3+1 jel, hogy randiznod kellene a legjobb barátoddal

3+1 jel, hogy randiznod kellene a legjobb barátoddal
Forrás: UIP-Duna Film

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Tudjuk, férfi és nő között létezik barátság. Hányszor is magyarázkodtál ezzel? Lehet, hogy sosem voltatok azok, vagy az átélt sok közös emlék hozott ennyire össze titeket, de mi kell még? Ezeknél a jeleknél már csak egy villogó neontábla lenne figyelemfelkeltőbb!

1. Már volt köztetek "valami"


Ez az, ami elválasztja a "mi csak barátok vagyunk" és a "mi most éppen barátok vagyunk" kategóriákat egymástól. Ha legalább már egyszer volt köztetek pár túlfűtött pillanat, az mindent elárul. Még akkor is, ha előtte lecsúszott pár feles. A szikra megvan. A fizikai vonzalom megvan. Azt is bevallhatod, hogy minden magányos éjszakádon arról ábrándozol, hogy...

gif

2. Mindent együtt csináltok


Lehet, hogy gyakorlatilag már párkapcsolatban éltek, csak egyikőtöknek sem tűnt fel? Mozizás kettesben, vacsi egy új étteremben kettesben, hétvégi lazulások kettesben, és még a nyári esküvőszezonban is végig ő a plusz egy főd? Ezek után csodálkozol, ha folyamatosan szabadkoznod kell, hogy nem vagytok egy pár? De azok vagytok.




3. Nem bírsz elviselni más lányokat mellette

Ne nevezzük féltékenységnek, de ha egy cseppnyi bosszúság is van benned, mikor meglátod mással... oké, de mégis nevezzük féltékenységnek. Mert ez az. Mindig találsz valami kivetnivalót azokban, akikkel találkozgat, és soha senki nem lehet elég jó neked. Persze, hisz egyértelmű, hogy te vagy a tökéletes számára.

gif

+1 A családod imádja


Már elérte azt, amit előtte senkinek sem sikerült? A családod rajongásig oda van érte, mindenki alig várja, hogy újra haza vidd magaddal, és még a szigorú apád szívét is sikerült cseppfolyóssá lágyítania. Kihagyhatjátok a kínos családi találkát, hiszen már rég áldásukat adták, rátok. Mondd, mit keresel a Tinderen?

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!

Kép
Stílus

Erősen ajánlott! Egy szín ami 2024 tavaszán minden farmeres szettet stílusosabbá tesz

2024 tavaszára ennek az színtalálkozásnak virágzó heteket jósolnak.

Kép
Életmód

Az eper jótékony hatásai! Ezért egyél minél többet belőle az egészséged szempontjából

Az eper egy ízletes gyümölcs, amely nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is. Az epernek magas a víztartalma, ami segít hidratáltan tartani a testet. Emellett gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ami fontos a megfelelő egészség fenntartásához.

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.