Vajon J.Lo mit szól ehhez? Ismét Ben Affleckről és szépséges exéről szólnak a hírek

Vajon J.Lo mit szól ehhez? Ismét Ben Affleckről és szépséges exéről szólnak a hírek
Forrás: Getty Images

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Napjaink híreinek fényében szinte már el is felejtettük azt, hogy valaha romantikus szálak fűzték őket egymáshoz!

Ben Affleck és Jennifer Lopez felmelegített kapcsolata olyan szépen simult bele a sztárhírek sorába, hogy bár még csak tavaly tavasszal jöttek össze újra, mégis amolyan csalfa délibábként hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a kettejük közt szövődő második esély bizony már hosszú évek óta tart. Pedig nem! És erre a legjobb példa Ben hamarosan mozikba kerülő filmje!

A színész 2018 októberében vált el hivatalosan is Jennifer Garnertől, ezután egy rövidebb távkapcsolat fűzte Lindsay Shookus televíziós producerhez, majd 2019 novemberében Deep Water című filmje forgatásán ismerte meg Ana de Armas kubai színésznőt, akivel 2020 év elejétől egészen egy éven át egy párt alkottak. Ben és Ana kapcsolatáért is odavolt sajtó, a sztárpár a vírushelyzettel járó lezárások alatt is rengeteg időt töltött együtt és sokan már az esküvő tényét latolgatták, amikor hirtelen szakítottak.

És bár azóta már mindketten más oldalán boldogok, közös filmjük, a már fentebb is említett Deep Water jó pár csúsztatott premier dátum után, 2022. március 18-án kerül bemutatásra a Hulu streaming platformján. Ennek kapcsán pedig gyorsan ki is került egy pár perces előzetes a Adrian Lyne által rendezett erotikus pszichothrillerről...

Patricia Highsmith 1957-ben megjelent azonos című regénye alapján készült alkotás középpontjában egy házaspár áll. A csalfa asszony Melinda Van Allen (Ana de Armas), akinek kalandjairól még férje, Victor (Ben Affleck) is tud, aki meglepően nyugodtan kezeli az egész helyzetet, ezért is lesz ő az első számú gyanúsított akkor, amikor neje három szeretőjének is nyoma veszik.


És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

7 páros szett Jennifer Lopeztől és Ben Afflecktől, ami kiállta az idő próbáját

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

3 gyulladáscsökkentő étel, amit minden 40 év feletti nőnek ennie kellene: így kerülheted el a menopauzával járó hízást

Te is a menopauza kellemetlen tüneteivel küzdesz? Mutatjuk milyen gyulladáscsökkentő ételeket fogyassz, amikkel enyhítheted őket, ráadásul a súlygyarapodást is elkerülheted!

Kép
Életmód

A vitamininfúzió előnyei: Minden, amit tudni érdemes erről az új terápiáról

Szeretnéd fokozni az egészségedet és feltöltődni energiával? Akkor a vitamininfúzió lehet a megoldás számodra: íme minden, amit tudni érdemes róla!

Kép
Stílus

Utazz velünk a múltba: Nosztalgikus fotók a MET-gála történetéből

Május 6-án kerül megrendezésre a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum adománygyűjtő estje, ismertebb nevén MET-gála, ami az év egyik legnívósabb és ruhák szempontjából minden bizonnyal az egyik leglátványosabb sztáreseménye.

Kép
Sztárok

„Az egész olyan, mint egy idióták parádéja” - 8 híresség, akit nem látnak szívesen a MET-gálán (és nem is szívesen mennének el)

A MET-gála nem minden hírességnek van benne a top 10-es programlistájában - sőt még a top 1000-ben sem.

Kép
Sztárok

Akit nem lehet felülmúlni! Blake Lively 10 legcsodásabb MET-gálás megjelenése

A hagyományos filmbemutatókhoz illő klasszikus eleganciával ellentétben a MET-gálát minden évben inkább a drámai, túlzó öltözékek teszik emlékezetessé. Ebben a játékban pedig Blake Lively évek óta verhetetlen!

Kép
Életmód

10 csodás európai úti cél, ha nem szereted a zsúfoltságot

Ezeken a helyeken legalább olyan jól érezheted magad, mint a slágercélpontokon, csak tömeg nélkül.