Best of Budapest: A legjobb virágboltok a városban

Best of Budapest: A legjobb virágboltok a városban

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Végre visszavonhatatlanul itt a tavasz! Szeretnéd becsempészni az otthonodba? Megmutatjuk a kedvenc budapesti virágboltjainkat, ahol csodás csokrokat szerezhetsz!

1. Az avantgárd: Viola Violetta

Kép


A név kötelez: az 1998 óta működő, picike kis csodaüzlet tulajdonosáról kapta nevét. A Viola Violetta az első virágdesign üzlet volt a városban, és azóta is tartja vezető pozícióját e téren – de nem a kerületben: áprilistól új, nagyobb helyszínre költözött (vigyázat: csak bejelentkezés alapján működik). Mi pedig továbbra is csak ámulunk: kompozíciói váratlanok, merészek és fantasztikusak.


2. A romantikus: Laura Virág

Kép


Budapest egyik legromantikusabb virágboltja a Laura Virág, amiből csak úgy árad a légiesség, a kecsesség és a finomság. 2007-ben alakultak, azóta foglalkoznak esküvői csokrok, szerelmes ajándékok, emellett asztali és szállodadíszek, kézzel készített lakberendezési díszek eladásával.


3. A trendérzékeny: Plantomime

Kép


Természetesen a virágdekorációban is léteznek trendek: hol ez a csokorforma, hol az a virág népszerűbb. A Plantomime a legjobb pesti virágüzlet azok közül, melyek nemcsak lépést tartanak a trendekkel, de saját ízlésükre is formálják őket. Rendezvényekre is ajánljuk!


4. A grandiózus: Arioso

Kép


Luxusszállodák, diplomaták otthonai, különleges esküvők és exkluzív rendezvények – hogy mi a közös bennük? Mind az Arioso-tól rendelik a virágdekorációt. Ne a hagyományos virágcsokorra gondolj: ők olyan költeményeket hoznak létre, amelyek már-már szobornak is beillenek. Király utcai egységükben ráadásul hangulatos kerthelyiség, illatos kávé és ízletes sütemények várnak.


5. A franciásan sikkes: Fleurt

Fleurt kreációk a Boscolo Hotelben
Fleurt kreációk a Boscolo Hotelben


Ezt az üzletet nemcsak a csodás csokrokért, a kellemesen franciás hangulatért kedveljük, hanem azért is, mert sok lakásdekorációs kelléket és ajándéktárgyat is kínálnak. Sőt: csokit is tartanak. :)


6. A bohém: Philantia

Kép


A Váci utca egyik ékköve, a Philantia üzlet 1906 óta várja a virágkedvelők rohamát, mégpedig javarészt az eredeti berendezési tárgyak között. Betérni persze nemcsak ezért érdemes: ez egy elvarázsolt, látványos, néha már-már bizarr világ, teli tündérekkel, kiegészítőkkel, kalitkákkal – és persze csodás virágokkal.


7. A természetes: Bokréta Sarok

Kép


A kilencedik kerület egy forgalmas sarkán csábít gyönyörű virágaival ez a kis üzlet. Különösen azért kedveljük, mert nem akarnak mindenáron hatalmas csokrot kötni neked: éppolyan kedvesek, ha te válogatod össze a virágokat.


8. A kuriózum: Iringo Virágmanufaktúra

Kép


Ha nem szereted a vágott virágot, vagy tartósabb dekorációra vágysz, az Iringó a te helyed! Itt úgy érezheted magad, mint Provence-ban: százféle szárított szépség közül választhatsz, leginkább koszorúba kötve.


9. A többfunkciós: Smúz – Viragneked.hu

Kép


Kávézó virágboltsarokkal, vagy virágbolt, ahol kávét, sőt: bort is árulnak? Neked kell eldöntened – mi az utóbbi felé hajlunk, hozzátéve, hogy a Kossuth térre nyíló hatalmas ablakok előtt még télen is felejthetetlen a kávézás, hát még mostanában, amikor már nyitva a terasz!


10. A bűbájos: Medinilla

Kép


A családi vállalkozásként működő Medinilla virágbolt és virágküldő szolgálat, amely egy komoly webáruházzal is rendelkezik. Közel 100 féle vágott és cserepes virággal, készítménnyel és páratlan kiegészítőkkel ejti ámulatba ügyfeleit.

Szöveg: Urbán Boglárka

Mi már alig várjuk a jó időt! Össze is gyűjtöttük a LEGJOBB TETŐTERASZOKAT BUDAPESTEN, !

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!