25 évnek kellett eltelnie, hogy megtudjuk! Az ok, amiért soha nincsenek kilakkozva Carrie Bradshaw körmei

25 évnek kellett eltelnie, hogy megtudjuk! Az ok, amiért soha nincsenek kilakkozva Carrie Bradshaw körmei
Forrás: HBO

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Carrie Bradshaw minden kétséget kizáróan a popkultúra egyik kiemelkedő stílusikonja, ám körömtrendek terén biztos, hogy sosem fogunk az ő tanácsaira támaszkodni!

Carrie Bradshaw karaktere még 1998-ban, a Szex és New York első részével robbant be a köztudatba, és talán az őt életre keltő Sarah Jessica Parker sem gondolta volna egykoron, hogy a széria olyan nagy siker lesz, hogy nem csak a sorozattörténetre, de a trendek és a divat alakulására is ekkora hatással lesz majd.
A mindig stílusos írónő és barátnőinek hullámokkal teli romantikus életénél már csak gardróbjuk volt érdekesebb. Persze ahogy lenni szokott, a leglelkesebb rajongók minden apró részletet képesek voltak és képesek a mai napig kiszúrni a sorozat háza táján, így lett egész nyilvánvaló azon tény is, hogy Carrie Bradshaw egyáltalán nem festi a körmeit, ami divat iránti szenvedélyes rajongása fényében igencsak érdekes részlet. Egy interjú során meg is kérdezték Sarah Jessica Parkert arról, hogy karakterét miért kerülték el a feltűnő manikűrök?! A színésznő elárulta, hogy Carrie még a középiskolai évei során tanult meg írógépen gépelni, ekkor még sehol sem voltak a számítógépek és laptopok, hát még a tartós gél lakk és a shellac, ygy hát ő is a csupasz körmökhöz szokott. Majd hozzátette, hogy figurája egyébként is a divaton keresztül fejezi ki önmagát a sorozatban, így minden más beauty trükk eltörpül emellett.

Kép
forrás: HBO

Ezt az And Just Like That társproducere, Michael Patrick King is így gondolja, de annyit még érdekességképpen elárult, hogy a készítők igyekeznek Carrie mindkét oldalát megmutatni: a kicsit szokatlant és a földhözragadtat. Az a tény, hogy a legtöbb epizódban nem visel körömlakkot, annak is köszönhető, hogy a kezének természetes megjelenésével szeretnék szándékosan megtörni a divatos és stílusos oldalát. Továbbá a színésznő azt is elárulta, hogy valahol gyakorlati oka is van mindennek: „Nem időrendi sorrendben forgatunk, ezért nehéz lenne egyetlen olyan körömszínt kiválasztani, ami minden egyes jelenethez passzolna. Ez csak a gyorsaság és hatékonyságot útjában állna”. Annyit viszont elárultak, hogy az új évadban lesznek olyan epizódok, amikor Carrie körmei színt kapnak majd, ennek pedig köze lesz az írónő személyes gyógyulási történetéhez, és a gyász feldolgozásához, ami elkerülhetetlen volt a számára miután férje, Big az első évadban elhunyt.

Kép
forrás: HBO

Most pedig íme 10 olyan alkalom, amikor Carrie Bradshaw szépsége szerintünk még az outfitjét is felülírta!

Galéria / 10 kép

10 alkalom, amikor Carrie Bradshaw szépsége még az outfitjét is felülírta

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Életmód

Külföldön vadásszák, itthon könnyen elérhető: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel ebből a zöldségből

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 13 izgalmas gasztroarc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány gasztroarcot!

Kép
Életmód

Májusi horoszkóp: Íme 2 csillagjegy, akire rengeteg pénz vár a hónapban

Itt a havi horoszkópunk! Ilyen lesz 2024 májusa az egyes csillagjegyeknek az asztrológus szerint.

Kép
Szépség

10 elavult frizura, ami a legszebb nőket is elcsúfíthatja - ezek jönnek helyettük divatba!

Idén több kedvenc frizuratrendünk vált elavulttá, bár az is igaz, hogy a listán akad néhány előnytelen fazon is, amiért nem kár...

Kép
Stílus

4 ruhafazon, ami már nem lesz divatos a következő hónapokban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Ezek között a friss ruhaötletek között is tuti találsz majd új kedvenceket.

Kép
Sztárok

24 színész a Harry Potter-filmekből, akik már nincsenek közöttünk

Kereken húsz évig forgatták a filmeket, sajnos a szereplők közül sokan nem láthatták már a történet végét a vásznon.