Bolla Viki és az InStyle

Frizura,Frizura 2019,női frizura 2019,frizura 2019 tavasz,frizura trendek 2019,frizura trend 2019,f
Forrás: Authentic Beauty Concept

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Ehavi lapszámunkban a Beszéljünk a szépségről rovatban Bolla Viki blogger mesélt szépségápolási szokásairól. Ami az újságból kimaradt, azt olvassátok el itt és most!

Blogot írsz (@viktoriabolla), egy pici gyerek mellett saját ruhakollekciót tervezel (@shop.viktoriabolla), a bejegyzéseid alapján úgy tűnik, hogy egy pillanatra sem állsz meg. Milyen eszközökkel éred el, hogy ennyi munka mellett mindig csodálatosan festesz a képeken?
Nagyon alapvető dolognak tűnhet, de szerintem a folyamatos ápoltság egy nagyon jó módszer. Kis dolgokra gondolj, mint hogy a hajam mindig frissen mosott, a körmeim ápoltak, a bőröm aktuális igényeire odafigyelek. Ezek a mini részletek nálam nagyobb hangsúlyt kapnak mint az, hogy mondjuk állandóan tökéletes hajjal vagy sminkben jelenjek meg.

Frizura,Frizura 2019,női frizura 2019,frizura 2019 tavasz,frizura trendek 2019,frizura trend 2019,frizura női,női frizura 60 felett,frizura tanácsadás,frizura 45 év felett,frizura 40 év felett,frizura tippek,frizurák 40 év felett,frizura 60 év feletti nőknek,Frizura rövid,frizura kerek archoz 2019,Frizura 50,frizura kereső,Frizura idézetek,frizura 40 évesen,frizura választás,Frizura alkalmi,frizuraötletek félhosszú hajra,Frizura bob,frizura 35 felett,átmeneti frizura hajnövesztés,női frizura 40 felett,vállig érő frizurák,frizura 60 év felett,frizura trendek,frizura trend,frizura göndör hajból,frizura egyenes hajból,frizura 40 felett 2019,női frizura rövid,Uj frizurak,Frizurak,frizura hosszú hajból,frizura hosszú haj,Frizura divat,frizura arcforma szerint,frizurák 35 éves nőknek,frizura vágás,frizura ajánló,frizura instagram,beauty,szépség,szépségápolás,haj,hajviselet,milyen legyen a hajam,milyenre vágassam a hajam,mi a divat,Bolla Viki,bolla Viktória,Authentic Beauty Concept,ABC
forrás: Instagram

Egyszerűen hangzik, de a folyamatosságban van meló bőven.
Igen, következetességet igényel, hogy minden egyes nap odafigyeljek magamra. Beleértve azokat a napokat is, amikor nem vagyok szem előtt. Szó szerint karbantartom magam, és lehet, hogy néha egyszerűbb lenne, de a játszótérre se ülök ki lepukkanva.

Csak ennyi? Emellett még kell lennie valaminek…
Az egészséges életmód alappillérei szerint élek: a férjemmel nagyon figyelünk a táplálkozásunkra, többnyire zöldségeket, gyümölcsöket és halat eszünk. Nagyon kevés húst és tejterméket fogyasztunk. Amikor csak tudok én főzök és nagyon odafigyelek arra, hogy jó alapanyagokat használjak. Tudatosan a követőimet is ebbe az irányba igyekszem terelni. Például nem vállalok olyan együttműködéseket, amikben egészségtelen dolgokat kellene reklámoznom

Viki kedvenc Authentic Beauty Concept termékeit megtalálod a PIXIBEAUTY oldalán, ahová egyébként nagyon megéri regisztrálni!

Ez Magyarország első személyre szabható beauty gyűjtőoldala, ahol első kézből tájékozódhatsz az újdonságokról, véleményezhetsz és mindenki előtt tesztelhetsz.

