Itt a USE bag, a USE unused új táska- és kiegészítő-kollekciója

Itt a USE bag, a USE unused új táska- és kiegészítő-kollekciója

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Úgy látszik, a tőkeinjekció máris megtette a hatását a USE unusednál, hiszen a magyar márka sikert sikerre halmoz: nemrég Erinn Westbrook, a Glee sztárja egy USE unused felsőben jelent meg egy tévéshow felvételén, most pedig érkezett az újabb hír: a márka új termékvonalat vezet be. December 11-én debütál ugyanis a USE bag, a USE unused tervezőinek új táska- és kiegészítő-kollekciója, mely mindennapi viseletre alkalmas, elérhető darabokat kínál.


A USE unused tervezői, Füzes Eszter, Godena-Juhász Attila és Tóth András elmondásuk szerint az elmúlt évek során számos alkalommal szembesültek azzal a problémával, hogy a hazai táskakínálatból mennyire hiányoznak a jó minőségű, de megfizethető darabok, az újonnan megalkotott USE bag kollekció ezen hiányosságokat hivatott orvosolni.
"A mindennapi használatra alkalmas, minőségi darabokat a cseppálló vászon alapanyagok praktikus városi viseletté teszik, a bőrpántok és –részletek pedig a hosszú élettartamért és a strapabírásért felelősek" - tudtuk meg a tervezőktől.
A új vonal a USE temporary régóta népszerű hátizsákmodelljéből indult ki, mely évek óta a vásárlók kedvence. A kollekció most 7, többségében uniszex modellt kínál: két hátizsák, egy hétvégi táska, egy tengerésztáska, egy shopper, egy bucket bag és egy clutch található a kínálatban. A táskák többsége három színben (fekete, bézs, khaki) készült, de a hátizsákok és a clutch 10 különböző színben választhatóak.
A táskák mellett az új vonal kínálatában kisebb bőrkiegészítők is megtalálhatók, például bivaly- és lakkbőrből készült pénztárcák, iPhone 4 , iPhone 5, iPad és iPad Mini tokok.
A USE bag kollekció először a december 11. és 15. között nyitva tartó USE temporary üzletben vásárolható meg, a későbbiekben pedig online és a USE unused showroomban lesz lérhető, igény szerint egyénre szabottan is. A táskák 25 000 Ft és 42 000 Ft közötti áron, a kiegészítők pedig 12 000 Ft és 17 000 Ft között lesznek elérhetőek.

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Életmód

10 étel, ami 40 év felett fontos a dietetikusok szerint

Noha fiatalabb éveikben kevesebben gondolnak a rák és a szívbetegségek kialakulásának kockázatára, a 40-es évek elérése során mindkettő kockázata fennáll. Ez ellen pedig leginkább egészséges életmóddal tehetünk, melynek központi tényezője az étkezés.

Kép
Életmód

Különleges ajánlatok: Akciós belföldi wellness csomagok májusban, amiket nem fogsz tudni visszautasítani

Íme május legjobb akciós wellness ajánlatai! Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, akkor most itt az idő!

Kép
Sztárok

El se hisszük! Sztárok, akik idén ünneplik 60. születésnapjukat - sokuk közülük úgy ragyog, mint 20 évvel ezelőtt!

Sokukon nem is látszik az öregedés! Íme azok a sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat.

Kép
Sztárok

Harry herceg elárulta: ez volt az a pillanat, amikor tudta, örökre elveszítette Vilmos herceget

Harry herceg és Vilmos herceg 2020 óta nem beszélnek egymással. Mit szólna ehhez Diana hercegné?

Kép
Életmód
Kép
Sztárok

Amikor a pénz beszél: sztárok, akik csak a gázsiért vállalták a szerepet

Pénzből élünk, így hát fontos, mennyit kapunk a munkánkért. Van, amikor a sztárok is csak ez alapján döntenek egy szerepről.