: Samir Hussein/WireImage

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Cillian Murphy 27 éve van a filmszakmában és ennyi idő alatt mondhatni teljesen természetes az, hogy voltak olyan produkciók, amikre a rajongók szerint inkább nemet kellett volna mondania.

Cillian Murphy 1976. május 25-én született Douglasban, Írországban. 10 évesen kezdett el dalokat írni, és bár a középiskolában, angoltanára William Wall regényíró azt tanácsolta neki, hogy kezdjen el a színészkedéssel foglalkozni, ő szentül hitt abban, hogy egy szép napon rocksztár lesz és ezen álmáról jó ideig nem is tett le.

A 20-as évei elején több zenekarban is játszott testvérével, és még egy hangzatos lemezszerződés is megtalálta őket, de végül a szerzeményeik jogaiért felajánlott csekélyke összeg miatt visszautasították a lehetőséget. Cillian Murphy 1996-ban az University College Cork jogi szakán kezdett el tanulni, de viszonylag gyorsan ráébredt arra, hogy ez nem az ő pályája. Ekkoriban kapta meg első jelentős színpadi szerepét a Diszkó disznók című darabban, ami akkora siker volt, hogy egy két éven át tartó Európa-szerte, Kanadában és Ausztráliában is játszott előadás lett belőle. Első nagyjátékfilmes lehetőségét az 1998-ban bemutatott The Tale of Sweety Barrett című filmben kapta, amit aztán olyan alkotások követtek, mint a Haragos Harry, a 28 nappal később, a Batman: Kezdődik!, a Napfény, az Eredet, az Oppenheimer - amiért idén meg is kapta a Legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat - és még sorolhatnánk. Ahogy viszont lenni szokott egy gazdag és tehetséges alakításokban, na meg díjakban bővelkedő karrierben is találnak a rajongók olyan részeket, amik az ő szemükkel nézve nem annyira erősek. Persze ahogy lenni szokott, a lista ez esetben is annyira szoros, hogy sok esetben tényleg csak 1-1 százalék a különbség kedveltség szempontjából.

Kattints tovább és mutatjuk Cillian Murphy top 16-os szerepeinek a listáját a legnépszerűbbtől kezdve, egészen a legrosszabbnak értékeltig a Rotten Tomatoes-on!

Galéria / 16 kép

Cillian Murphy top 16: A legnépszerűbbtől a legrosszabb filmjéig

Megnézem a galériát

Galériánkra kattintva mesélünk még egy kicsit Cillian Murphy karrierjének alakulásáról és pár érdekességet is elárulunk róla!

Galéria / 10 kép

Érdekességek, amiket meglehet, hogy nem tudtál Cillian Murphy-ről

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Sztárok

Közel 400 millió forintos gyűrűt kapott Victoria Beckham, és nem ez az első: íme a Spice Girl 13 legszebb eljegyzési gyűrűje

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép
Sztárok

Eva Longoria szűk ruhája nem sokat hagyott a képzeletre: 49 évesen megmutatta, mitől döglik a légy!

Ismét megmutatta Eva Longoria gyönyörű alakját: ebben a piros ruhában valami elképesztően szexi!

Kép
Életmód

7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!

Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 9 izgalmas hazai vállalkozó, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány vállalkozót!

Kép
Életmód

10 étel, ami 40 év felett fontos a dietetikusok szerint

Noha fiatalabb éveikben kevesebben gondolnak a rák és a szívbetegségek kialakulásának kockázatára, a 40-es évek elérése során mindkettő kockázata fennáll. Ez ellen pedig leginkább egészséges életmóddal tehetünk, melynek központi tényezője az étkezés.

Kép
Életmód

Különleges ajánlatok: Akciós belföldi wellness csomagok májusban, amiket nem fogsz tudni visszautasítani

Íme május legjobb akciós wellness ajánlatai! Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, akkor most itt az idő!