"Még sosem éreztem magam ennyire szépnek és erősnek"

"Még sosem éreztem magam ennyire szépnek és erősnek"
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

A frissen a L'Oréal Paris nagykövetévé avanzsált énekesnő őszintén mesélt az életéről, a megújulásáról és arról, hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve.

Vissza akartál menni valaha az időben?

Most olyan jól érzem magam a bőrömben, hogy nem is akarok a húszas vagy harmincas éveimre gondolni, amikor még próbáltam rájönni ki is vagyok. Az elmúlt pár évben sokat fejlődtem, erősödtem és boldogabb lettem a magam szenvedélyes módján a munkámban, a barátaimmal és az anyai szerepemben. Ma már feljogosítva érzem magam, hogy azt csináljak, amit akarok és ott, amikor csak szeretném. Még sosem éreztem magam ennyire szépnek és erősnek, mint most, pedig a legjobb, még csak most jön. Ma kezdődik az életem hátralévő része, nem akarok visszafelé nézni, csakis előre.

Galéria / 8 kép

Celine Dion és ikerfiai

Megnézem a galériát

Mi a titkod, hogyan tudsz megújulni újra és újra, még 51 évesen is?

Még mindig álmodozom, és imádom – bár a munkám, a szenvedélyeim és a családom mellett erre nem nagyon marad időm. A titkom? Elalvás előtt marad időm magamon és az életemen gondolkodni, és ez a kis elmélyülés kreatívvá tesz.

Kép

Mit teszel azért, hogy erősebbnek érezd magad?

Elvesztettem a férjemet, láttam szenvedni és ez borzasztó nehéz volt, de megtanultam úgy szeretni őt, hogy talán nincs holnap. Tudtam, hogy segítenem kell neki békében távozni, és önző módon ne hosszabbítsam meg pár nappal az életét. A fiaim tekintetében látom őt és ez erőssé tesz. Segített, hogy folytassam, és menjek vissza a színpadra. Tehát keményen dolgozom tovább, találtam magamnak új időtöltéseket, mint a tánc, új barátokat is szereztem, jól elvagyok.

Kép

Mit teszel azért, hogy tarolj a színpadon?

A saját energiám a kulcs. Minden este más-más a show-m, attól függően, hogy a boldogságomat, a szomorúságomat vagy a fáradtságomat viszem a színpadra, mert előző éjjel mondjuk betegek voltak a srácaim. A L'Oréal Paris mindig ott áll mellettem és a termékeivel, hogy minden helyzetben a lehető legjobban nézzek ki.

Igaz, hogy nincs beauty stábod és magad sminkelsz, készíted el a frizurádat is?

Szeretem kisminkelni magamat, imádom ezt a játékot. Mindig nagy figyelmet fordítok arra, hogy a bőröm tiszta legyen és jól előkészítsem a sminkhez – ez nagyon fontos. Ezután sor kerül a korrektorra: a szemem alá teszek egy könnyű korrektort, hogy megnyissa a tekintetemet, erre jön egy kis púder, hogy fixáljam, majd következik a szemöldökceruza, hogy kicsit kiegyenlítsem a vonásaimat. A hajamra szeretem az Excellence termékeket használni, gyakran azzal hozom rendbe a rakoncátlan tincseket. Ha már itt tartunk, ennek a terméknek voltam legelőször a kampányarca a L'Oréalnál, szóval csak kövessétek az eseményeket velem kapcsolatban!

Mit jelent számodra a divat?

A divat mindig is nagyon izgatott, egy jó önkifejezési mód, ami teljesen más, mint a zene. Egyik outfitről a másikra váltok, ettől máris megváltozik a stílusom és a személyiségem, akár egy nap alatt is. Szeretek játszani a trendekkel és bevállalok rizikósabb szetteket is. Az a szilárd elképzelésem, hogy az öltözködésben semmi sem lehet túlzás.

Galéria / 6 kép

Új galéria (2019. 06. 28)

Megnézem a galériát

Hogyan kezdődött a karriered?

Elképesztő utat jártam be. Az anyukám nagyot álmodott, és állandóan kisvárosi koncertekre vitt énekelni. És mivel a legjobbat akarta nekem, megírta az első számomat – annak ellenére, hogy sosem részesült zenei oktatásban. Így kezdődött, és azóta sem hagytam abba az éneklést.

Mi volt a legmeghatározóbb momentuma a karrierednek?

Azt hiszem, a My Heart Will Go On (a Titanic betétdala) dalért járó Oscar-díj ez a pont. Mindig is szenvedélyesen rajongtam a zenélésért és elégedett voltam a karrieremmel, de a dal elképesztően nagyot robbant.

Mik a terveid?

Amikor azt hiszed, már befejeztem, akkor belefogok valami újba. Befejeztem a show-kat a vegasi Ceasars Palace-ban, erre kiadtam egy új angol nyelvű lemezt és turnézni indultam. Az együttműködésem a L'Oreállal pedig megint egy hihetetlenül izgalmas új kezdet.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód
Kép
Életmód

Toplista: A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez bemutatja: íme a tökéletes tavaszi outfit, ami elegáns, mégis kényelmes

Jennifer Lopez megint csak egy szuper outfitötletet hozott a tavaszra!

Kép
Sztárok

Sokkoló, hogy a gyógyíthatatlan beteg Christina Applegate milyen vírust kapott el egy éttermi saláta miatt

Christina Applegate nem rég tudatta a rajongóival, hogy szklerózis multiplexszel élő, most pedig arról vallott, hogy súlyos betegséget kapott egy fertőzött salátától.

Kép
Shopping

9 outfit Monica Geller ruhatárából, ami 2024-ben divatosabb, mint valaha

Oké, Rachel Green dolgozott a divatszakmában, de azért szó sincs arról, hogy Courteney Cox stílusát ne lenne érdemes lemásolnod!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 7 izgalmas magyar zenész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő zenei alakot!