Mikor láttad utoljára? Barack Obama lánya már 25 éves, Malia filmrendező lett Hollywoodban

Mikor láttad utoljára? Barack Obama lánya már 25 éves, Malia filmrendező lett Hollywoodban
Forrás: Unsplash/History In HD

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Barack Obama lánya, Malia Obama már kiskamaszként filmrendező szeretett volna lenni.

Az Egyesült Államok 44. és egyben az első afro-amerikai elnöke, Barack Obama 1961-ben, Hawaii-on született, ugyanazon a nyáron, amikor Diana hercegné. Édesanya, Ann Dunham fehérbőrű amerikai volt, míg édesapja, id. Barack Obama kenyai származású. Szülei hamar elváltak, csupán három éves volt, amikor 1964-ben apja magára hagyta a családot és visszament Kenyába, hogy harmadszor is megnősüljön. Bár Barack Obama édesapja viszonylag fiatalon, 1982-ben elhunyt egy autóbalesetben, sok gyermeket hagyott hátra, így az exelnöknek 8 testvére van. Édesanyjának is született egy újabb gyermeke, az indonéz-amerikai pedagógus, Maya Soetoro-Ng.

Barack Obama 1992-ben vette feleségül Michelle Obama-t, aki az Egyesült Államok első afro-amerikai First Lady-je volt. Két lányuk született, Malia Ann 1998-ban, Sasha pedig 2001-ben jött a világra.

Ő Barack Obama filmrendező lánya, Malia Ann!

Íme egy friss, 2024-es fotó Barack Obama lányáról, Malia Obamáról.
forrás: Getty Images
Íme egy friss, 2024-es fotó Barack Obama lányáról, Malia Obamáról.

Malia Ann 11 éves, Sasha pedig 8 éves volt, amikor édesapjukat, Barack Obama-t 2009-ben kinevezték az Egyesült Államok elnökének. A lányok ekkor már eléggé ismertek voltak, szüleik ugyanis úgy döntöttek, nem rejtegetik őket a választási kampány során, így sokat szerepeltek a tévében, illetve különféle színpadokon, pódiumokon. Mivel Barack Obamát újraválasztották, 2017-ig lehetett ő az USA első embere, így a lányok kamaszkoruk nagyobb részében elképesztően sok figyelmet kaptak a sajtótól. 2014-ben emiatt beválasztották őket a legbefolyásosabb tinik közé a világon.

Malia Ann Obama 2017-ben lett a Harvard Egyetem tanulója, ahol 2021-ben végzett. Már kamaszlányként élénk érdeklődést mutatott a filmszakma és Hollywood iránt, azonban nem színésznőnek készült, a rendezés foglalkoztatta igazán. Mindössze 15 éves volt, amikor produkciós asszisztensként részt vehetett az Extant című sci-fi sorozat forgatásán. Ezt a lehetőséget valószínűleg annak köszönhette, hogy a produkció producere Barack Obama egyik leghíresebb támogatója, Steven Spielberg volt. Egy időben Harvey Weinstein gyakornoka volt, ebből pedig azért lett botrány, mert azon a forgatáson egy férfi őt is zaklatta, leselkedett utána és erőszakkal el akarta jegyezni az akkor mindössze 18 éves Obama-lányt.

A nehézségek ellenére az immár 25 éves Malia Obama szépen építgeti filmrendezői karrierjét, 2023-ban a Rajzás című sorozat 7 epizódját rendezte, a Sundance Filmfesztiválon pedig bemutathatta kisfilmjét, amelynek címe The Heart. Obama elsőszülöttje nem használja a teljes nevét, a stáblistákon rendbe Malia Ann néven jelenik meg, így szeretne megszabadulni híres apukája árnyékától.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.