Beteg vagy, de pár nap múlva jól kell kinézned? Próbáld ki tippjeinket!

nátha,influenza,jól kinézni,egészségesen,pár,nap,alatt,gyors,gyógyulás
Forrás: Getty Images

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Mindegy, mennyire egészséges az étrended, mennyit edzel, emberekkel óhatatlanul is érintkezel, így seperc alatt beüthet egy jó kis vírus. Ha nincs elég időd kiheverni a kórságot, mert teljes pompádban kell megjelenned pár nap múlva, próbáld ki tippjeinket!

Párásíts

Kétségbeesetten próbálsz lélegezni mindkét orrlyukból, ezerrel pumpálod az orrsprayt, holott valahol az agyad mélyén tudod, hiszen már hallottad, hogy nagyon szárítja a nyálkahártyát. Hívj segítségül egy párásítót! A fahéj, a kakukkfű és a teafa például erős baktériumölők, ha pedig eukaliptusz- vagy citrusos illóolajjal mixeled, a tüneteidet is enyhítheted és az immunrendszered is erősítheted.

illoolaj
forrás: Panarom
Brazíliai eukaliptusz (Eucalyptus staigeriana) illóolaj, Panarom, 2177 Ft

Bohócorr

Minden fújás és orrtörlés kész tortúra szegény orrodra nézve. A folyamatosan ismétlődő törlés bőrirritációt okozhat az orrod alatt, még akkor is, ha puha zsepit használsz. Jó ötlet, ha az ágy mellé kikészítesz shea vajat, és minden orrfújás után bekened az orrod alatti bőrt.

sheavaj,natha,loccitane
100%-os Organikus Shea Vaj, L'Occitane, 2450 Ft

Hűtsd le magad!

Ha lázasnak érzed magad, készíts házi arcpermetet! Annyi erőd biztos van, hogy kivánszorogj a konyhába és uborkaszeleteket, illetve rózsavizet tegyél ásványvízbe, amit aztán kis időre hagysz kiázni. Öntsd át kis permetezőbe a vizet, majd használd, amikor csak úgy érzed, lángol az arcod. Hűt és hidratál, ami ilyenkor jót tesz. A hideg-meleg váltakozó technológia amúgy bizonyos okos szépségápoló eszközökben is megtalálható. Ha van Foreo UFO-d, akkor bátran használd.

foreo ufo,nátha
forrás: Foreo
UFO Okos-maszk arckezelő eszköz, Foreo, 97 000 Ft

Gondolj az ajkaidra!


Az eldugult orr miatt a folyamatos szájon át légzés garantáltan kiszárítja az ajkad; ezt könnyen kezelheted shea vajjal vagy vazelinnel, ami a bőrbe zárja a nedvességet. Sőt, a vazelin hasznos kiegészítője lesz a szokásos make-up rutinodnak is. Egy kis mennyiségű vazelin az orcákra kb. highlighterként funkcionál, kiemeli az arccsontjaidat és ragyogást kölcsönöz nekik! Illetve amikor meg kell jelened, használj színezett ajakápolót, így smink is lesz rajtad, de az ajkad is ápolod.

vazelin,natha,megfazas
forrás: Dm
Vazelin, Balea, 699 Ft

Fürdőszobai kényeztetés


Betegen jól esik egy forró fürdő! (Azért ne feledd, hogy ha száraz a bőröd, akkor annak nem teszel jót vele.) Néhány csepp eukaliptusz illóolaj a fürdővízben oldva, és indulhat a gyógyító fürdés. Nincs kádad? Nem probléma. Zuhanyzás közben dobj egy levendula illatú fürdőbombát a zuhanytálcára, és kész is a fullos szauna!

fürdőbomba,nátha,fürdő
forrás: Lush
Twilight fürdőbomba, Lush, 1590 Ft

Inni, inni, inni!

A nátha, influenza, de minden más betegség esetén növelni kell a folyadékbevitelt. Keress egy mutatós kulacsot, abból több kedved lesz inni, és az sem hátrány, hogy nem kell tíz percenként megszakítani a sorozat nézést, vagy a kanapén pihenést a konyhába szaladgálás miatt. Természetesen a tea is tökéletes (már ha nem cukrozod szét).

tea,teafilter,duzzadt szem
forrás: Getty Images
Varázsszer? Nem, de működik!

Duzzadt szemre

Ha cipóra betegeskedted az arcod, próbáld ki, hogy magasabb párnán fekszel, így a felgyülemlett folyadék könnyebben távozik. A teafiltert pedig ne dobd ki, hanem tedd rá a szemeidre és pihenj így kb. negyed órán át.

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Shopping

A Szex és New York átveszi az uralmat tavasszal: Így alkosd újra Carrie Bradshaw ikonikus szettjeit!

Carrie Bradshaw 2024-ben is legalább annyira trendi, mint a Szex és New York sorozat indulásakor. Most segítünk lemásolni a stílusát.

Kép
Szépség

A 86 éves Jane Fonda esküszik erre a drogériás arckrémre - most kedvezményesen szerezheted be!

A 86 éves Jane Fonda mindenképp hiteles személy, ha szépségápolásról van szó, erre pedig arcbőre a bizonyíték! Ezt a terméket használja arcápolási rutinjához a híresség!

Kép
Stílus

6 farmer, ami már nem lesz divatos 2024 tavaszán - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Ezeket a farmereket is pont úgy találták ki, hogy könnyen és gyorsan megszerethessük őket!

Kép
Életmód

8 film, melyben a szerelmi háromszög teljesen megosztotta a rajongókat - te kinek az oldalára álltál?

Ezek a filmes szerelmi háromszögek két táborra szakítják a rajongókat! Te kinek az oldalán állsz?

Kép
Sztárok

Megvan az álomotthon! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - FOTÓK

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép
Életmód

Ez a nő 2 hét alatt 8 kg-ot fogyott ezzel a módszerrel - mutatjuk, hogyan csinálhatod utána!

Mondjuk is, hogy melyik az a 7 gyakorlat, amit ha beépítesz az edzésrutinjaid közé, bizony te is gyorsan észreveszed majd a változást.