Frizura,Frizura 2019,női frizura 2019,frizura 2019 tavasz,frizura trendek 2019,frizura trend 2019,frizura női,női frizura 60 felett,frizura tanácsadás,frizura 45 év felett,frizura 40 év felett,frizura tippek,frizurák 40 év felett,frizura 60 év feletti nőknek,Frizura rövid,frizura kerek archoz 2019,Frizura 50,frizura kereső,Frizura idézetek,frizura 40 évesen,frizura választás,Frizura alkalmi,frizuraötletek félhosszú hajra,Frizura bob,frizura 35 felett,átmeneti frizura hajnövesztés,női frizura 40 felett,vállig érő frizurák,frizura 60 év felett,frizura trendek,frizura trend,frizura göndör hajból,frizura egyenes hajból,frizura 40 felett 2019,női frizura rövid,Uj frizurak,Frizurak,frizura hosszú hajból,frizura hosszú haj,Frizura divat,frizura arcforma szerint,frizurák 35 éves nőknek,frizura vágás,frizura ajánló,frizura instagram,beauty,szépség,szépségápolás,haj,hajviselet,milyen legyen a hajam,milyenre vágassam a hajam,mi a divat
KLIKK A KÉPRE!
KLIKK A KÉPRE!
KLIKK A KÉPRE!
KLIKK A KÉPRE!
KLIKK A KÉPRE!

Mit ad számodra ez a hozzáállás a hétköznapokban?
Egyszerűen jobban érzem magam a bőrömben. A törekvésemnek a lényege az, hogy megtaláljam a számomra egészséges egyensúlyt. Én például annak ellenére, hogy a hétköznapjaimat ennek mentén élem, ha elmegyünk egy étterembe, biztos, hogy nem mondok nemet egy finom suffléra.

Galéria / 5 kép

Bolla Viki és az Authentic Beauty Concept

Megnézem a galériát

Az Authentic Beauty Concept egy teljesen új hajápoló márka, ami most érkezett Magyarországra. Te, mint a márka egyik első nagykövete, hogyan mutatnád be azoknak a szépségfüggő olvasóinknak a márkát és a termékeket, akik még nem hallottak róla?
Amikor Berlinben a márka nemzetközi bevezetésén A-tól Z-ig végighallgattam a koncepciójukat, egy napig csak bólogattam. Egyszerűen minden mottójukkal egyetértek! Röviden az Authentic Beauty Concept olyan prémium vegán hajápolókat és hajformázókat készít, amelyek a haj természet adta szépségét emelik ki. A formuláik hatékonyak, de közben természetesek. A nemzetközi és hazai nagykövetek pedig (Trokán Nóra @noratrokanofficial, Jakab Juli @tengerparti, Odett @odettofficialinstagram ) mind olyan emberek, akik számomra hitelesek és nagyszerűt alkotnak a saját területükön. Fantasztikus egy ilyen csapat tagja lenni!

Ruhákat is tervezel. Kinek ajánlod, hogy kattintsanak az oldaladra?
A koncepcióm az, hogy minden ruhatárnak kell, hogy legyen egy jól variálható alapja. Én jelenleg ezeknek az alapdaraboknak az előállítására fókuszálok. Könnyen elérhető, funkcionalitásukat tekintve ezerféleképpen hordható ruhákat tervezek, amik magabiztosságot adnak a viselőiknek és jól tudják érezni magukat benne. Azt hiszem ezzel viszonylag sokan tudnak azonosulni.

Bolla Viki,bolla Viktória,Authentic Beauty Concept,ABC

@viktoriabolla ruhákat is tervez!

A szépség azon múlik, hogy bízol-e a természetességben. Senki sem tökéletes, én sem vagyok az, és az a legjobb, hogy senki nem is várja ezt el tőlünk. Nem a tökéletes a szép, hanem a valódi.

- Bolla Viki

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép
Életmód
Kép
Életmód

Toplista: A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez bemutatja: íme a tökéletes tavaszi outfit, ami elegáns, mégis kényelmes

Jennifer Lopez megint csak egy szuper outfitötletet hozott a tavaszra!

Kép
Sztárok

Sokkoló, hogy a gyógyíthatatlan beteg Christina Applegate milyen vírust kapott el egy éttermi saláta miatt

Christina Applegate nem rég tudatta a rajongóival, hogy szklerózis multiplexszel élő, most pedig arról vallott, hogy súlyos betegséget kapott egy fertőzött salátától.

Kép
Shopping

9 outfit Monica Geller ruhatárából, ami 2024-ben divatosabb, mint valaha

Oké, Rachel Green dolgozott a divatszakmában, de azért szó sincs arról, hogy Courteney Cox stílusát ne lenne érdemes lemásolnod!