Az 5 legjobb sorozat a karácsonyi szünetre

Az 5 legjobb sorozat a karácsonyi szünetre

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Az egyik legjobb dolog a karácsony és szilveszter közötti időszakban, hogy végre több idő jut imádott sorozatainkra is. Az Addiktív blog segítségével most összegyűjtöttünk öt sorozatot, amelyek között mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illőt.


1. Erős nőknek: Mildred Pierce


Kép

Küzdésről, kitartásról és újrakezdésről. Az ötrészes minisorozatban a világválság idején járunk, amikor Mildred Pierce férje hűtlenségét megelégelve kilép a házasságból egyedül maradva két leányával. Az egyedülálló anyukáknak pedig nincs helye az ideális világban, hiába lép ki teljes büszkeséggel a munkaerőpiacra, a ranglétra legaljára visszacsúszva próbálunk visszakapaszkodni, amolyan Kate Winslet-es büszkeséggel. Átélhető, elgondolkodtató, magával ragadó korrajz.



2. Zenekedvelőknek, pályakezdőknek: Mozart in the Jungle


Kép

Ha van egy szabad hétvégéd - vagy kevesebb - kellemes időtöltést nyújthat a komolyzenét keretül használó, de mégis könnyed sorozat a Mozart in the Jungle. A sorozat a fiktív New York-i Szimfonikus zenekar küzdelmes mindennapjait mutatja be, akik közé új karmester érkezik, Rodrigo személyében, aki megpróbálja felrázni a klasszikus zenét. A felrázásba beleértendők a zenekar koros veteránjai, a menedzsment, de néhány fiatal tehetség pátyolgatása is. Az ifjú zseni érkezésének persze nem mindenki örül, így a távozó maestro sem, aki szerint tönkreteszi Rodrigo a zenekart. Ettől a sorozattól még te is megszereted a komolyzenét.



3. Örök álmodozóknak: Unbreakable Kimmy Schmidt


Kép

A sorozat alapsztorija tényleg eredeti: Kimmy Schmidt három társával együtt tizenöt éven keresztül földalatti bunkerben él. Egy napon kiszabaítják őket, a sztorijuk persze világszenzáció lesz. A sorozat gerincét az adja, ahogy Kimmy, aki érzelmileg megragadt egy tinédzser szintjén, felfedezi New York-ot, munkát és lakást keres. Sziruposnak tűnhet, de szerencsére egy jó adag értelmes humorral is megszórták, tökéletes kikapcsolódás azoknak, akik szeretnek a maguk kis álomvilágukban élni.



4. Karrieristáknak (30 felettiek előnyben): Younger


Kép

Főszereplőnk, a 40-es éveit taposó Liza egy szingli anya, aki szeretne visszatérni a munka világába, ám nagyon úgy tűnik, hogy a menő munkákból időközben kiöregedett. Úgy dönt, hogy kockáztat és 26 évesnek kiadva magát meg is szerzi álmai munkáját. A sorozat tizenkét epizódos berendelést kapott, a produkció pedig Darren Star nevéhez köthető, aki többek között a Szex és New York adaptációért is felelős.



5. Azoknak, akik nem értik, hogy a barátjuk miért emlékszik mindig máshogy a közös emlékekre: The Affair



Díjnyertes drámasorozat, amiben egy homályos bűnügy részleteit két szemszögből ismerhetjünk meg. Egy affér itt nem csak családokat tesz tönkre, de egy ember életébe is kerül. A gond csak az, hogy a végzetes kapcsolat részletei nem teljes stimmelnek: máshogy emlékszik a nő és máshogy a férfi. Az egyedi sorozatban megismerhetjük mindkettejük történetét és lassan, részről-részre jutunk el a katasztrófáig, aminek nyomán rengeteg minitörténet tárul fel elénk.


Te melyiket választanád?
Mildred Pierce
Mozart in the Jungle
Unbreakable Kimmy Schmidt
Younger
The Affair
Megosztom az eredményt

AZ 5 LEGJOBB SOROZAT (ÉS SZERINTÜNK A LEGSTÍLUSOSABB IS).

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!

Kép
Életmód

Ezeket próbáld ki reggel: 9 étel, ami nagyobb energialöketet ad, mint a kávé

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?