A 18 éves sztár merész rövidfilmmel hívja fel az ostoba megszégyenítőkre a figyelmet

A 18 éves sztár merész rövidfilmmel hívja fel az ostoba megszégyenítőkre a figyelmet

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Még csak 2 napja van kint Billie Eilish személyes hangvételű videója, de már 4 millióan látták.

Billie Eilish-t rengeteg negatív kritika éri a sikerei ellenére: folyamatosan bántják az öltözködése miatt, mert mindig elnagyolt, bő dizájner szetteket vesz csak fel, amelyek eltakarják teljesen az alakját.

Billie megunta, hogy minden arról szól, mi lehet a oversized pólók és nadrágok alatt, és most jól a kritizálók képébe vágja, amit gondol.

Kép
forrás: Instagram/@billieeilish

Billie Eilish pontosan tükrözi, hogy min mehet keresztül egy átlagos fiatal, ha még egy világsztár is ki van téve a folyamatos body shamingnek, azaz testszégyenítésnek. Most egy egész rövid filmet szentel a témának Not My Responsibility címmel (magyarul: Nem az én felelősségem) amolyan Billie stílusban: pont úgy, hogy egészen biztosan, mindenki meg akarja majd nézni, főleg azok, akik beszólnak neki. A film ugyanis elég pikáns lett...

Azt szeretnéd, ha kisebb lennék? Gyengébb? Szelídebb? Magasabb? Visszafogottabb? A (kivillanó) vállam felizgat? A dekoltázsom? A csípőm? A test, amelyben születtem, nem az, amire te vágysz?... Ha olyan ruhában vagyok, ami kényelmes, akkor nem vagyok elég nőies. Ha ledobom a ruháimat, akkor meg ribancos. Bár sosem láttad a testemet, kritizálsz. Miért ítélkezel emberekről a méreteik alapján?...A te véleményed rólam az én felelősségem?

- Billie Eilish

Azaz a bátor és nagyszájú énekesnő folytatja a harcot a testszégyenítőkkel szemben. Talán a filmje felhívja a különböző nemű, korú rajongóit arra, hogy amit tőle elvárnak azok az ő vágyaik, aminek sem neki, vagy más embernek sem kell megfelelni. És ami külön csavar a filmben, hogy a végén megmutatja magát sejtelmesen melltartóban, de amikor igazán jól látszana valami az alakjából, elmerül a fekete mocsárban.

A body shaming általában verbális erőszak, a bántalmazás egyik fajtája, de lehet nézés, intés is, nem feltétlenül szóban, üzenetben hangzik el a megszégyenítő kritika. Akit ilyen módon bántalmaznak, súlyos sérül lelkileg, hosszú távon akár szakember segítségére szorulhat.

Íme Billie Eilish érdekes gardróbja, amit nem tudnak nem szóvá tenni azok, akik bántani akarják!

Galéria / 15 kép

Billie Eilish ikonikus szettjei. Felvennéd őket?

Megnézem a galériát

Legutóbb arról írtunk, hogy Palvin Barbit nevezték kövérnek...

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Stílus

Utazz velünk a múltba: Nosztalgikus fotók a MET-gála történetéből

Május 6-án kerül megrendezésre a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum adománygyűjtő estje, ismertebb nevén MET-gála, ami az év egyik legnívósabb és ruhák szempontjából minden bizonnyal az egyik leglátványosabb sztáreseménye.

Kép
Sztárok

„Az egész olyan, mint egy idióták parádéja” - 8 híresség, akit nem látnak szívesen a MET-gálán (és nem is szívesen mennének el)

A MET-gála nem minden hírességnek van benne a top 10-es programlistájában - sőt még a top 1000-ben sem.

Kép
Sztárok

Akit nem lehet felülmúlni! Blake Lively 10 legcsodásabb MET-gálás megjelenése

A hagyományos filmbemutatókhoz illő klasszikus eleganciával ellentétben a MET-gálát minden évben inkább a drámai, túlzó öltözékek teszik emlékezetessé. Ebben a játékban pedig Blake Lively évek óta verhetetlen!

Kép
Életmód

10 csodás európai úti cél, ha nem szereted a zsúfoltságot

Ezeken a helyeken legalább olyan jól érezheted magad, mint a slágercélpontokon, csak tömeg nélkül.

Kép
Életmód

Csökkenti a migrént, és a fogyókúrát is támogatja ez az étrend: elképesztő jótékony hatásai vannak

Egyre több étrend válik népszerűvé, köszönhetően az interneten megosztható tapasztalatoknak, és a kutatási eredményeknek. Az egyik legnépszerűbb étrend, vélhetően a számtalan jótékony hatása folytán, a növényi alapú étrend. Ugyanis nem csupán koleszterincsökkentő, gyulladáscsökkentő és környezetbarát, de még a fogyásunkat is serkenti. Sőt, egy friss kutatás még arra a megállapításra is jutott, hogy képes felvenni a harcot a kínzó migrénnel szemben.

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!