Útjára indul a Budapest Fashion Nights programsorozat

Útjára indul a Budapest Fashion Nights programsorozat

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Hagyományteremtő jelleggel „Budapest Fashion Nights” elnevezésű programsorozat indul a Magyar Divat és Design Ügynökség és a Budapesti Olasz Nagykövetség közös szervezésében.

Az adventi, karácsonyi szezonra való tekintettel 2018. december 6. és 9. között várják az érdeklődőket a programhoz csatlakozott tervezők a fővárosban.

Az eseménnyel kapcsolatban Forintos-Szűcs Anitát, a Magyar Divat és Design Ügynökség, Divatiparért felelős igazgatóját kérdeztük.

Mire számíthatnak azok, akik ellátogatnak a Budapest Fashion Nights eseményre?

Közel 50 helyszínen várják a tervezők üzleteikben a magyar divat iránt érdeklődőket a négy nap során, Budán és Pesten is. A kedvezmények mellett izgalmas kerekasztal beszélgetéseken, divattanácsadáson, pezsgős koccintáson és blogger találkozón is részt vehetnek azok, akik ellátogatnak a megjelölt helyszínekre. Amellett, hogy megismerkedhetünk a márkák és kollekciók mögött álló tervezőkkel, kellemes hangulatban szerezhetjük be a karácsonyi ajándékokat. A Magyar Divat és Design Ügynökség, az esemény szervezője, augusztusban kötött egy három éves stratégiai megállapodást az olasz divatkamarával, melynek apropóján idén olasz márkákat árusító üzletek is csatlakoznak az eseményhez. Néhány üzletben vásárlásunkkal egy jó ügyet is támogathatnunk, figyeljétek az esemény hivatalos Facebook oldalát és részt vevő márkák közösségi oldalait is, ahol minden részletről beszámolunk.

Miért fontos egy ilyen esemény megszervezése?

A Budapest Fashion Nights kiváló alkalom a magyar tervezői szcéna népszerűsítésére, de remekül összefogja például a főváros designer boltjait, showroomjait is. Mindamellett, hogy a divatra nyitott vásárlóközönség megismeri a magyar márkákat, közvetlenebb kapcsolatot alakíthat ki a kollekciók, kiegészítők mögött álló tervezőkkel. Ez egy jó lehetőség arra, hogy közelebb hozzuk a városban élőket és a Budapestre látogató turistákat a kortárs magyar divathoz.

Mit a tendencia, vásárolunk már tudatosan magyar ruhákat, kiegészítőket karácsonykor?

Általánosságban elmondható, hogy még mindig sokan tartanak attól, hogy betérjenek egy designer üzletbe. Már a Budapest Central European Fashion Week során is kiemelt célunk volt, hogy egyre többen megismerkedjenek a hazai tervezők sokszínűségével. Most is kiemelném, hogy mind stílusban, mind árkategóriában rendkívül színes a választék, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb darabot. Úgy gondolom, a fast fashion márkák remekül kiegészítik egymást a magyar tervezők egyedi kollekcióival, bízunk benne, hogy egyre több gardróbban megtalálható lesz egy-egy magyar tervező ruhadarabja, kiegészítője.

Milyen tervezői darabokra lehet kedvezményesen lecsapni?

A közel 50 üzletben mindent megtalálunk, akár női, akár férfi ismerőseinknek, családtagunknak keresünk ajándékot. Rengeteg táska, ékszer, kézzel készült cipők, alkalmi és hétköznapi ruhák hatalmas választéka lesz fellelhető a négy nap alatt.

A részletes programot helyszínekkel, térképpel megtaláljátok az esemény hivatalos Facebook oldalán és a résztvevő butikokban!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!

Kép
Életmód

9 reggeli szokás, ami beindítja a fogyást: néhány apró változtatás meghozza a hatását!

A fogyás sokak számára cél, azonban megvalósítása már jóval nehezebb, mint maga az elhatározás. Néhány kiló leadása azonban nem feltétlenül jelenti a jelenlegi étrend és életmód teljes átalakítását. Valójában néhány apró változtatás a reggeli rutinban már jelentősen segíthet a fogyásban.