Az én stílusikonom

Az én stílusikonom
Forrás: Getty

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

A kedvünkért Annasophia Robb elcsevegett barátnőjével és egykori szereplőtársával, Chloë Sevignyvel vásárlási és öltözködési szokásaikról. Nem adtunk nekik túl nehéz feladatot!

Annasophia Robb: Úgy örülök ennek a beszélgetésnek, mert én már ősidők óta rajongok érted és a stílusodért, még mielőtt együtt dolgoztunk volna A tett című sorozaton.
Chloë Sevigny: Köszönöm, ez megtisztelő, de ha hiszed, ha nem, még most is szorongok a vörös szőnyegen.
AR: Bizony. Nagyon fura az egész élmény. Villognak a vakuk, te meg csak állsz ott, mint egy manökenbaba.
CS: Tudom, kiváltságos vagyok, hogy viselhetem ezeket a csodás ruhakölteményeket, de én csak Hamupipőke-ruháknak hívom őket, mert 99%-ukat vissza kell adnom az este végén.
AR: Sok különböző fejezete volt a stílusfejlődésednek...

Hamupipőke-ruháknak hívom őket, mert 99%-ukat vissza kell adnom az este végén. - Chloé Sevigny

CS: Persze, tetten érhető benne némi fejlődés, bár én úgy érzem, a stílusom nagyjából ugyanaz maradt. Néha azért látok régi képeket magamról, és nem értem, mi járt a fejemben akkoriban. De fontos, hogy kényelmes legyen a ruha. Ha feszengsz a vörös szőnyegen, rögtön kiszúrják.
AR: Mennyire érzed annak a kényszerét, hogy mindig
csinosan lépj ki az utcára? Mert én szeretek öltözködni, de amikor hideg van, általában borzasztóan nézek ki.
CS: Nem, dehogy, én sem csípem ki magam állandóan. Sajnos a kedvenc pilatesstúdióm a város másik végén van, így párszor lefotóztak tornacuccban, pedig abban nem szívesen mutatkozom.
AR: Hogyan öltözöl, amikor rendezel?
CS: Három kisfilmet rendeztem mostanáig – az első napokon mindig virágos szoknyát viseltem, főleg azért, hogy a férfiakat lefegyverezzem.

Galéria / 9 kép

Az ikon, Chloë Sevigny

Megnézem a galériát

AR: Melyik város inspirál a leginkább?
CS: Fiatalabb koromban London nagy hatással volt rám. Rajongtam a 90-es évek újhullámos divatmagazinjaiért, a The Face és az I-D voltak a kedvenceim. New Yorkban pedig szívesen üldögélek a Tompkins parkban és nézegetem a kölyköket. Semmi álságos nincs bennük.
AR: Jut eszembe, amikor egy hónapig Savannah-ban forgattunk, minden egyes nap jobbnál jobb szettekben jelentél meg. Mi a pakolási stratégiád hosszú utakra?
CS: Előre eltervezem az outfiteket nappalra és estére, és beteszek több egymással jól kombinálható, variálható darabot is. Mindig hagyok helyet a bőröndömben új szerzeményeknek: a vintage boltjain keresztül szeretek felfedezni egy-egy várost.
AR: Mi a kedvenc vintage szerzeményed?
CS: A fényes Issey Miyake esőkabátom, amit öt éve lőttem. Idén mindennap azt viseltem a cannes-i filmfesztiválon.
AR: Mesésen néztél ki Cannes-ban, tényleg. Az a Miu Miu ruha masnival a vállán… Van kedvenc vörös szőnyeges lookod?
CS: Igen, a Golden Globe-díjat egy levendulalila Valentino estélyiben vettem át, amiben úgy éreztem magam, mintha a föld felett lebegnék. És azt a ruhát végül nekem ajándékozták, szóval az szerencsére nem Hamupipőke-pillanat volt.

Galéria / 5 kép

A rajongó, Annasophian Robb

Megnézem a galériát

AR: Jaj, azt is imádtam. És a Simone Rocha ruhákat is, amit A tett premierjén viseltünk.
CS: A fekete ruhát kértem, és szóltak, hogy te Simone egyik vörös ruháját választottad ki. Csak az volt a fura, hogy mindketten felvettük hozzá a hajpántot is!
AR: Ja, láttam az arcodon, hogy meglepődtél, amikor az én fejemen is ott figyelt a hajdísz
CS: Majd jött Joey King, szintén hajpántban, haha…
AR: A másik kedvenc ruhám, amit valaha viseltem, egy rám szabott Katie Ermilio ruha volt. Szerintem akkor álltam először úgy a vörös szőnyegen, hogy végre nem szende kislánynak éreztem magam. A megfelelő ruha tényleg erőt ad.
CS: Igaz, hogy a Carrie naplója forgatásához külön a te méretedre készültek a Manolo Blahnik cipők? Mivel senkinek nincs ennyire pici lába?
AR: Bizony, 35-ös a lábméretem. Ha látod Ericet (Eric Daman, a Carrie naplója jelmeztervezője – a szerk.), szólj neki, hogy küldje el nekem azokat a cipőket. Te tartottál meg valaha valami nagyon cool ruhadarabot filmforgatásról?
CS: Még mindig megvan az a kék póló, amit a Kölykökben viseltem. Bár az eredetileg az én pólóm volt, szóval csak visszacsentem.

Ez az interjú eredetileg az InStyle őszi lapszámában jelent meg.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.