Blake Lively őszintén beszélt arról, amiről a legtöbb anya nem mer

Blake Lively őszintén beszélt arról, amiről a legtöbb anya nem mer
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

A mindig stílusos négygyermekes édesanya, Blake Lively üzent azoknak a nőknek, akik hozzá hasonlóan küzdenek plusz kilókkal a terhesség után, így nehéz program számukra a ruhavásárlás.

Bár Blake Lively nagyon szerencsés adottságokkal rendelkezik, személyi edzőjének és a kőkemény edzésmunkának köszönhetően eddig az összes várandóssága után nagyon rövid idő alatt visszanyerte bomba alakját, ennek ellenére tökéletesen megérti azokat a nőtársait, akik nehezen találnak magukra megfelelő ruhákat a szülés utáni időszakban, és bele is állt ebbe a témába!
„Nem tartom a divattervezőktől túl jó üzenetnek a nők felé, hogy nem készítenek olyan ruhákat, amikben egy újdonsült kismama is kényelmesen, mégis nőiesen és csinosan érezheti magát a mackónadrágon túl“ - mondta a híres Jimmy Fallon élő beszélgetős műsorban még a harmadik lánya, Betty születése után Blake Lively.
„A lányok születése után egyszerűen sosem tudtam mit vegyek fel, semmi sem tetszett magamon. A tervezők csak a tökéletes testű nőkre gondolnak, pedig egy nő nem csak akkor tökéletes, ha belefér az XS-es méretbe. A női test csodálatos, hiszen felcseperedik bennünk egy új élet, majd világra hozzuk, és tápláljuk, minderre pedig a testünk által vagyunk képesek, amiket a divatot uraló világcégek bekorlátoznak. Azt üzenik ezzel, hogy nem vagy elég jó ahhoz, hogy a mi ruhánkat viseld, ezzel pedig véleményem szerint elidegenítik a legfontosabb vevőiket, a nőket. Emlékszem régen, én is mennyire szégyelltem magam a szülés utáni külsőm miatt, de most visszagondolva arra az időszakra rájöttem, hogy nagy hiba volt ez részemről. Büszke vagyok arra, hogy ez a test olyan csodálatos teremtéseket hozott a világra, mint az én lányaim“ - mondta Blake, aki azt is elárulta, hogy a harmadik lánya születésekor a középső nagyon nehezen fogadta be az új jövevény érkezését, mára viszont a legjobb testvérek lettek. Kíváncsian várjuk, hogy a negyedik gyermeküket mikor mutatja meg a világnak Blake és férje Ryan Reynolds!

Most pedig ismerd meg Blake Lively és Ryan Reynolds szerelmének történetét, ami a bizonyítéka annak, hogy az igaz szerelem örökké tart!

Galéria / 4 kép

Blake Lively és Ryan Reynolds története: ilyen az igaz szerelem

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!