Itt az idő, hogy élettel töltsd meg a frizurád! Megérkezett az új Body Shake!

Itt az idő, hogy élettel töltsd meg a frizurád! Megérkezett az új Body Shake!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Hódíts tökéletes, gazdag volumenű hajkoronával!

A száraz hajformázás egy kis extra textúrával felturbózva még soha nem volt ennyire népszerű, a Hair Shake textúrázó spray 2015-ös bevezetésével pedig a JOICO egy teljesen új fejezetet nyitott ennek az új hajformázási kategóriának a történetében. Fókuszban a folyamatosan újraformázható styling áll, melynek megvalósítására a JOICO most vadonatúj termékkel jelentkezett!

A Body Shake száraz-textúrázó finish termék, mely nagy adag plusz volument és tömeget ad a hajadnak, melytől az sűrű hatású és élettel teli lesz. Neked találtuk ki, ha vékonyszálú vagy közepesen vastagszálú hajtípussal rendelkezel. Olyan páratlan összetevőkkel bír mint a láthatatlan alumínium keményítő, kristálytiszta, könnyed tartást biztosító gyanta és száraz kondícionálók, melyek együttesen üde, felfrissült tincseket, bársonyos, matt végeredményt és egész napos tartást biztosítanak.

Belső titok:

Legyen dús volumenű, sűrű, tartással teli hajad és felejtsd el az elnehezült, ragadós végeredményt! Az aluminimum keményítő segít, hogy hajad vastagabbnak, dúsabbnak és élettel telibbnek hasson, míg a Bio-Advanced Peptide Complexâ - a JOICO egyedülálló szabadalma - intelligens, hajjal azonos keratin láncai révén belülről kifelé haladva építi újjá a hajszerkezetet. A keratin protein pontosan a sérült hajrészekbe épül, hogy teljeskörű védelmet és regenerálást biztosítson.

Alkalmazás és végeredmény:

Rázd fel jól, majd alaposan fújd be vele a száraz hajat mindenhol az azonnali dús hatás és tartás érdekében, még a legvékonyabb szálú haj esetében is! Ez az igazi „testépítő” permet képes felszívni a felesleges olajat, hogy igazi extra volument biztosítson a töveknek, miközben magát a hajkoronát is friss, tiszta érzettel és tartással dobja fel.

Nézd meg hogyan használja Dér Heni énekesnő a Body Shake-et, akár reggel, hogy feldobja a frizuráját, akár buli előtt, akár a hétköznapi rohanásban, hogy egész nap tartással teli, dús, gyönyörű hajkoronája legyen:

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!

Kép
Életmód

9 reggeli szokás, ami beindítja a fogyást: néhány apró változtatás meghozza a hatását!

A fogyás sokak számára cél, azonban megvalósítása már jóval nehezebb, mint maga az elhatározás. Néhány kiló leadása azonban nem feltétlenül jelenti a jelenlegi étrend és életmód teljes átalakítását. Valójában néhány apró változtatás a reggeli rutinban már jelentősen segíthet a fogyásban.

Kép
Életmód

4 csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!